Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

87

35% indirim
0Yorumlar

Laperas - Besleyici Onarıcı ve Dökülme Karşıtı Keratin & Collagen Saç Bakım Şampuanı

Stokta var
259.00₺ 398.00₺ 259.00₺

Laperas Besleyici Onarıcı ve Dökülme Karşıtı Keratin & Collagen Saç Bakım Şampuanı, cansız görünen, yıpranmış ve zarar görmüş saçları onarmaya yardımcı olurken aynı zamanda saç dökülmesi sorununu çözmeyi hedeflemektedir. İnce ve hacimsiz görünen saçları besleyerek daha dolgun ve hacimli görünmelerine yardımcı olur. Günlük kullanım için uygundur.

Kullanımı: Islak saçınıza uyguladığınız ürünü kökten başlayarak uç kısımlara doğru köpürtün ve hafifçe masaj yaparak uygulayın. İki dakika bekledikten sonra iyice durulayın.

Marka:

Laperas

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Sodium Laureth Sulfate Sodyum Laureth Sülfat Kısaca SLES olarak bilinen sodyum laureth sülfat kozmetik sektöründe yaygın olarak kullanılan temizleyici bir maddedir. SLES ile SLS (sodyum lauril sülfat) benzer özellikler göstermektedir an...

Çok İyi

+
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Sodium C14-16 Olefin Sulfonate Sodyum C14-16 Olefin Sülfonat Alfa olefinlerin sülfonasyonu ile hazırlanan uzun zincirli sülfonat tuzlarının karışımıdır. Rakamlar, alfa olefinin karbon zincirlerinin ortalama uzunluğunu gösterir. Kozmetik ve kişisel ...

Çok İyi

+
Lauryl Glucoside Lauril Glikozit Lauril glukozit, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan hafif bir temizlik maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır.

Çok İyi

+
Cocamide DEA Coco Yağ Asidi Diethanolamide Doğal olarak bitkilerden (genelde hindistan cevizi) elde edilen bir maddedir. Kozmetiklerin su fazını kalınlaştırmak, bileşenlerin karışmasını sağlamak ve köpürme özelliklerini artırma...

Orta

+
Panax Notoginseng Root Extract Çin Ginsengi Kök Ekstresi Panax notoinseng köklerinden elde edilmiş ekstresidir. İçerdiği çeşitli flavonoidler gibi çok sayıda antioksidan bileşikler serbest radikalleri süpürerek yaşlanma karşıtı bir etki sağ...

Çok İyi

+
Aesculus Hippocastanum Seed Extract At Kestanesi Tohum Ekstresi At Kestanesi bitkisi tohumlarının ekstresidir. Bu türden elde edilen özler 'escin' olarak bilinen, yumuşak sabunlu bir his veren ve güçlü anti-inflamatuar bileşikler olan saponinler içerir. ...

Çok İyi

+
Salix Alba Bark Extract Ak Söğüt Kabuk Ekstresi Salicaceae familyasına ait olan Salix Alba ( Ak Söğüt) bitkisinin kabuklarından elde edilen ekstredir. Söğürt kabuklarının romatizmal ağrıları gidermek için kızılderililer tarafından ...

Çok İyi

+
Panicum Miliaceum Seed Extract Darı Tohumu Ekstresi Panicum miliaceum bitkisinin tohumlarından elde edilen ekstresidir. Cilt yüzeyinde bir film oluşturarak cildi çevresel hasarlara karşı korur. İçeriğinde karbonhidrat bulunduğundan cildin nem...

Çok İyi

+
Chamomilla Recutita Flower Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

Çok İyi

+
Camellia Sinensis Leaf Extract Çay Yaprağı Ekstresi Camellia Sinensis Leaf Extract, yaygın olarak çay olarak bilinen Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilir. Bitki tüm dünyada yetiştirilir, ancak en çok Çin ve Japonya gibi çay...

Çok İyi

+
Humulus Lupulus Extract Şerbetçi Otu Ekstresi Kenevirgillerden çok yıllık aromatik bir bitkidir. Bitki içeriğinde uçucu yağlar, acı maddeler ve reçineler, mumlar ve tanen bulunmakatdır. Bira yapımında kullanılır. İçeriğinde bulun...

Düşük

+
Ginkgo Biloba Leaf Extract Ginkgo Biloba Yaprağı Ekstresi Ginkgo Biloba, yelpaze şeklinde yaprakları olan büyük olan, Çin'e ve güney Japonya'ya özgü bir ağaçtır. Ginkgophyta bölümünde yaşayan tek türdür, diğerlerinin soyu tükenmiştir. Ağ...

Çok İyi

+
Salvia Officinalis Leaf Extract Adaçayı Yaprağı Ekstresi Adaçayı bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Antioksidan etki sağlayan bileşenler içermektedir. Saç derisinde kepekle savaşmaya yardımcı olan anti-seboreik özelliği vardır. A...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Panax Ginseng Root Extract Ginseng Kökü Ekstresi Adını Yunanca'da her şeyi iyileştiren anlamına gelen Panacea'dan alır. Ginseng köklerinin bir ekstresidir. Cilde uygulanan ginseng kökü, çeşitli flavonoidler gibi çok sayıda antioksidan b...

Çok İyi

+
Ruscus Aculeatus Root Extract Ruscus Aculeatus Kök Özü Buttercup Kök Ekstresi Ruscus Aculeatus Kök Ekstresi, Butcheerbroom, Ruscus aculeatus, Liliaceae köklerinin bir özüdür. Kozmetik ürünlerde iyi bir büzücü, canlandırıcı ve tonlayıcı bileşen olmanın yanı sı...

Çok İyi

+
Arctium Lappa Root Extract Dulavratotu Kökü Ekstresi Dulavratotu uzun yıllardır geleneksel tıpta ya da besleyici nitelikleri için kullanılmaktadır (Çin'de yenir, lif açısından zengindir ve ayrıca afrodizyak özellikleriyle de bilinir). Anti-i...

Çok İyi

+
Urtica Dioica Leaf Extract Isırgan Otu Ekstresi Urtica dioica bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Kozmetikte cilt veya kafa derisi rahatsızlığını hafifletmeye yardımcı olur. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden oldu...

Çok İyi

+
Capsicum Frutescens Fruit Extract Acı Biber Meyve Ekstresi Kapsaisin içeren acı biber özü. Üretici bilgisine göre, selülit önleyici veya masaj ürünleri için yararlı olabilecek cilt kan dolaşımını uyarır.

Çok İyi

+
Equisetum Arvense Extract At Kuyruğu Ekstresi At Kuyruğu bitkisinin yapısı oldukça zengindir. İçeriğinde bir çok aminoasit, protein, mineral ve ayrıca güçlü antioksidan etkinliği olan polifenoller içerir. Ayrıca yapısında salisil...

Çok İyi

+
Lawsonia Inermis Extract Kına Ekstresi Lawsonia Inermis (Kına) Özü, kına, Lawsonia inermis'in kurutulmuş çiçek, meyve ve yapraklarının bir özüdür.

Çok İyi

+
Betula Alba Leaf Extract Huş Ağacı Yaprağı Ekstresi Huş ağacı, Avrupa Beyaz Huş Ağacı ismiyle de bilinmektedir. Huş ağacının iki kısmı kullanılmaktadır: ağaç kabuğu ve yapraklar. Yapraklarının ekstresi cilt bakım ürünlerinde tonik...

Çok İyi

+
Polyquaternium-39 Polikuaterniyum-39 Polyquaternium-39 saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan bir ham maddedir. Saç bakım ürünlerinde kullanıldığında saç yüzeyindeki elektrik yükünü nötralize ederek statik yükleri a...

Orta

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Cocamide MEA Kokamid MEA Kokamid MEA (monoetanolamin), Hindistan Cevizi Asidi etanolamidlerinin bir karışımıdır. Kozmetiklerin köpürme özelliklerinin arttırılmasına yardımcı olur. Bunun yanında viskozite kontrol...

Çok İyi

+
Glycol Distearate Glikol Distearat Glikol distearat, doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan stearik asit bazlı bir bileşiktir. Cildi veya saçı yumuşatmak için kullanılan beyaz veya krem renkli mumsu katı bir malzemedir. Kıv...

Çok İyi

+
Amodimethicone Amodimetikon Uzun süreli saç bakım faydaları nedeniyle özellikle saç bakım ürünleri için önerilir. Saç ürünlerinde elektriklenme önleyici etkisi vardır. Aynı zamanda saça parlaklık ve kolay tara...

Düşük

+
Trideceth-12 Trideceth-12 Trideceth bileşenleri, etilen oksidin tridesil alkol ile reaksiyona sokulmasıyla üretilir. Sayısal gösterim, moleküldeki tekrarlayan etilen oksit birimlerinin ortalama sayısını belirtir. Kozm...

Orta

+
C11-15 Pareth-7 C11-15 Pareth-7 C11-15 Pareth-7, yağ alkolleri ve polietilen glikollerin karıştırılmasıyla yapılır. Bir emülgatör ve yüzey aktif maddedir ve bu nedenle su ve yağ bazlı bileşenlerin birbirine bağlanmas...

Düşük

+
Laureth-9 Laureth-9 Laureth-9, kozmetik ürünlerde emülgatör ve yüzey aktif madde olarak kullanılmaktadır. Yüzey aktif olarak kullanıldığında ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Emülgatör olarak kull...

Orta

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
C12-13 Alkyl Lactate C12-13 Alkil Laktat C12-13 Alkil Laktat, 12 ve 13 karbon atom zincirli alkil alkolün ve laktik asidin bir esteridir. Kişisel bakım ve kozmetik ürünlerde öncelikle nemlendirici olarak kullanılır. Kremler, şampuan...

Çok İyi

+
Laureth-10 Laureth-10 Laureth bileşenleri, etilen oksidin lauril alkol ile reaksiyona sokulmasıyla üretilir. Sayısal gösterim, moleküldeki tekrarlayan etilen oksit birimlerinin ortalama sayısını belirtir. Lauret'i...

Orta

+
Trideceth-6 Trideceth-6 Trideceth bileşenleri, tridesil alkolün polietilen glikol eterleridir. Trideceth sonundaki sayı, moleküldeki ortalama etilen oksit birimi sayısını gösterir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bak...

Orta

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

Çok İyi

+
Silicone Quaternium-18 Silikon Kuaterniyum-18 Silikon Kuaternium-18, polimerik bir kuaterner tuzudur. Genellikle saç bakım ürünlerinde kullanılır. Saç tellerini kaplayarak yumuşatma ve pürüzsüzleştirme özellikleri sağlar. Bu, saçı...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Keratin Hidrolize Keratin Hidrolize keratin cilt üzerinde nemi geri kazandırır ve cildin elastikiyetini artırır. Nemlendirici özellikleri, hidrolize keratin içeren şampuanları ve saç kremlerini kırılgan, kuru veya ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Collagen Hidrolize Kolajen Hidrolize Kollajen, büyük molekül ağırlıklı olan kollajenin asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle daha küçük molekül ağırlığına sahip amino asit toplulukları oluşturmuş h...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Soy Protein Hidrolize Soya Proteini Esas olarak amino asitler, peptitler ve proteinlerden oluşan soyanın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Esas olarak karbonhidratlar ve lipidlerden oluşan safsızlıklar ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Corn Protein Hidrolize Mısır Proteini Hidrolize mısır proteini;mısır veya mısırın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi (su ile bir kimyasal bağın parçalanması) ile elde edilen proteindir. Saçın kolay taranmasını ve parla...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Allium Sativum Bulb Extract Sarımsak Ekstresi Allium sativum bitkisinden elde edilen ekstredir. Antimikrobiyal ve antifungal özelliğe sahiptir. Saç derisi ve kepeklenme probleminde kullanılır.

Çok İyi

+
Saccharomyces/Allium Sativum Bulb Ferment Filtrate Saccharomyces/Sarımsak Fermente Filtrat Saccharomyces ferment filtrat, saccharomyces'in (mayaların) fermantasyonu ve filtrasyonu ile elde edilen bir bileşendir. Allium Sativum Amarydaliaceae familyasında yer almaktadır. Sarımsağın so...

Çok İyi

+
Biotin Biotin;B7 Vitamini;H Vitamini Biotin, vücudumuzda üretilebilen ve suda çözünen bir vitamindir. B kompleks vitamin grubunun bir parçası olarak kabul edilir. Nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkisi sebebiyle kozmetik ür...

Çok İyi

+
Niacin Niasin;B3 Vitamini Niasin, B vitamininin suda çözülebilen formudur. Niasinamit ile karıştırılmamalıdır. Aynı vitamin grubuna dahil oldukları için benzer fonksiyonlara sahip olsalar bile aynı madde değildir...

Çok İyi

+
Oligopeptide-79 Oligopeptit-79 Oligopeptit-79, alanin, glutamik asit, lösin ve lizinden oluşan 13 amino asit içeren bir peptiddir. Oligopeptitlerin kollajen, elastin ve melanin biyosentezini uyarıcı olduğu potansiyeli bulunm...

Çok İyi

+
Laminaria Digitata Extract Laminaria Digitata Deniz Yosunu Ekstresi Laminaria digitata ekstresi, Laminaria digitata yosununun bir özüdür. Kızarık, tahriş olmuş cilt belirtilerini yatıştırmaya ve güneş hasarı belirtilerini hafifletmeye yardımcı olan besi...

Çok İyi

+
Sophora Angustifolia Root Extract Sophora Angustifolia Kök Ekstresi Sophora Angustifolia Kök Ekstresi için yapılan çalışmalar, bu kök ekstraktının, hidrokinona benzer bir yöntemle aşırı melanin üretimini engelleme potansiyeline sahip olduğunu göstermi...

Çok İyi

+
Polyquaternium-10 Polikuaterniyum-10 Sentetik, pudra formunda ve suda çözünebilen bir maddedir. Kozmetik ürünleri kalınlaştırmaya, cilt veya saç üzerinde bir film oluşturmaya yardımcı olabilen bir maddedir. Aynı zamanda mü...

Düşük

+
Piroctone Olamine Pirokton Olamin Piroctone olamine, kepek önleyici şampuanlarda mantar önleyici işlevleri için de kullanılan bir koruyucudur.

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Magnesium Chloride Magnezyum Klorid Kirecin deniz suyu ile karışımından magnezyum oksit elde edilir. Oluşan magnezyum oksidin de klorür ile tepkimesiyle magnezyum klorür elde edilir. Mineralden elde edilir. Kozmetik ürünlerde k...

Çok İyi

+
Magnesium Nitrate Magnezyum Nitrat Saç bakım ürünlerinde kullanılır. Saça parlaklık ve yumuşaklık sağlar. Kolay taranmasına destek olur.

Çok İyi

+
Sodium Carrageenan Sodyum Karragenan Antistatik: Bir yüzeydeki elektrik yükünü nötralize ederek statik elektriği azaltır Fiksaj maddesi: Farklı kozmetik bileşenlerinin kohezyonunu sağlar Emülsiyon Sabitleyici: Emülsifikasyon ...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Calcium Pantothenate Kalsiyum Pantotenat Kalsiyum Pantotenat, bitkilerde ve hayvan dokularında her yerde bulunan, antioksidan özelliğe sahip suda çözünen B5 vitamininin kalsiyum tuzudur. Pentotenat, koenzim A'nın (CoA) bir bileşeni v...

Çok İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
EDTA Etilendiamin Tetraasetik Asit EDTA, minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir. Şelatlama ajanları ayrıca bir ürünün dok...

Çok İyi

+
Leptospermone Leptospermon Leptospermon, bitkilerin doğal olarak ürettiği bir fitokimyasaldır. Antioksidan etkisi ile serbest radikalleri süpürerek yaşlanma karşıtı bakım yapar.

Çok İyi

+
Isoleptospermone İzoleptospermon İzoleptospermon, bitkilerin doğal olarak ürettiği bir fitokimyasaldır. Antioksidan etkisi ile serbest radikalleri süpürerek yaşlanma karşıtı bakım yapar.

Çok İyi

+
Sea Salt Deniz Tuzu Sodyum Klorürden oluşan deniz tuzu kristalleri kozmetikte peeling maddesi, yumuşatıcı olarak formülasyonlara katılır.

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Vanillyl Butyl Ether Vanil Bütil Eter Vanilil butil eter, monohidroksibenzoik asidin bir eteridir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde koku bileşeni, ağız bakım maddesi ve saç bakım maddesi olarak kullanılmaktadır. Saçın k...

Çok İyi

+
Methylpropanediol Metilpropandiol Metilpropandiol, kozmetik endüstrisinde çözücü göreviyle kullanılmaktadır. Bunun yanında çok iyi antimikrobiyal özelliklere sahip olduğuna değinmekte fayda var. Aynı zamanda ürün form...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Polysorbate 80 Polisorbat 80 Polisorbat 80, genelde oleik asit olmak üzere yağ asitlerinden oluşan bir yüzey aktif maddedir. Bunun yanında palmitik asit veya linoleik asit gibi maddelerden de oluşabilir. Genellikle cilt bak...

Düşük

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Pyridoxine Piridoksin;B6 Vitamini Topikal olarak uygulandığında cilt için antioksidan faydaları olabilir.

Çok İyi

+
Flavesone Flaveson Bazı bitkierln içeriğinde bulunan bir bileşiktir. Kokulu bir bileşik olduğu için kullanıldığı kozmetik ürünlere hoş bir koku verir.

Çok İyi

+
Methylchloroisothiazolinone Metilkloroizotiazolinon Koruyucular, depolama sırasında ve tüketiciler tarafından kullanım sırasında mikroorganizmaların büyümesine karşı koruyarak ürünlerin güvenliğini ve kalitesini sağlamaya yardımcı ol...

Orta

+
Methylisothiazolinone Metilizotiazolinon Kozmetik sektöründe koruyucu olarak kullanılan metilizotiazolinonin en önemli görevi, mikroorganizmaların büyümesini engelleyerek ürünlerin güvenliğini ve kalitesini sağlamaya yardımcı ...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama