Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Thalia - Birth Of Energy (Propolis Özlü) Bakım Şampuanı 300ml

Thalia Birth Of Energy (Propolis Özlü) Bakım Şampuanı, saçlarınızın parlak ve canlı görünmesini sağlamaya yardımcı olur. Propolis, böcekler tarafından üretilen bir madde olup, saç ve saç derisinin sağlıklı bir şekilde bakımınıa ve daha güçlü ve sağlıklı görünmesini sağlamaya yardımcı olabilir. Kullanımı: Thalia Birth Of Energy (Propolis Özlü) Bakım Şampuan'ı saçlarınızı ıslatarak uygulayınız.Uygulama iki günde bir yapılabilir. Şampuanın en az beş dakika saçınızda bekletin. Bekleme sırasında saçlarınıza masaj yapabilirsiniz. Uygulamanın ardından saçlarınızı ılık su ile durulayınız.

Marka:

Thalia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Disodium Laureth Sulfosuccinate Disodyum Laureth Sülfosüksinat Disodyum Laureth Sulfosuccinate veya DLS, aralıktaki en hafif olanlardan biri olan anyonik bir yüzey aktif maddedir. Sanılanın aksine sülfatların bir parçası değildir, saçı ve vücudu SLES'...

Çok İyi

+
Coco-Glucoside Koko Glikozit Koko glikozit, hindistancevizi yağından elde edilen yağlı alkol ve şekerden elde edilen glikozun bir karışımıdır. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırma özelliğinden dolayı öncelikle ...

Çok İyi

+
Caprylyl/Capryl Glucoside Kaprilil/Kapril Glikozit Bir yüzey aktif maddedir. Formülasyonda köpük oluşturucu ajandır. Diğer temizleyici maddelerin aksine iritasyon yapmaz.

Çok İyi

+
PEG-120 Methyl Glucose Dioleate PEG-120 Metil Glikoz Dioleat PEG-120 metil glikoz dioleat, doku geliştirici ve temizlik maddesi olarak işlev görür.

Orta

+
Cocamide DEA Coco Yağ Asidi Diethanolamide Doğal olarak bitkilerden (genelde hindistan cevizi) elde edilen bir maddedir. Kozmetiklerin su fazını kalınlaştırmak, bileşenlerin karışmasını sağlamak ve köpürme özelliklerini artırma...

Orta

+
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
PEG-7 Glyceryl Cocoate PEG-7 Gliseril Kokoat PEG-7 gliseril kokoat, polietilen glikol (PEG) ile hindistancevizi türevi bir temizleme ajanıdır. Yumuşatıcı, emülgatör ve yüzey aktif madde olarak formülasyonda bulunabilir.

Orta

+
PEG-12 Dimethicone PEG-12 Dimetikon PEG-40 dimetikon, PEG (polietilen glikol) ve silikon bazlı bir polimer olan dimetikondan oluşan sentetik bir polimerdir. Silikon içerdiği için, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde hazırlam...

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Polyquaternium-7 Polikuaterniyum-7 Polyquaternium-7, akrilamid ve dimetil dialil amonyum klorürün polimerik kuaterner amonyum tuzudur. Cilt, saç veya tırnaklarda film tabaka oluşturur ve elektiriklenmeyi önler.

Düşük

+
Polyquaternium-10 Polikuaterniyum-10 Sentetik, pudra formunda ve suda çözünebilen bir maddedir. Kozmetik ürünleri kalınlaştırmaya, cilt veya saç üzerinde bir film oluşturmaya yardımcı olabilen bir maddedir. Aynı zamanda mü...

Düşük

+
C11-15 Pareth-7 C11-15 Pareth-7 C11-15 Pareth-7, yağ alkolleri ve polietilen glikollerin karıştırılmasıyla yapılır. Bir emülgatör ve yüzey aktif maddedir ve bu nedenle su ve yağ bazlı bileşenlerin birbirine bağlanmas...

Düşük

+
Propolis Extract Propolis Ekstresi Propolis, arılar tarafından belirli bitki ve ağaçlardan topladıkları salgıları kendi enzimleri ile birleştirerek oluşturduğu reçinemsi bir maddedir. Antibakteriyel ve antifungal özelliği...

Çok İyi

+
Propoxytetramethyl Piperidinyl Dimethicone Propoksitetrametil Piperidinil Dimetikon Propoksitetrametil piperidinil dimetikon katyonik olarak modifiye edilmiş bir silikondur. Amodimetikon ve bis-aminopropil dimetikon gibi diğer amin işlevli silikonlarla aynı genel kategoriye aitti...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

Çok İyi

+
Cetrimonium Chloride Setrimonyum Klorür Setrimonyum klorür, antistatik özellikleri nedeniyle kozmetikte kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Katyonik bir yüzey aktif madde olduğu için suyu ve yağı dağıtır ve böylece yumuşak ve...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Extract Tıbbi Lavanta Ekstresi Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden elde edilen ekstredir. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rahatlatıcı özellikleriyle ön pla...

Düşük

+
Trideceth-6 Trideceth-6 Trideceth bileşenleri, tridesil alkolün polietilen glikol eterleridir. Trideceth sonundaki sayı, moleküldeki ortalama etilen oksit birimi sayısını gösterir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bak...

Orta

+
Laurus Nobilis Leaf Extract Defne Yaprağı Ekstresi Cilt bakımında yaprak ekstresi antiseptik, antibakteriyel ve mantar önleyicidir. Akne, iltihaplı cilt, kepek ve saç dökülmesi gibi problemlere yönelik geliştirilen ürünlerde kullanılır.

Çok İyi

+
Mentha Piperita Leaf Extract İngiliz Nanesi Ekstresi Mentha piperita bitkisi yapraklarından elde edilen ekstresidir. Keskin bir tada sahiptir ve uygulandığında veya tüketildiğinde ferahlatıcı bir his verir. Antimikrobiyal özelliğe sahiptir. Ü...

Çok İyi

+
Angelica Archangelica Root Extract Melek Otu Kök Ekstresi Angelica Archangelica Kök Ekstresi, Angelica Archangelica'nın köklerinin bir özüdür.

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Coffea Arabica Seed Extract Kahve Çekirdeği Ekstresi Kahve çekirdeği yağı cilde uygulandığında cildin bariyer bütünlüğünü geri kazandırır ve cildi nemlendirir. Aynı zamanda hafif ve iyonik olmayan bir yüzey aktif ajan olarak da işlev g...

Çok İyi

+
Lawsonia Inermis Extract Kına Ekstresi Lawsonia Inermis (Kına) Özü, kına, Lawsonia inermis'in kurutulmuş çiçek, meyve ve yapraklarının bir özüdür.

Çok İyi

+
Punica Granatum Fruit Juice Nar Suyu Nar meyvesinin sıkılması sonucunda elde edilen bir ham maddedir. C vitamini ve antioksidanlar açısından zengin olması sebebiyle yaşlanma karşıtı özelliği vardır. Cilt hücresi hasarını...

Çok İyi

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Juglans Regia Leaf Extract Ceviz Yapraği Ekstresi Juglans Regia (Ceviz) Yaprağı Ekstresi, ceviz, Juglans regia yapraklarının özüdür.

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Salvia Officinalis Extract Adaçayı Ekstresi Adaçayı bitkisinin tamamının ekstresidir. Antiseboreik etkisi ile saç derisinde kepeklenmeye neden olan sorunların önlenmesine yardımcı olarak kepeklenmeyi azaltmaya yardımcı olur. Antimikr...

Çok İyi

+
Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract Tarçın Kabuğu Özü Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Ceylon Cinnamon, Cinnamomum zeylanicum, Lauraceae'nin kurutulmuş kabuğundan elde edilen bir ekstrakttır. Cildin mikro sirkülasyonunu iyileştirdiği, serbest ra...

Çok İyi

+
Sesamum Indicum Seed Oil Susam Yağı Sesamum indicum bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Sakinleştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Cildin en üst katmanında koruyuc...

Çok İyi

+
Eucalyptus Species Leaf Extract Okaliptus Türleri Yaprak Ekstresi Kozmetikte Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır.

Çok İyi

+
Triticum Vulgare Germ Extract Buğday Tohumu Ekstresi Triticum vulgare bitkisinin tohumundan elde edilen ekstredir. E vitamini bakımından zengindir. Kozmetik ürünlerde cilt yumuşatıcı ve saç bakım maddesi olarak işlev görür. Gluten kaynağıd...

Çok İyi

+
Camellia Sinensis Leaf Extract Çay Yaprağı Ekstresi Camellia Sinensis Leaf Extract, yaygın olarak çay olarak bilinen Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilir. Bitki tüm dünyada yetiştirilir, ancak en çok Çin ve Japonya gibi çay...

Çok İyi

+
Chamomilla Recutita Flower Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

Çok İyi

+
Thymus Serpyllum Extract Yabani Kekik Ekstresi Thymus Serpyllum Extract, yabani kekik Thymus serpyllum'un bir özüdür.

Çok İyi

+
Equisetum Arvense Leaf Extract At Kuyruğu Yaprak Ekstresi Ekstrede bulunan tanenlerin büzücü etkisi sebebiyle genişlemiş gözeneklerde kullanılabilir. Yatıştırıcı ve nemlendirici özelliği bulunmaktadır. İçeriğindeki etken maddelerden biri ol...

Çok İyi

+
Urtica Dioica Leaf Extract Isırgan Otu Ekstresi Urtica dioica bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Kozmetikte cilt veya kafa derisi rahatsızlığını hafifletmeye yardımcı olur. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden oldu...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Melissa Officinalis Leaf Extract Melisa Yaprak Ekstresi;Oğulotu Yaprak Ekstresi Melissa officinalis bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Bitkinin antifungal ve antimikrobiyal etkileri vardır. Cildin sebum dengesini ayarlayarak cilt durumunu iyileştirir. Akne ve uç...

Çok İyi

+
Cucurbita Pepo Seed Oil Kabak Çekirdeği Yağı Cucurbita pepo bitkisinin çekirdeğinin soğuk sıkımıyla elde edilen sabit yağıdır. Cildin nem içeriğini iyileştirmeye, serbest radikallerin zararını hafifletmeye ve cilde bir besin ve min...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Extract Biberiye Ekstresi Rosmarinus officinalis bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstresidir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içerir. Ana maddesi rosmarinik asi...

Çok İyi

+
Methylchloroisothiazolinone Metilkloroizotiazolinon Koruyucular, depolama sırasında ve tüketiciler tarafından kullanım sırasında mikroorganizmaların büyümesine karşı koruyarak ürünlerin güvenliğini ve kalitesini sağlamaya yardımcı ol...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Methylisothiazolinone Metilizotiazolinon Kozmetik sektöründe koruyucu olarak kullanılan metilizotiazolinonin en önemli görevi, mikroorganizmaların büyümesini engelleyerek ürünlerin güvenliğini ve kalitesini sağlamaya yardımcı ...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama