Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Crambe Abyssinica Seed Oil Crambe Çekirdeği Yağı Crambe abyssinica bitkisinin tohumlarının sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Erusik (omega 9), oleik, linoleik (omega 6 yağ asidi) ve linolenik asit (omega 3 yağ asidi) içerir. Ay...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Bisabolol Bisabolol;Levomenol Bisabolol, papatyada doğal olarak bulunan bir koku maddesidir. Sentetik olarak da üretilmektedir. Bilindik bir cilt yatıştırıcı maddedir. Açık sarı yağlı bir maddedir. Genellikle biyoaktif...

Çok İyi

+
Isochrysis Galbana Extract Isochrysis Galbana Ekstrat Isochrysis Galbana Extract, alg, Isochrysis galbana, Isochrysidaceae'nin özüdür. Kozmetik ürünlerde genellikle anti-aging ve cilt yenileme amaçlarıyla kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Stearate Etilheksil Stearat Etilheksil stearat, etilheksil alkol ve stearik asitin reaksiyonu sonucunda elde edilen bir ham maddedir. Cilt yumuşatma özellikleri ile yaygın olarak bir nemlendirici ve yumuşatıcı ajan olarak ...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Borago Officinalis Seed Oil Hodan Tohumu Yağı Hodan tohumunun soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde bir omega-6 yağ asidi olan gama-Linolenik Asit (GLA) bulunur. GLA, cilt sağlığının ve bariyer fonksiyonun...

Çok İyi

+
Rosa Canina Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yan...

Çok İyi

+
Sclerocarya Birrea Seed Oil Marula Çekirdeği Yağı Marula bitkisinin tohumlarından elde edilen yağdır. Birçok bitki yağına benzer şekilde Marula yağı, cildin nemini ve pürüzsüzlüğünü iyileştirebilen ve hatta cilt kızarıklığını a...

Çok İyi

+
Oenocarpus Bataua Fruit Oil Oenocarpus Bataua Meyve Yağı Oenocarpus Bataua Fruit Oil, Bataua palmiyesinin meyvesinden elde edilen bir yağdır. Kozmetik ürünlerde genellikle nemlendirici, besleyici ve cilt koruyucu özellikleri nedeniyle kullanılır. Oen...

Çok İyi

+
Plukenetia Volubilis Seed Oil İnka Fıstığı Tohumu Yağı;Plukenetiya Tohumu Yağı;Saşa İnşi Tohumu Yağı Plukenetia Volubilis bitkinin tohum kısmının soğuk sıkılması işlemi sonucunda elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde besleyici ve nemlendirici yağ asitleri bulunur. Özellikle α-Linolen...

Çok İyi

+
Solanum Lycopersicum Fruit Extract Domates Ekstresi Solanum lycopersicum bitkisinin meyve kısımlarından elde edilen ekstresidir. Antienflamatuar, antioksidan, yumuşatıcı ve nemlendirici etkiler sağlayan meyve özüdür. Antioksidan bileşenleri ...

Çok İyi

+
Adansonia Digitata Seed Oil Afrika Baobabı Tohum Yağı Baobab, Afrika'ya özgü büyük ( 5-25 metre (16-82 fit) boyunda büyürler), ikonik bir ağaçtır. Neredeyse tüm kısımları Afrika'da geleneksel tıbbi kullanımlara sahiptir. Tohum yağı, diğ...

Çok İyi

+
Hydroxymethoxyphenyl Decanone Hidroksimetoksifenil Dekanon Hidroksimetoksifenil dekanon, güçlü bir antioksidan ve tahriş önleyicidir. Ciltteki serbest radikalleri etkisiz hale getirerek yaşlanma etkilerinin ortaya çıkmasını geciktirir. Hyaluronik as...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Bertholletia Excelsa Seed Oil Brezilya Cevizi Tohum Yağı Bertholletia Excelsa Tohum Yağı, Bertholletia excelsa, Lecythidaceae yemişlerinden elde edilen sabit yağdır. Bertholletia Excelsa Seed Oil, oksidatif strese karşı savunmaya yardımcı olma öze...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama