Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Abtira - BALSAMEA - Selülit ve Çatlak Karşıtı Onarıcı Masaj Yağı

Marka:

Abtira

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Citrus Grandis Peel Oil Greyfurt Kabuğu Uçucu Yağı Greyfurt kabuğundan elde edilen bir uçucu yağdır. Narenciye kabuğunda ek olarak hafif zararlı yapan furanocoumarin adı verilen sorunlu bileşiği de bulunur. Meyve ne kadar ekşi-acıysa zararl...

Çok İyi

+
Pelargonium Graveolens Oil Itır Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

Çok İyi

+
Juniperus Communis Fruit Oil Adi Ardıç Meyvesi Uçucu Yağı Juniperus communis ağacının meyvelerinden su distilasyonu sonucu elde edilen uçucu yağdır. Esas olarak bir koku maddesi olarak kullanılır fakat hafif bir antibakteriyel etkiye de sahiptir.

Çok İyi

+
Cannabis Sativa Seed Oil Kenevir Tohumu Yağı Kenevir tohumu yağı, Cannabis sativa tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan ve fitokanabinoidler dahil olmak üzere esansiyel yağ asitleri (omegas 3 ve ...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis bitkisi yapraklarından su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içe...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Cucurbita Pepo Seed Oil Kabak Çekirdeği Yağı Cucurbita pepo bitkisinin çekirdeğinin soğuk sıkımıyla elde edilen sabit yağıdır. Cildin nem içeriğini iyileştirmeye, serbest radikallerin zararını hafifletmeye ve cilde bir besin ve min...

Çok İyi

+
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama