Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

91

17% indirim
0Yorumlar

b-good care - b-skincare™ El Kremi 50 ml

Stokta var
100.00₺ 120.00₺ 100.00₺

b-good b-skincare™ El Kremi, 4 doğal yağ ile güçlü antioksidan özelliğe sahip ginkgo biloba ekstresi içeren zengin formülü sayesinde derinlemesine nemlendirir, etkili ve koruyucu bakım sağlar. Özellikle hava koşulları gibi çevresel ve dış faktörlerin ciltte neden olabileceği kuruluk ve çatlaklara karşı destekleyici bakım yapar.

Zengin protein içeriği ile panthenol ile desteklenmiş formülü ellere tazelik, yumuşaklık ve canlılık katar. b-encapsulation technology™ ile tasarlanan, güçlü antioksidan kaynağı kara mürver çiçeği ekstresine sahip aktif bileşen içerir. Zengin formülasyonu ile pürüzsüz ve yumuşak bir cilt için ellerin ihtiyaç duyduğu günlük bakımı yapar. Hafif dokuya sahip formülü yağlı his bırakmaz ve kolay emilir. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Kullanım: Tüpten yeterli miktarda krem alın ve elinize sıkın. Kremi, ellerinize, parmaklarınıza ve tırnaklarınıza hafifçe masaj yaparak sürün. Krem tamamen emilene kadar uygulamaya devam edin. Gün içinde ellerinizin ihtiyaç duyduğu sıklıkta bu işlemi tekrarlayabilirsiniz.

Marka:

b-good care

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Sodium Lauroyl Glutamate Sodyum Lauril Glutamat Sodyum lauril glutamat, amino asit olan glutamik asit, bitki kaynaklarından elde edilen bir yağ asidi olan laurik asit ve sodyum kullanılarak sentezlenir. Hafif bir temizleyici olduğu bilinmektedi...

Çok İyi

+
Ceteareth-20 Ceteareth-20 Ceteareth-20, bir ürünün dokusunu ve stabilitesini geliştirmeye yardımcı olur.

Orta

+
Ceteareth-12 Ceteareth-12 Ceteareth grubu, kimyasal bir reaksiyon olan etoksilasyon olarak bilinen bir işlemle üretilir. Setil alkol veya stearil alkole etilen oksit eklenmesiyle sentezlenen bileşiklerdir. Yüzey gerilimin...

Orta

+
Cetyl Palmitate Setil Palmitat Setil palmitat, setil alkol ile palmitik asitin kimyasal reaksiyonundan elde edilen bir esterdir. Beyaz mumsu pul şeklinde sahiptir. Kozmetikte, cilt üzerinde su kaybını azaltan bir lipid filmi ol...

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Hydrogenated Vegetable Oil Hidrojene Bitkisel Yağ Hidrojenasyon, olarak bilinen bir işlemle bitkisel yağlara hidrojen atomları eklenerek oluşturulur. Hidrojenasyon, sıvı bitkisel yağları katı veya yarı katı lipitlere dönüştürür.Hidroj...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Ginkgo Biloba Leaf Extract Ginkgo Biloba Yaprağı Ekstresi Ginkgo Biloba, yelpaze şeklinde yaprakları olan büyük olan, Çin'e ve güney Japonya'ya özgü bir ağaçtır. Ginkgophyta bölümünde yaşayan tek türdür, diğerlerinin soyu tükenmiştir. Ağ...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

Çok İyi

+
Serine Serin Serin, vücudumuzda üretilen amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asit olmadığı için beslenme yoluyla alınmasına gerek yoktur. Kozmetik ürünlerde cilt yenilenmesi ve yaşlanma bel...

Çok İyi

+
Alanine Alanin Alanin hidrofobik bir amino asittir. Esansiyel olmayan bir amino asit olması sebebiyle yeterli düzeyde alanin yalnızca besinlerden alınabilir. Çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Glutamic Acid Glutamik Asit Glutamik asiti nsan vücudunda doğal olarak bulunduğu için esansiyel olmayan bir amino asit olarak kabul edilir. Cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olan bir amino asittir. Kozmetik form...

Çok İyi

+
Lysine Lizin Lizin, esansiyel amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asitleri vücudumuz tarafından üretilemediği için beslenme yoluyla alınır. Kollajen oluşumunu destekleyen önemli bir amino asit...

Çok İyi

+
Threonine Treonin Threonine, bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücut için önemli besin maddeleridir. Threonine, insanlar için esansiyel bir amino asittir, yani v...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Proline Prolin Proline bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücutta çeşitli biyokimyasal süreçlerde yer alır. Proline, özellikle kollajen gibi proteinlerin yap...

Çok İyi

+
Sambucus Nigra Seed Oil Kara Mürver Tohum Yağı Sambucus nigra, bitkisinin tohumlarının sıkılmasıyla elde edilen yağdır. Karakteristik bir aroması ve amber rengi vardır. Linoleik asit, alfa-linolenik asit, palmitik asit ve stearik asit gi...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama