Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Krijen - Bıttım & Soya Sütü Sabunu 110g

Içeriğinde bulunan içeriğinde bulunan bıttım yani menengiç yağı özleriyle ve soya sütü özelliğiyle cildi nazikçe temizler ve kirden arınmasına yardımcı olur. Günlük kullanım ve makyaj temizliği için uygundur. Kullanımı: Ürün elde köpürterek yüz üzerine uygulanıp 2 dakika bekletildikten sonra doğrulanabilir. El, yüz ve vücut kullanımı için uygundur.

Marka:

Krijen

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Soymilk Soya Sütü Cilt yaşlanmasının görünümünü azaltmada önemli bir rol oynayabilen izoflavonlar olarak bilinen antioksidan bileşikler içerir.

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Prunus Armeniaca Kernel Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

Çok İyi

+
Vanilla Planifolia Fruit Oil Vanilya Meyvesi Yağı Orchidaceae familyasına ait Vanilla Planifolia bitkisinin meyvelerinden elde edilen yağdır. Kendine has kokusuyula bilinen bu bitkiye bu kokuyu veren vanilin adlı bileşiktir. Bitkinin meyve yağ...

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Theobroma Cacao Seed Powder Kakao Çekirdeği Tozu Theobroma cacao bitkisi meyvelerinden elde edilen çekirdekler öğütülerek küçük boyutlara getirilir. Fiziksel peeling görevi görerek cildin dışındaki ölü tabakayı uzaklaştırır.

Çok İyi

+
Pistacia Vera Seed Oil Antep Fıstığı Tohumu Yağı Antep fıstığının sıkılması ile elde edilir. Kozmetik ürünlerde antioksidan ve antiinflamatuar özellikleri nedeniyle kullanılır. Cildimiz güneş ışığı, kirlilik ve kimyasallar gibi ...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama