Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

88

Stokta yok
0Yorumlar

Incia - Bronzlaştırıcı Yağ 150mL

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

INCIA %100 Doğal Bronzlaştırıcı Yağı, güneşin zararlı UV ışınlarından gelen hasara karşı cildi koruyarak yaşlanmayı yavaşlatmaya yardımcı olan Kakao Yağı ile zenginleştirilmiştir. Kakao yağı aynı zamanda cildi besler, kurumasını önler ve kadifemsi bir görünüm kazandırır.

Havuç Tohumu Yağı, içerdiği yüksek düzeyde A vitamini, E vitamini ve Beta Karoten ile cilt için önemli antioksidanlar sağlar. Güneşin neden olduğu yanıkları ve kurulukları azaltmaya yardımcı olurken kolay ve sağlıklı bir bronzlaşma sağlamaya destek olur.

Hindistan Cevizi Yağı, cildin koruyucu bariyer tabakasını destekler ve içindeki nemi hapsetmeye yardımcı olarak cildin yumuşak ve nemli kalmasını sağlar. Makademya Yağı ise zengin yağ asitleri içeriği ile cildi pürüzsüzleştirir ve palmitoleik asit sayesinde cildin elastikiyetini artırır.

Skualen, zeytinyağından elde edilen bir yağdır ve cildin su tutma kapasitesini artırarak nemlendirme etkisini destekler. Cildi yumuşatır ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

Avokado Yağı, beta karoten, protein, lesitin, yağ asitleri ile A, D ve E vitaminleri içerir. Bu özellikleri sayesinde cildi nemlendirir, UV ışınlarının zararlarına karşı korur ve kolajen metabolizmasını artırır.

INCIA %100 Doğal Bronzlaştırıcı Yağ, antioksidan özelliği bulunan Ayçiçek Yağı ile cildi serbest radikallerden ve güneşin olumsuz etkilerinden korur. Ayrıca cildi nemlendirir ve bütünlüğünü korumaya yardımcı olur.

Ürünümüzde hiçbir sentetik boya ve koku maddesi bulunmamaktadır. Kokusu yapay parfümler yerine içeriğindeki doğal yağlardan gelir ve rengi de bitkisel yağların doğal renginden kaynaklanır. Tüm yağlar soğuk sıkım yöntemi ile üretilir ve cildin doğal florasına uyumlu olduğu BioArge Laboratuvarlarında test edilmiştir.

Kullanım: INCIA Doğal Bronzlaştırıcı Yağı, güneş kreminizin uygulanmasından sonra veya direkt olarak cilde uygulanabilir. Bu yağ, güneşin zararlı UV ışınlarından gelen hasara karşı cildi koruyarak yaşlanmayı yavaşlatmaya yardımcı olan Kakao Yağı ve diğer doğal yağlar içerir. Güneş kremi ile birlikte kullanılması, cildinizi güneşin olumsuz etkilerine karşı ekstra koruma altına alabilir ve aynı zamanda sağlıklı bir bronzlaşma sürecine destek olabilir.

Marka:

Incia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

Çok İyi

+
Macadamia Integrifolia Seed Oil Makademya Tohum Yağı Yerli bir Avustralya cevizi olan Macadamia cevizinden elde edilen altın sarısı yağ. Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, yumuşatıcı ve besleyici yağ asitleri ile yüklüdür . Yüksek ole...

Çok İyi

+
Sesamum Indicum Seed Oil Susam Yağı Sesamum indicum bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Sakinleştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Cildin en üst katmanında koruyuc...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Daucus Carota Sativa Seed Oil Havuç Çekirdeği Yağı Daucus carota sativa bitkisinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan özelliklere sahiptir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbes...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama