Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

The Fine Organics - Avustralya Havyar Limonu Özlü, Ölü Derilerden Arındırıcı Yüz ve Vücut Peelingi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Panax Ginseng Root Extract Ginseng Kökü Ekstresi Adını Yunanca'da her şeyi iyileştiren anlamına gelen Panacea'dan alır. Ginseng köklerinin bir ekstresidir. Cilde uygulanan ginseng kökü, çeşitli flavonoidler gibi çok sayıda antioksidan b...

Çok İyi

+
Centella Asiatica Leaf Extract Kaplan Otu Yaprak Ekstresi Centella Asiatica Leaf Extract, Hydrocotyle, Centella asiatica L., Apiaceae'nin yapraklarının bir özüdür. Yalnızca yaşlanma karşıtı kozmetiklerde değil, aynı zamanda cilt hidrasyonunu iyil...

Çok İyi

+
Arnica Montana Flower Extract Arnika Çiçek Ekstresi;Öküzgözü Otu Çiçek Ekstresi Arnica çiçek ekstresi yumuşatıcı özelliğe sahiptir. Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklerinden sorumlu seskiterpen lakton içerir. Yara iyileşmesi...

Çok İyi

+
Alcohol Alkol Kozmetik ürünlerde çözücü veya koruyucu olarak kullanılan bir alkoldür. Güçlü bir kokuya sahip renksiz bir sıvıdır. Oldukça geniş bir kullanım aralığı vardır ve bu kullanımlarıy...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Ascorbic Acid Askorbik Asit Askorbik Asit, suda çözünen doğal bir vitamindir (C Vitamini). Turunçgillerde ve diğer meyvelerde ve sebzelerde bulunan C vitamini, insanlar tarafından üretilemez veya depolanamaz ve diyetle a...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Cetrimonium Chloride Setrimonyum Klorür Setrimonyum klorür, antistatik özellikleri nedeniyle kozmetikte kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Katyonik bir yüzey aktif madde olduğu için suyu ve yağı dağıtır ve böylece yumuşak ve...

Çok İyi

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Hydroxycitronellal Hidroksisitronelal Hydroxycitronellal, yaygın bir koku bileşenidir. Kozmetik ürünlere hoş koku vermesi ve/veya istenmeyen kokuları bastırması amacıyla kullanılır.

Orta

+
Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama