Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

SkinCeuticals - Body Tightening Concentrate

Marka:

SkinCeuticals

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Cyclohexasiloxane Siklohekzasiloksan Siklopentasiloksanın birincil işlevi yumuşatıcı olarak çalışmaktır. Ayrıca ürünlere ipeksi bir his vererek pürüzsüzce kaymalarını ve tüm aktif bileşenleri vücuda eşit şekilde ile...

Düşük

+
Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate Pentaeritritil Tetraetilheksanoat Pentaeritritil tetraetilheksanoat viskoz yapıya sahip bir yağdır. Cilt üzerinde yağlı olmayan, hafif ıslak bir his bırakır. Pürüzsüz his sağlayan yüksek moleküler ağırlıklı yumu...

Çok İyi

+
Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Dimetikon/Vinil Çapraz Bağlı Dimetikon Polimer Dimetikon/vinil dimetikon çapraz bağlı polimer, dokuyu iyileştirmek için cilt bakımı ve kozmetik formülasyonlarında kullanılan bir silikon türevidir.

Orta

+
Menthyl Lactate Metil Laktat Menthyl Lactate, mentol ve laktik asidin birleşimiyle oluşan sentetik bir bileşiktir. Menthyl Lactate, mentol içeriği sayesinde cilde ferahlık ve serinlik hissi verir. Bu nedenle çeşitli cilt ...

Çok İyi

+
Microcrystalline Cellulose Mikrokristalin Selüloz Selüloz, yeşil bitkilerin hücre duvarlarının bir bileşenidir, tekrarlanan alt birimlerden oluşan büyük moleküldür. Mikrokristalin Selüloz, selüloz liflerinin izole edilmiş, kolloidal kri...

Çok İyi

+
Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate Amonyum Poliakriloildimetil Taurat Amonyum Poliakriloildimetil Taurat, amonyum tuzlarından üretilen sentetik bir polimerdir. Kozmetikte, ürün formülasyonlarının kıvamlarını kontrol ederek stabilize edilmesine yardımcı olur.

Düşük

+
Polyacrylamide Poliakrilamid Poliakrilamid, kozmetikte ürünleri stabilize etmek ve bileşenleri bağlamak için kullanılır. Ayrıca köpürme, antistatik ve yağlama özelliklerine sahiptir.

Düşük

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
C13-14 Isoparaffin C13-14 İzoparafin C13-14 izoparafin, kozmetiklerde ve kişisel bakım ürünlerinde esas olarak bir yumuşatıcı olarak kullanılan, ancak aynı zamanda bir koyulaştırıcı madde veya jelleştirici bileşen olarak d...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Faex Extract Faex Ekstresi Faex özütü, doğal bir maya özüdür (Saccharomyces cerevisiae), aslında maya metabolitleri veya şekerler, vitaminler, amino asitler ve flavonoidler gibi bileşenler için karmaşık bir karış...

Çok İyi

+
Capryloyl Salicylic Acid Kapriloil Salisilik Asit Kapriloil Salisilik Asit, Salisilik Asit ve Kaprilik Asit'in bir esteridir. Kapriloil salisilik asit, doğal olarak söğüt ağaçlarının kabuğundan elde edilebilir. Salisilik asidin lipofilize bi...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Rice Protein Hidrolize Pirinç Proteini Asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemi kullanılarak hidrolize pirinç proteini elde edilmektedir. Hem pozitif hem de negatif yük içermesi sebebiyle elektriklenme önleyici ajan olarak kullan...

Çok İyi

+
Polymethylsilsesquioxane Polimetilsilseskioksan Polimetilsilseskioksan, metiltrimetoksisilanın hidrolizi ve yoğunlaştırılmasıyla oluşan bir polimerdir. Kozmetiklerde ürünü opaklaştırmak ve dokusunu düzenlemek için kullanılır.

Orta

+
Triethanolamine Trietanolamin Trietanolamin (TEA), amonyak benzeri kokuya sahip, berrak, renksiz ve yoğun sıvıdır. Genellikle kozmetik ürünlerde pH ayarlayıcı ve ürün koyulaştırmak için kullanılır.

İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Methylsilanol Mannuronate Metilsilanol Mannuronat Methylsilanol Mannuronate (MSM), kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan bir aktif bileşiktir. Deniz yosunu özü ve silikondan elde edilen doğal bir bileşiktir. Cildi yat...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis bitkisi yapraklarından su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içe...

Çok İyi

+
Laureth-7 Laureth-7 Laureth-7, bir noniyonik yüzey aktif madde olan polietilen glikol etoksilatı temsil eder. Kozmetik ürünlerde genellikle temizleyiciler, şampuanlar, losyonlar ve diğer kişisel bakım ürünlerin...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Adenosine Adenosin İyi bir anti-inflamatuar ajandır (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı). Yara iyileşmesine yardımcı olabilir. Hatta cildin kendi kolajen üretimine yardımcı olabilir. Bu sayede ...

Çok İyi

+
Cellulose Gum Selüloz Sakızı Yeşil bitkilerin hücre duvarında bulunan büyük bir molekül olan selüloz sakızı emülsiyon stabilizatörü ve kıvam verici olarak kullanılan bir maddedir.

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate Tetradesil Aminobutiroilvalilaminobütirik Üre Trifloroasetat Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, kozmetik ürünlerde genellikle peptitlerin bir türevidir ve kozmetik endüstrisinde anti-aging özellikleri nedeniyle kullanılır. C...

Düşük

+
Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama