Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Abtira - BLUE MOON - Serum (Yüz + Vücut + Saç)

Marka:

Abtira

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Camellia Sinensis Seed Oil Çay Tohumu Yağı Camellia Sinensis bitkisinin tohumlarının soğuk sıkılmasıyla elde edilen sabit yağıdır. Antiageing, antienflamatuvar ve büzücü etkileri sebebiyle cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktad...

Çok İyi

+
Chamomilla Recutita Flower Oil Alman Papatyası Çiçek Uçucu Yağı Compositae familyasına mensup olan Chamomilla Recutita'nın kurutulmuş çiçek başlarından damıtılan uçucu yağdır. İçeriğinde en önemli anti-inflamatuar ajan (iltihaplanma ve ödemi azalt...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil Manuka Dal/Yaprak Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü Manuka ağacının yaprak ve dallarından elde edilen uçucu yağdır. Kimyasal bileşimleri çok farklı olmasına rağmen, Avustralya Çay Ağacı Yağı ile uzaktan ilişkili...

Çok İyi

+
Achillea Millefolium Oil Civanperçemi Uçucu Yağı Civanotu çiçekli bitkisinden elde edilen uçucu yağdır. Cildi ve saç derisini rahatlatarak yatıştırıcı etki gösterir. Saç derisinde kepekle savaşmaya yardımcıdır. Cildin nemlendirilmes...

Çok İyi

+
Aniba Rosaeodora Wood Oil Gül Ağacı Uçucu Yağı Gül ağacı uçucu yağı, Aniba rosaeodorata ağacı kabuklarının su distilasyonu işlemi sonucunda elde edilen uçucu yağıdır. Kokusu nedeniyle parfümeride kullanılır. Ayrıca büzücü etk...

Çok İyi

+
Oenothera Biennis Oil Çuha Çiçeği Yağı Oenothera biennis bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğindeki yağ asitlerinin cildi yatıştırıcı ve yumuşatıcı faydaları bulunmaktadır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama