Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Krijen - At Kestanesi & Bıttım Katı Saç Kremi 60gr

Krijen At Kestanesi & Bıttım Katı Saç Kremi, saçınızın şeklini vermeye ve saçınızın parlaklığını arttırmaya yardımcı olabilecek bir saç bakım kremidir. Bu saç bakım kremi, tüm saç tipleri için uygun olması için özel olarak formüle edilmiştir ve saçınızın şeklini vermeye ve parlaklığını arttırmaya yardımcı olan at kestanesi ve bıttım özlü bileşenleri içerir. Kullanımı: Şampuandan sonra saç kremini saç uçlarınıza uygulayın. Uygulamadan sonra 1-2 dakika bekleyin ve sonrasında bol su ile durulayın.

Marka:

Krijen

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Stearyl/Behenyl Betainate Mesylate Stearil/Behenil Betainat Mesilat Stearil/Behenil Betainat Mesilat, stearil alkol ve behenil alkolden oluşan bir karışımdır. Saç bakım ürünlerinde kullanılır.

Çok İyi

+
Pistacia Vera Seed Oil Antep Fıstığı Tohumu Yağı Antep fıstığının sıkılması ile elde edilir. Kozmetik ürünlerde antioksidan ve antiinflamatuar özellikleri nedeniyle kullanılır. Cildimiz güneş ışığı, kirlilik ve kimyasallar gibi ...

Çok İyi

+
Stearyl/Behenyl Alcohol Stearil/Behenil Alkol Stearil/Behenil Alkol, ağırlıklı olarak stearil alkol ve behenil alkolden oluşan yağlı alkollerin bir karışımıdır. Formülasyonda bulunan yağ ve su fazındaki bileşenlerin tutarlı bir ...

Çok İyi

+
Squalene Squalene Squalene, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Sebumdaki (yağ) te...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Aesculus Hippocastanum Extract At Kestanesi Ekstresi At Kestanesi bitkisinin özüdür. Bu türden elde edilen özler 'escin' olarak bilinen, yumuşak sabunlu bir his veren ve güçlü anti-inflamatuar bileşikler olan saponinler içerir. Cildin gözene...

Çok İyi

+
Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Guar Hidroksipropiltrimonyum Klorür Guar hidroksipropiltrimonyum klorür, formülasyonlarda antistatik ve bakım maddesi olarak kullanılır. Saç telleri arasında oluşan elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olarak kabarmayı azaltır...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Phospholipids Fosfolipit Fosfolipitlerin cilde uygulanması, temizlik yoluyla veya çevresel faktörlerden tükenen fosfolipitlerin değiştirilmesine yardımcı olabilir. Araştırma ayrıca, fosfolipidlerin antioksidan öze...

Çok İyi

+
Undecane Undekan Hindistan cevizi, palmiye, dikenli armut, bektaşi üzümü, alg ve mantarlarda doğal olarak bulunur. Tridekan adı verilen başka bir yumuşatıcı madde ile genellikle beraber kullanılır. Kullan...

Çok İyi

+
Glycine Soja Oil Glisin Soya Yağı Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

Düşük

+
Citrus Bergamia Leaf Oil Bergamot Yaprağı Uçucu Yağı Bergamot bitkisinin yapraklarından elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Herb Oil Lavanata Uçucu Yağı Labiatae familyasına ait olan Lavandula angustifolia bitkisinin tüm dal, yaprak ve çiçeklerinden elde edilen yağdır. Hoş kokusu nedeniyle parfümeride kullanılmaktadır. Gevşemeyi teşvik ed...

Düşük

+
Tridecane Tridekan Bamya bitkisinde doğal olarak bulunmaktadır. Şeffaf yağlı bir sıvıdır. Undekan maddesi gibi yumuşatıcı bir maddedir. Silikon alternatifi bir maddedir. Kullanıldığı formülasyonlara kayg...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama