Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Aromatica - Biberiye Özlü 3'ü 1 Arada Saç Bakım Kremi

Aromatica Biberiye Özlü 3'ü 1 Arada Saç Bakım Kremi, saçınızı yumuşatmaya, nemlendirmeye ve parlaklığını arttırmaya yardımcı olacak bir saç bakım kremidir. Bu saç bakım kremi, tüm saç tipleri için uygundur. Saçınızı yumuşatmaya, nemlendirmeye ve parlaklığını arttırmaya yardımcı olacak özelliklere sahip olan biberiye özlü bileşenleri içerir. Saç Kremi %0,3 oranında organik, %92,7 oranında doğal içeriklerle hazırlanmıştır. Kullanımı: Saç uçlarınızı ıslattıktan sonra az miktarda masaj yaparak uygulayın. Uygulama sonrası 1-5 dk bekleyin. Sonrasında saçlarınızı su ile durulayın.

Marka:

Aromatica

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik...

Çok İyi

+
Pinus Densiflora Leaf Extract Japon Kızılçamı Yaprak Ekstresi Japon Kızılçamı Yaprak Ekstresi, cilt ve saç derisi üzerine antimikrobiyal ve antiinflamatuvar etkiler gösterir. Malassezia furfur (M. furfur), cilt iltihabına neden olan ve kepek, seboreik de...

Çok İyi

+
Zingiber Officinale Root Extract Zencefil Kökü Ekstresi Zencefil özü genellikle uçucu olmayan (tahriş edici olmayan) olarak kabul edilirken, yağ formu cildi kötüleştirme potansiyeli olan 50'den fazla bileşen içerir.

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Isoamyl Laurate İzoamil Laurat İzoamil Laurat, izoamil alkol ve laurik asitten türetilmiştir. Hafif, kadifemsi bir his veren cilt yumuşatıcı ve nemlendirici olarak kozmetik ürün formülasyonlarında kullanılmaktadır. Ayr...

Çok İyi

+
Dipalmitoylethyl Dimonium Chloride Dipalmitoetil Dimonyum Klorid Dipalmitoylethyl Dimonium Chloride, bir kuaterner amonyum tuzudur. Kozmetikte bir yüzeydeki elektrik yükünü nötralize ederek statik elektriği azaltır böylece saçın elektriklenmesini önler. ...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate SE Gliseril Stearat SE Gliseril Stearat SE, Gliseril Stearat'ın kendinden emülsiyonlaştırıcı bir formudur. Yağ ve su fazındaki maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşumuna yardımcı olur.

Çok İyi

+
Eclipta Prostrata Extract Yer Paskalyası Ekstresi Eclipta Prostrata bitkisinden elde edilen ekstredir. Güçlü antioksidan ve cilt sakinleştirici özelliklere sahiptir. Sahte papatya olarak da bilinen bu kokusuz bitki Kore'de yaygın olarak bulunan...

Çok İyi

+
Coriandrum Sativum Extract Kişniş Ekstresi Coriandrum sativum bitkisinden elde edilen ekstresidir. Anti-inflamatuar aktivitesi sebebiyle ciltteki kızarıklık ve kaşıntıyı azaltabilir. Antioksidan aktivitesi ile serbest radikalleri süpü...

Çok İyi

+
Origanum Vulgare Leaf Extract Kekik Yaprağı Uçucu Yağı Origanum vulgare bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstresidir. Antioksidan özelliklere sahipken, koku bileşenleri de cildi tahriş edebilir. Yapılan araştırmalar, kekik yağının anti-mikr...

Çok İyi

+
Stearyl Alcohol Stearil Alkol Stearil alkol, bitkilerde ve böceklerde doğal olarak bulunan bitkisel kaynaklı bir bileşendir. Ayrıca memeli dokularında bulunabilen hayvan kaynaklı bir bileşendir. Sentetik olarak ise, 1-okta...

Çok İyi

+
Ocimum Basilicum Extract Fesleğen Ekstresi Ocimum basilicum bitkisinden elde edilen ekstresidir. Cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Saç bakım ürünlerinde saçı iyileştirmek ve kolay taranmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Ay...

Çok İyi

+
Behentrimonium Methosulfate Behentrimonyum Metosülfat Antistatik özellige sahiptir. (Statik elektrigin birikimini azaltmak için kullanılan maddenin işlevine verilen isim) -Saçı kolay taranır, yumuşak ve hafif hissettirmesini saglayarak saça parl...

Çok İyi

+
Polyglycerin-3 Poligliserin-3 Birbirine bağlı üç gliserin molekülünden oluşmaktadır. Tıpkı gliserin gibi nemlendirici bir bileşendir , ancak daha büyük moleküler yapılı olduğu için cilde daha yavaş nüfuz eder v...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Isoamyl Cocoate İzoamil Kokoat İzoamil kokoat, izoamil alkol ve hindistan cevizi yağ asidinin esteridir. Yumuşatıcı etkiye sahiptir. Cilt yüzeyinden hızlıca emilerek yağlı bir his bırakmayan, çok hafif yapıya sahip bi...

Çok İyi

+
Polyquaternium-10 Polikuaterniyum-10 Sentetik, pudra formunda ve suda çözünebilen bir maddedir. Kozmetik ürünleri kalınlaştırmaya, cilt veya saç üzerinde bir film oluşturmaya yardımcı olabilen bir maddedir. Aynı zamanda mü...

Düşük

+
Hydrolyzed Jojoba Esters Hidrolize Jojoba Esteri Hidrolize jojoba esterleri, jojoba esterlerinin asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilen hidrolizatıdır. Bu madde cildi iyi durumda tutmaya yardımcı olur. Uygulanan bölge üze...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Crosspolymer Çapraz Bağlı Sodyum Hyaluronat Hyaluronik asit özel çapraz bağlar ile birbirine bağlanarak sonsuz sayıda molekül bir araya getirilir. Uzun zincirli polimer yapısı sayesinde cildin en üst katmanlarında daha uzun süre tutu...

Orta

+
Betaine Betain Birçok bitki tarafından veya bazı kabuklu canlılar tarafından doğal olarak sentezlenen ve bir aminoasit türevi olan  betaine, genellikle şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir. ...

Çok İyi

+
Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables Hidrojene Zeytinyağının Sabunlaşmayan Kısmı Zeytin yağının sabunlanmayan kısmının hidrojenlenmiş yani doyrulmuş halidir. Bu bileşen kozmetik sektöründe cilt üzerine yumuşatıcı etkisi için , saçı kolay taranır, esnek, yumuşak...

Çok İyi

+
Cetearamidoethyldiethonium Succinoyl Hydrolyzed PEA Protein Cetearamidoethyldiethonium Succinoyl Hidrolize PEA Proteini Cetearamidoethyldiethonium Succinoyl Hydrolyzed PEA Protein, saç bakım ürünlerinde kullanılan karmaşık bir bileşiktir. Bu bileşik, saçlara bir dizi fayda sağlamak için formüle edilmiştir...

Çok İyi

+
Orbignya Oleifera Seed Oil Babassu Tohum Yağı Palmaceae familyasına ait Orbignya Oleifera bitkisinin tohumlarından elde edilen sabit yağdır. . Esas olarak laurik, miristik ve oleik yağ asitlerinin gliseritlerinden oluşur. Cildi iyi durumda ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Glycosaminoglycans Hidrolize Glikozaminoglikan Glikozaminoglikan su ile hidroliz edilerek daha küçük bir molekül haline getirilir. Yumuşatıcı ajan olarak işlev görür. Suya bağlanır ve düşük molekül ağırlığı sayesinde cildin al...

Çok İyi

+
Moringa Oleifera Seed Oil Moringa Çekirdeği Yağı Moringa oleifera ağacı meyve çekirdeklerinin soğuk sıkılmasıyla elde edilen sabit yağıdır. İnce çizgileri ve kırışıklıkları azaltır, cildin genel görünümünü iyileştirir, iltih...

Çok İyi

+
Verbena Officinalis Extract Mine Çiçeği Ekstresi Mine çiçeği, topikal olarak uygulandığında veya ağızdan tüketildiğinde cilt hassaslaştırıcı etki gösterebilen kokulu bir bitki özüdür.Aynı zamanda zengin bir antioksidan kaynağıd...

Çok İyi

+
Chamomilla Recutita Flower Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

Çok İyi

+
Alcohol Alkol Kozmetik ürünlerde çözücü veya koruyucu olarak kullanılan bir alkoldür. Güçlü bir kokuya sahip renksiz bir sıvıdır. Oldukça geniş bir kullanım aralığı vardır ve bu kullanımlarıy...

Çok İyi

+
Taurine Taurin Taurin insan vucudunda doğal olarak bulunan bir amino asittir. Taurin et ve balık ürünleriyle insan diyetinde yer alan bir amino asittir. Üretimi herhangi bir maddeden ekstre edilerek elde edilme...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
PCA Pirolidon Karboksilik Asit PCA, Pirolidon Karboksilik Asit anlamına gelir ve kulağa öyle gelmese de, cildimizde doğal olarak bulunabilen bir şeydir. Aslında amino asitlerden sonra normal cildin doğal nemlendirici faktör...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Corn Protein Hidrolize Mısır Proteini Hidrolize mısır proteini;mısır veya mısırın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi (su ile bir kimyasal bağın parçalanması) ile elde edilen proteindir. Saçın kolay taranmasını ve parla...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Soy Protein Hidrolize Soya Proteini Esas olarak amino asitler, peptitler ve proteinlerden oluşan soyanın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Esas olarak karbonhidratlar ve lipidlerden oluşan safsızlıklar ...

Çok İyi

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Hyaluronic Acid Hyaluronik Asit Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Kendi ağırlıgından fazla suyu bünyesinde tutabilmektedir.

Çok İyi

+
Biotin Biotin;B7 Vitamini;H Vitamini Biotin, vücudumuzda üretilebilen ve suda çözünen bir vitamindir. B kompleks vitamin grubunun bir parçası olarak kabul edilir. Nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkisi sebebiyle kozmetik ür...

Çok İyi

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Abies Sibirica Oil Sibirya Köknar Ağacı Uçucu Yağı Sibirya Köknar Ağacının dallarından ve iğnelerinden damıtılan uçucu bir yağdır. Cilt ve saç ürünlerinde kullanılabilir. Uçucu yağ bileşenleri sayesinde parfümlerde koku verici olara...

İyi

+
Cedrus Atlantica Bark Oil Atlas Sediri Kabuk Uçucu Yağı Atlas sediri (Cedrus atlantica), çamgiller (Pinaceae) familyasından doğal olarak Kuzey Afrika, Cezayir, Fas ve Atlas Dağlarında yetişen sedir türü. Kabuklarından elde edilen uçucu yağ kozme...

İyi

+
Mentha Viridis Leaf Oil Bahçe Nanesi Yağı Mentha spicata subsp. Spicata bitkisinin eş anlamlı ismidir. Spearmint oil olarak da bilinir. Taze ve hoş kokusu nedeniyle koku maddesi olarak sıklıkla kullanılan bu yağ aynı zamanda cildi iyi...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis bitkisi yapraklarından su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içe...

Çok İyi

+
Eucalyptus Globulus Leaf Oil Ökaliptus Yaprağı Uçucu Yağı Okaliptus ağacının yapraklarının buharla damıtılması yoluyla elde edilen yağdır. Aktif bileşenleri yapraklarda ve onlardan elde edilen yağda bulunan kokulu bitki yağıdır. Yağın cilt i...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Portakal Kabuğu Uçucu Yağı Portakal kabuğundan elde edilen uçucu bir yağdır. Ana bileşeni limonendir. Güzel kokuludur fakat cilt hassaslaştırıcı etkisi bulunmaktadır. Banyo ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, saç...

Çok İyi

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Lavandula Hybrida Oil Melez Lavanta Uçucu Yağı Lavandula hybrida bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rahatlat...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama