Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Aromatica - Biberiye Aktif V Dökülme Karşıtı Tonik

Aromatica Biberiye Aktif V Dökülme Karşıtı Tonik, saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olan bileşenler içerir. Eğer saç dökülmesini azaltmak ve saçınızın sağlıklı görünmesini sağlamak istiyorsanız, Aromatica Biberiye Aktif V Dökülme Karşıtı Tonik ürününü denemek isteyebilirsiniz. Kullanımı: Günlük olarak uygun miktarda ürünü saç derinize püskürtün ve sonrasında saç derinize masaj yapın.

Marka:

Aromatica

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Glyceryl Caprate Gliseril Kaprat Gliseril Kaprat cilde nem sağlayabilir ve ciltteki kuruluğu azaltabilir. Bu nedenle, cilt bakım ürünlerinde bulunan nemlendiricilerde sıkça kullanılır.

Çok İyi

+
Polyglyceryl-4 Laurate Poligliseril-4 Laurat Poligliseril-4 Laurat, laurik asit ve poligliserin-4'nın esterleşmesiyle oluşmaktadır. Kozmetik endüstirisinde emülsifiye edici ajan olarak kullanılmaktadır. Birbiri içinde karışmayan yağ ...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-2 Laurate Poligliseril-2 Laurat Poligliseril-2 Laurat yağlı ve sulu bileşenlerin bir arada tutulmasını sağlayarak homojen bir yapı oluşturur. Bu, krem ve losyon gibi çeşitli cilt bakımı ürünlerinin istikrarını ve dok...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-10 Laurate Poligliseril-10 Laurat Cilt ve göz üzerine irritan etkisi olmadan cildi kuru veya gergin bırakmayan gliserin türevi nazik bir temizleme maddesidir. Aynı zamanda, küçük miktarlardaki yağlı şeyleri su bazlı ürün...

Çok İyi

+
Caprylyl/Capryl Glucoside Kaprilil/Kapril Glikozit Bir yüzey aktif maddedir. Formülasyonda köpük oluşturucu ajandır. Diğer temizleyici maddelerin aksine iritasyon yapmaz.

Çok İyi

+
Betaine Betain Birçok bitki tarafından veya bazı kabuklu canlılar tarafından doğal olarak sentezlenen ve bir aminoasit türevi olan  betaine, genellikle şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir. ...

Çok İyi

+
Menthol Mentol Mentol, nane ve nane yağlarından elde edilir. Cilt üzerinde canlandırıcı etkisi sebebiyle kozmetikte kullanılmaktadır. Ayrıca ağrı kesici, kaşıntı azaltıcı, antibakteriyel, mantar önl...

Orta

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Lavandula Hybrida Oil Melez Lavanta Uçucu Yağı Lavandula hybrida bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rahatlat...

Orta

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Abies Sibirica Oil Sibirya Köknar Ağacı Uçucu Yağı Sibirya Köknar Ağacının dallarından ve iğnelerinden damıtılan uçucu bir yağdır. Cilt ve saç ürünlerinde kullanılabilir. Uçucu yağ bileşenleri sayesinde parfümlerde koku verici olara...

İyi

+
Cedrus Atlantica Bark Oil Atlas Sediri Kabuk Uçucu Yağı Atlas sediri (Cedrus atlantica), çamgiller (Pinaceae) familyasından doğal olarak Kuzey Afrika, Cezayir, Fas ve Atlas Dağlarında yetişen sedir türü. Kabuklarından elde edilen uçucu yağ kozme...

İyi

+
Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Portakal Kabuğu Uçucu Yağı Portakal kabuğundan elde edilen uçucu bir yağdır. Ana bileşeni limonendir. Güzel kokuludur fakat cilt hassaslaştırıcı etkisi bulunmaktadır. Banyo ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, saç...

Çok İyi

+
Mentha Viridis Leaf Oil Bahçe Nanesi Yağı Mentha spicata subsp. Spicata bitkisinin eş anlamlı ismidir. Spearmint oil olarak da bilinir. Taze ve hoş kokusu nedeniyle koku maddesi olarak sıklıkla kullanılan bu yağ aynı zamanda cildi iyi...

Çok İyi

+
Eucalyptus Globulus Leaf Oil Ökaliptus Yaprağı Uçucu Yağı Okaliptus ağacının yapraklarının buharla damıtılması yoluyla elde edilen yağdır. Aktif bileşenleri yapraklarda ve onlardan elde edilen yağda bulunan kokulu bitki yağıdır. Yağın cilt i...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis bitkisi yapraklarından su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içe...

Çok İyi

+
Calcium Pantothenate Kalsiyum Pantotenat Kalsiyum Pantotenat, bitkilerde ve hayvan dokularında her yerde bulunan, antioksidan özelliğe sahip suda çözünen B5 vitamininin kalsiyum tuzudur. Pentotenat, koenzim A'nın (CoA) bir bileşeni v...

Çok İyi

+
Dimethyl Sulfone Dimetil Sülfon Dimetil sülfon, (CH₃)₂SO₂ formülüne sahip bir organosülfür bileşiğidir. Tüm canlı organizmalarda bulunan organik kükürt bileşiğinin doğal bir şeklidir. Yaşam ve hücrelerin yenil...

Çok İyi

+
Saccharomyces Cerevisiae Extract Saccharomyces Cerevisiae Ekstresi Saccharomyces Cerevisiae Extract, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşendir. Aynı zamanda bira mayası olarak da bilinir. Kozmetik endüstrisinde, cilt bakımı ürünleri, saç...

Çok İyi

+
Ascorbic Acid Askorbik Asit Askorbik Asit, suda çözünen doğal bir vitamindir (C Vitamini). Turunçgillerde ve diğer meyvelerde ve sebzelerde bulunan C vitamini, insanlar tarafından üretilemez veya depolanamaz ve diyetle a...

Çok İyi

+
Maltodextrin Maltodekstrin Maltodekstrin, nişastanın hidrolizi ile elde edilen bir maddesidir. Kozmetik ürünlerinde nemlendirici olarak ve formülasyon dokusunu geliştirmek için kullanılır. Hem su hem de yağ bileşenle...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Serenoa Serrulata Fruit Extract Saw Palmetto Meyve Ekstresi Serenoa Serrulata Meyve Özü, testere palmetto Serenoa Serrulata'nın meyvesinin bir özüdür. Serenoa Serrulata Meyve özü, anti-inflamatuar bir etkiye sahiptir ve cildin koruyucu bariyerini onar...

Çok İyi

+
Biotin Biotin;B7 Vitamini;H Vitamini Biotin, vücudumuzda üretilebilen ve suda çözünen bir vitamindir. B kompleks vitamin grubunun bir parçası olarak kabul edilir. Nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkisi sebebiyle kozmetik ür...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Cucurbita Pepo Seed Oil Kabak Çekirdeği Yağı Cucurbita pepo bitkisinin çekirdeğinin soğuk sıkımıyla elde edilen sabit yağıdır. Cildin nem içeriğini iyileştirmeye, serbest radikallerin zararını hafifletmeye ve cilde bir besin ve min...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Corn Protein Hidrolize Mısır Proteini Hidrolize mısır proteini;mısır veya mısırın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi (su ile bir kimyasal bağın parçalanması) ile elde edilen proteindir. Saçın kolay taranmasını ve parla...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Barley Protein Hidrolize Arpa Proteini Hidrolize Arpa Proteini, asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle türetilen arpa proteininin hidrolizatıdır. Cilt ve saç için önemli olan Hidrolize Arpa Proteini etkili bir nemlendirici ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Rice Bran Protein Hidrolize Pirinç Kepeği Proteini Protein hidrolizatları, pirinç kepeği. Pirinç kepeğinin asidik, alkalin veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen, esas olarak amino asitler, peptitler ve proteinlerden oluşan madde. Esas olarak ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Potato Protein Hidrolize Patates Proteini Hidrolize Patates Proteini, asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilen patates proteininin hidrolizatıdır.

Çok İyi

+
Hydrolyzed Rice Protein Hidrolize Pirinç Proteini Asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemi kullanılarak hidrolize pirinç proteini elde edilmektedir. Hem pozitif hem de negatif yük içermesi sebebiyle elektriklenme önleyici ajan olarak kullan...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Oat Protein Hidrolize Yulaf Proteini Asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilen yulaf proteininin hidrolizatı.

Çok İyi

+
Hydrolyzed Soy Protein Hidrolize Soya Proteini Esas olarak amino asitler, peptitler ve proteinlerden oluşan soyanın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Esas olarak karbonhidratlar ve lipidlerden oluşan safsızlıklar ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Sweet Almond Protein Hidrolize Tatlı Badem Proteini Hidrolize Tatlı Badem Proteini, Prunus Amygdalus Dulcis proteini, peptidleri ve amino asitlerinin asit, enzim veya başka hidroliz yöntemiyle türetilen tatlı badem proteininin hidrolizatıdır.

Çok İyi

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Gardenia Taitensis Flower Tahiti Gardenyası Çiçeği Rubiaceae familyasından gelen gardenya çiçeği daha çok Japonya, Asya ve Pasifik adalarında yetişen tropikal bir bitkidir. Gardenya bitkisinin çiçeklerinden elde edilen bitki materyali kozmeti...

Çok İyi

+
Camellia Sinensis Leaf Extract Çay Yaprağı Ekstresi Camellia Sinensis Leaf Extract, yaygın olarak çay olarak bilinen Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilir. Bitki tüm dünyada yetiştirilir, ancak en çok Çin ve Japonya gibi çay...

Çok İyi

+
Houttuynia Cordata Extract Çin Kertenkele Kuyruğu Ekstresi Houttuynia cordata, Güneydoğu Asya'ya özgü çiçekli bir bitkidir. Yapraklı bir sebze olarak yenir ve ayrıca geleneksel Çin tıbbında yer almakatadır. Bitkideki ana aktif bileşenler, flavon...

Çok İyi

+
Nigella Sativa Seed Extract Çörekotu Tohumu Ekstresi Nigella sativa ( N. sativa ) Güneybatı Asya, Orta Doğu, Güney Avrupa ve Kuzey Afrika'da yetişen küçük çiçekli bir bitkidir. Bu bitki küçük siyah tohumları olan meyveler üretmektedir. Bu...

Çok İyi

+
Morus Alba Fruit Extract Beyaz Dut Meyve Ekstresi Dut ( Morus albaL.), Moraceae familyasına aittir ve Asya'da yaygın olarak ekilir. Çalışmalar, alkaloidler ve flavonoid dahil olmak üzere dut meyvelerinde biyoaktif bileşenlerin varlığının, ...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Extract Pirinç Ekstresi Asya pirinci veya basitçe pirinç olarak bilinen Poaceae familyasına ait Oryza sativa L. tohumları, dünya nüfusunun yarısı tarafından tüketildiği için en önemli tahıllardan biri olarak ka...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Pea Protein Hidrolize Bezelye Proteini Hidrolize bezelye proteini; asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilen bezelye proteininin hidrolizatıdır. Saç ve cilt bakımı için oldukça önemli olan glutamik asit, aspartik...

Çok İyi

+
Piper Nigrum Seed Extract Karabiber Tohumu Ekstresi Karabiber tohumlarının ekstresi, kozmetikte cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. P. nigrum'da tanımlanan başlıca biyoaktif bileşik piperindir; ancak piperik asit, piperlonguminin, pelli...

Çok İyi

+
Perilla Frutescens Leaf Extract Biftekotu Yaprağı Ekstresi Biftekotu bitkisinin yapraklarının bir ekstresidir. Kozmetik cilt bakım ürün formülasyonlarında kullanıldığında, antioksidan özelliği ile yaşlanma karşıtı etki gösterdiği bilinmekte...

Çok İyi

+
Ribes Nigrum Fruit Extract Siyah Frenk Üzümü Meyve Ekstresi Ribes nigrum çalısının meyve kısımlarından elde edilen ekstresidir. Bu bitki güçlü antioksidan, antimikrobiyal ve antienflamatuar özelliklere sahip zengin bir fitokimyasal kaynağıdır. An...

Çok İyi

+
Sesamum Indicum Seed Extract Susam Tohumu Ekstresi Sesamum indicum (susam) tohumları, E vitamini ve lignanlar (özellikle sesamin adı verilen), cilt üzerinde kayda değer bir sakinleştirici etkisi olan antioksidan bileşikler ve değerli yağları...

Çok İyi

+
Solanum Melongena Fruit Extract Patlıcan Ekstresi Solanum melongena bitkisinin meyve kısmından elde edilen ekstresidir. Antioksidan bakımından zengin polifenoller içerir. Kozmetikte cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Çevresel strese ...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Copper Tripeptide-1 Bakır Tripeptid-1 Bakır Tripeptid-1, Tripeptid-1'in bir bakır kompleksidir. Maddenin GHK kısmı, glisin-histidin-lizinden oluşan üç amino asitli bir peptittir ve doğal olarak vücut sıvılarında bulunur (plazm...

Çok İyi

+
Glycine Soja Seed Extract Soya Fasulyesi Tohum Ekstresi Glisin soja (Soya fasulyesi) tohumu ekstresi, izoflavon olarak bilinen zengin bir antioksidan kaynağı olan soya fasulyesinden elde edilir. Cildin daha genç, sağlıklı ve eşit tonlu görünmesine...

Çok İyi

+
Acetyl Hexapeptide-8 Asetil Heksapeptid-8 Asetil heksapeptid-8, çok çeşitli cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde kullanılan sentetik olarak türetilmiş bir peptittir (Peptitler, cildimizin kolajen, elastin gibi çeşitli yapıtaşların...

Çok İyi

+
Palmitoyl Pentapeptide-4 Palmitol Pentapeptit-4 Ticari adı Matrixyl'dir. Palmitoil pentapeptit-4, adım adım peptit sentezi kullanılarak üretilir. Sentetik bir peptittir. Beş amino asitten oluşan bir peptittir. Peptidin amino asit dizisi lizi...

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Palmitoyl Tripeptide-1 Palmitol Tetrapeptit-1 Palmitoil Tripeptid-1, palmitik asit ve Tripeptid-1'in reaksiyon ürünüdür. Sentetik, yağ asidi ile peptitin birleştirilmesi ile oluşur ve beyaz bir toz görünümündedir. Kırışıklıklar ve...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Palmitoyl Tetrapeptide-7 Palmitoil Tetrapeptit-7 Palmitoil Tetrapeptid-7, palmitik asit ve Tetrapeptid-7'nin reaksiyon ürünüdür. Yapılan çalışmalarda, krem formülasyonuna eklendiğinde sonuçlarda ciltte gençleşme etkisi ve pürüzsüzlü...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama