Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

90

b-good care - b-skincare™ Nemlendirici Dudak Balmı - Greyfurt 12 ml

Stokta var
100.00₺ 100.00₺ 100.00₺

b-skincareTM dudak balmı, kuru ve çatlamış dudaklar için özel olarak tasarlanmıştır. Greyfurt yağı zengin bileşimi sayesinde doğal bir tat, canlandırıcı bir koku ve yüksek performans sunar. Gluten, esans, paraben, parafin ve renklendirici içermez. Özel formülü, shea butter, squalene ve E vitamini ile dudakları besler ve nemlendirir. Dudakları dış etkenlere karşı korurken, kuruluğu ve çatlakları önler. Pürüzsüz bir doku ve yumuşaklık sağlar. Güçlü antioksidan etkisi olan karamürver ekstresi ile geliştirilmiş patentli b-encapsulation technologyTM içerir.

Kullanım: Dudaklara istenilen sıklıkta nazikçe uygulayın.

Marka:

b-good care

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Olus Oil Olus Yağı;Bitkisel Yağlar Olus yağı, bitkisel kaynaklı trigliseritlerin bir karışımıdır. Cilt üzerinde tabaka oluşturarak trans epidermal su kaybını yavaşlatır.

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Rhus Succedanea Fruit Wax Japon Sumağı Meyve Mumu Rhus Succedanea Fruit Wax, Japon Sumağı meyvesinden elde edilen doğal bir balmumudur. Cildin doğal bariyerini destekler ve cildi çevresel faktörlere karşı koruma amacıyla kullanılabilir. Bu ...

Çok İyi

+
Brassica Campestris Seed Oil Kanola Tohumu Yağı Kolza tohumu, kanola tohumlarından elde edilen bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde cilt için yumuşatıcı ve potansiyel antioksidan özelliklere sahip, kokusuz bir yağdır. Omega-3 ve omega-6 ya...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Euphorbia Cerifera Wax Kandelilla Mumu Euphorbia Cerifera Wax, Euphorbia cerifera'dan elde edilen bir mumdur. Euphorbia cerifera'nın kabul edilen bilimsel adı Euphorbia antisyphilitica'dır. Cildin nemini kaybetmesini önlemeye yardımc...

Çok İyi

+
Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 Bis-Digliseril Poliasiladipat-2 Bu bileşen, lipid bazlı sentetik bir cilt bakım maddesidir.

Orta

+
Copernicia Cerifera Wax Karnauba Mumu Copernicia cerifera bitkisinin yapraklarından elde edilen mumudur. Yüksek erime noktası nedeniyle renkli kozmetik ürünlerde de kullanılmaktadır. Bir çözeltinin viskozitesini arttırmak, yumu...

Çok İyi

+
Polyhydroxybutyrate Polihdiroksibutirat Polihidroksibütirat (PHB), şekerin biyo-fermentasyonu yoluyla yenilenebilir kaynaklardan üretilen bir biyopolimerdir. Yüksek moleküler ağırlıklı ve toz formundadır. Polietilen mikro tanecikl...

Çok İyi

+
Isopropyl Palmitate İzopropil Palmitat İzopropil Palmitat, izopropil alkol ve palmitik asitten oluşur. Kozmetik endüstrisinde, koku verici olarak temel ürünün kokusunun engellenmesine yardımcı olur. Ürün formülasyonlarında fark...

Çok İyi

+
Lecithin Lesitin Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Swertia Chirata Extract Swertia Chirata Ekstresi Swertia Chirata bitkisinden elde edilen ekstresidir. Antioksidan ve antienflamatuar özelliklere sahiptir. Bu özellikler, ciltteki serbest radikallerle savaşarak cilt hücrelerini korur ve ciltteki ...

Çok İyi

+
Citrus Paradisi Peel Oil Greyfurt Kabuğu Uçucu Yağı Greyfurt kabuğundan elde edilen bir uçucu yağdır. Narenciye kabuğunda ek olarak hafif zararlı yapan furanocoumarin adı verilen sorunlu bileşiği de bulunur. Meyve ne kadar ekşi-acıysa zararl...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Sambucus Nigra Seed Oil Kara Mürver Tohum Yağı Sambucus nigra, bitkisinin tohumlarının sıkılmasıyla elde edilen yağdır. Karakteristik bir aroması ve amber rengi vardır. Linoleik asit, alfa-linolenik asit, palmitik asit ve stearik asit gi...

Çok İyi

+
Gossypium Herbaceum Seed Oil Pamuk Tohumu Yağı Gossypium Herbaceum (Pamuk) Tohum Yağı (Pamuk Yağı olarak da bilinir), pamuk tohumlarından elde edilen sabit yağdır. Açık sarı bir yağdır. Hidrojene Pamuk Tohumu Yağı, pamuk tohumu yağ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama