Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

94

Stokta yok
0Yorumlar

b-good care - b-mother™ Meme Ucu Kremi 30 ml

200.00₺ 240.00₺ 200.00₺

b-good b-motherTM meme ucu kremi, anneler ve anne adayları için özel olarak tasarlanmıştır. Gluten ve lanolin içermez. Vegan ve doğal içerikli formül, avokado ve shea yağları ile squalane gibi aktif bileşenlerden oluşur ve doğal yağların sıcaklığına bağlı olarak kıvam değiştirebilir. Ürünü kullanmadan önce tüpü ellerinizin arasında hafifçe ısıtarak kullanın. Anne adayları ve emziren annelerin hassaslaşan meme uçlarını yatıştırır ve korur.

Güçlü bir antioksidan kaynağı olan kara mürver ekstresi içeren b-encapsulation technologyTM ile geliştirilmiştir. Özel bileşenleri sayesinde cildi derinlemesine besler ve yumuşatır. Zengin amino asit içeriği, cildin sağlıklı yapısını ve pürüzsüz dokusunu geri kazanmasına yardımcı olur. Eco-certTM onaylı Nipoguard SCE koruyucu bileşen içerir. Yüksek performanslı ve nazik bakım sağlar. Emzirmeden önce silinmelidir. Zengin, yumuşak balm dokusu ile emziren anneler ve anne adayları günlük bakım rutinlerinde güvenle kullanabilirler. Oda sıcaklığında saklayınız.

Kullanım: Yeterli miktarda kremi tüpten elinize alın. Bebeğinizi emzirdikten hemen sonra, bir sonraki emzirmeye kadar gerekli bakımı sağlamak için meme ucuna ince bir tabaka halinde nazikçe sürün. Etkili bakım için her emzirmeden sonra bu işlemi tekrarlayın. Her emzirmeden önce meme uçlarınızı su ile nazikçe temizleyerek bakımınızı destekleyebilirsiniz.

Marka:

b-good care

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Squalene Squalene Squalene, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Sebumdaki (yağ) te...

Çok İyi

+
Sorbitan Caprylate Sorbitan Kaprilat Sorbitan Kaprilat, sorbitolden türetilen kaprilik asit ve heksitol anhidritlerin bir monoesteridir. Kozmetik preparatlarda su ve yağın karışmasına yardımcı olan (diğer adıyla emülgatör ), ...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Betaine Betain Birçok bitki tarafından veya bazı kabuklu canlılar tarafından doğal olarak sentezlenen ve bir aminoasit türevi olan  betaine, genellikle şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir. ...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Sambucus Nigra Seed Oil Kara Mürver Tohum Yağı Sambucus nigra, bitkisinin tohumlarının sıkılmasıyla elde edilen yağdır. Karakteristik bir aroması ve amber rengi vardır. Linoleik asit, alfa-linolenik asit, palmitik asit ve stearik asit gi...

Çok İyi

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

Çok İyi

+
PCA Pirolidon Karboksilik Asit PCA, Pirolidon Karboksilik Asit anlamına gelir ve kulağa öyle gelmese de, cildimizde doğal olarak bulunabilen bir şeydir. Aslında amino asitlerden sonra normal cildin doğal nemlendirici faktör...

Çok İyi

+
Serine Serin Serin, vücudumuzda üretilen amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asit olmadığı için beslenme yoluyla alınmasına gerek yoktur. Kozmetik ürünlerde cilt yenilenmesi ve yaşlanma bel...

Çok İyi

+
Alanine Alanin Alanin hidrofobik bir amino asittir. Esansiyel olmayan bir amino asit olması sebebiyle yeterli düzeyde alanin yalnızca besinlerden alınabilir. Çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Glutamic Acid Glutamik Asit Glutamik asiti nsan vücudunda doğal olarak bulunduğu için esansiyel olmayan bir amino asit olarak kabul edilir. Cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olan bir amino asittir. Kozmetik form...

Çok İyi

+
Lysine Lizin Lizin, esansiyel amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asitleri vücudumuz tarafından üretilemediği için beslenme yoluyla alınır. Kollajen oluşumunu destekleyen önemli bir amino asit...

Çok İyi

+
Threonine Treonin Threonine, bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücut için önemli besin maddeleridir. Threonine, insanlar için esansiyel bir amino asittir, yani v...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Proline Prolin Proline bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücutta çeşitli biyokimyasal süreçlerde yer alır. Proline, özellikle kollajen gibi proteinlerin yap...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama