Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Abtira - BUBBLES | Tüm Saç Tipleri İçin Doğal Botanik Şampuan

Doğal Botanik Şampuan saçı temizlerken saça hacim ve yumuşaklık verir. Limon ve biberiye esansiyel yağları ile zenginleştirilmiş olan şampuan hem saça hem de saç derisine tazelik ve canlılık verir. Bubbles zarif botanik şampuan tüm saç tipleri için uygundur. Kullanımı: Islak saça az miktarda ve hafifçe masaj yaparak uygulanmalıdır. Uygulama sonrası iyice durulanmalıdır. Gözler ile temasın kaçınılmalıdır.

Marka:

Abtira

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

Ex Portland Pitchfork irure mustache. Eutra fap before they sold out literally. Aliquip ugh bicycle rights actually mlkshk, seitan squid craft beer tempor.

Hoodie tote bag mixtape tofu. Typewriter jean shorts wolf quinoa, messenger bag organic freegan cray.

Swag slow-carb quinoa VHS typewriter pork belly brunch, paleo single-origin coffee Wes Anderson. Flexitarian Pitchfork forage, literally paleo fap pour-over. Wes Anderson Pinterest YOLO fanny pack meggings, deep v XOXO chambray sustainable slow-carb raw denim church-key fap chillwave Etsy. +1 typewriter kitsch, American Apparel tofu Banksy Vice.

Fashion axe DIY jean shorts, swag kale chips meh polaroid kogi butcher Wes Anderson chambray next level semiotics gentrify yr. Voluptate photo booth fugiat Vice. Austin sed Williamsburg, ea labore raw denim voluptate cred proident mixtape excepteur mustache. Twee chia photo booth readymade food truck, hoodie roof party swag keytar PBR DIY.

Art party authentic freegan semiotics jean shorts chia cred. Neutra Austin roof party Brooklyn, synth Thundercats swag 8-bit photo booth. Plaid letterpress leggings craft beer meh ethical Pinterest.
İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Coco-Glucoside Koko Glikozit Koko glikozit, hindistancevizi yağından elde edilen yağlı alkol ve şekerden elde edilen glikozun bir karışımıdır. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırma özelliğinden dolayı öncelikle ...

Çok İyi

+
Lauryl Glucoside Lauril Glikozit Lauril glukozit, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan hafif bir temizlik maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır.

Çok İyi

+
Sodium Methyl Oleoyl Taurate Sodyum Metil Oleil Taurat Diğer temizlik maddelerinin ( yardımcı yüzey aktif madde) yanında esas olarak bir köpük güçlendirici ve viskozite oluşturucu olarak kullanılan sülfatsız, hafif bir temizleme maddesidir.

Çok İyi

+
Sodium Lauroyl Methyl Isethionate Sodyum Lauroil Metil İzetionat Sodyum Lauroyl Metil Isethionate veya SLMI, sülfat içermeyen koko'dan türetilen hafif bir anyonik yüzey aktif maddedir. Opak ürünler oluşturmayı mümkün kılan SCI'nin (Sodyum Cocoyl Isethion...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Cucumis Sativus Fruit Extract Salatalık Ekstresi Cucumis sativus (salatalık) meyve özü, hassaslaştırıcı olmayan bir bitki özüdür. Çoğu salatalık türü %95 sudan oluşur ve diğer bileşenler askorbik asit (C vitamini), kafeik asit (bir...

Çok İyi

+
Vaccinium Myrtillus Fruit Extract Yaban Mersini Meyve Ekstresi Yaban mersinine koyu rengini veren antosiyaninler, antioksidan bileşiklerin en iyi kaynaklarından biridir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbest radikallerle savaşır. Aynı z...

Çok İyi

+
Phenethyl Alcohol Fenetil Alkol Kozmetik ürünlerde maskeleme bileşeni olarak kullanılan fenetil alkol, renksiz şeffaf, hafif viskoz bir sıvıdır. Fenetil alkol ürüne koku verir ve kokusu güle benzemektedir.

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Sodium Gluconate Sodyum Glukonat Sodyum Glukonat, glukonik asidin bir sodyum tuzudur. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde şelat ajanı olarak kullanılabilir. Şelat ajanı olarak kozmetik ürünlerin stabilitesini yan...

Çok İyi

+
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Polyquaternium-11 Polikuaterniyum-11 Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde özellikle saç bakım ürünlerinin formülasyonunda kullanılmaktadır. Saç ürünlerinde elektriklenme önleyici ve saç sabitleyici olarak kulalanılmakt...

Düşük

+
Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract Portakal Meyvesi Ekstresi Portakal meyvesinin bir ekstraktıdır. İçeriğinde sitrik asit, bazı malik asitleri ve cilt yenilemeyi sağlayan AHA'lar (alfa-hidiroksi asit vardır. Aynı zamanda antioksidan özelliği veren C ...

Çok İyi

+
Citrus Limon Fruit Extract Limon Meyvesi Ekstresi Limon ekstresinde organik asitler, vitaminler, protein ve karbonhidratlar bulunur. İçeriğinde bulunan flavonidler ve c vitamini nedeniyle oldukça antioksidan aktivite göstermektedir. Ayrıca içe...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Corn Protein Hidrolize Mısır Proteini Hidrolize mısır proteini;mısır veya mısırın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi (su ile bir kimyasal bağın parçalanması) ile elde edilen proteindir. Saçın kolay taranmasını ve parla...

Çok İyi

+
Acer Saccharum Extract Şeker Akçaağaç Ekstresi Şeker akçaağaç ekstraktıdır. Cilt bakımında kullanılmasının nedeni, malik asit ve tartarik asidi içeren AHA'lardır. Bu asitler sayesinde cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı olduğ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Soy Protein Hidrolize Soya Proteini Esas olarak amino asitler, peptitler ve proteinlerden oluşan soyanın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Esas olarak karbonhidratlar ve lipidlerden oluşan safsızlıklar ...

Çok İyi

+
Saccharum Officinarum Extract Şeker Kamışı Ekstresi Şeker Kamışı olarak da bilinen Saccharum Officinarum, çoğunlukla nemlendirici olarak kullanılan bileşendir . Bu, cildin suyu çekmesine ve ardından onu tutmasına yardımcı olur. Kendisinde...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Salix Alba Bark Extract Ak Söğüt Kabuk Ekstresi Salicaceae familyasına ait olan Salix Alba ( Ak Söğüt) bitkisinin kabuklarından elde edilen ekstredir. Söğürt kabuklarının romatizmal ağrıları gidermek için kızılderililer tarafından ...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract Biberiye Çiçeği/Yaprak/Gövde Ekstresi Rosmarinus Officinalis Çiçek/Yaprak/Kök Özü, Biberiye, Rosmarinus officinalis L., Lamiaceae'nin çiçeklerinin, yapraklarının ve saplarının özüdür. Cilt metabolizmasını destekler ve ayr...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama