Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Kiehl's - Buttermask For Lips

Marka:

Kiehl's

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 Bis-Digliseril Poliasiladipat-2 Bu bileşen, lipid bazlı sentetik bir cilt bakım maddesidir.

Orta

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Candelilla Cera Candelilla Mumu Candelilla Cera olarak da bilinen Candelilla Wax, esas olarak Meksika'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nin bazı bölgelerinde bulunan Candelilla çalısının (Euphorbia antisyphilitica) yapraklar...

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

Çok İyi

+
Jojoba Esters Jojoba Esterleri jojoba esterleri, jojoba yağından ve/veya hidrojene jojoba yağından elde edilir. Değişken yağ asidi zincir uzunluğuna sahip birden çok versiyonu vardır ve yapısı sıvı, kremsi, macunsu ve...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Octyldodecanol Oktildodekanol Berrak ve renksiz bir sıvı olan oktildodekonal yumuşatıcı ve çözücü özelliklerinden dolayı kozmetikte kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Cera Ayçiçek Tohumu Mumu Helianthus Annus Seed Cera, Ayçiçeği Helianthus annuus L., Compositae'nin tohumundan elde edilen mumdur. Helianthus annuus (ayçiçeği) mumu, en çok nemlendirici özelliği sebebiyle kozmetik for...

Çok İyi

+
Irvingia Gabonensis Kernel Butter Irvingia Gabonensis Çekirdek Yağı Irvingia Gabonensis Kernel Butter, aynı zamanda "African Mango Butter" olarak da bilinen bir bitkisel yağdır. Bu yağ, Irvingia gabonensis ağacının meyvesinden elde edilir. Bu yağ, cildi nemlen...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Hydrogenated Coco-Glycerides Hidrojene Koko-Gliserit Hidrojene koko gliseritler; hindistancevizi yağının mono, di ve trigliseritlerinin bir karışımıdır. Kozmetik endüstrisinde nemlendirici göreviyle kullanılarak cildin yumuşamasına yardımc...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Salix Nigra Bark Extract Salix Nigra Kabuk Ekstresi Salix Nigra Bark Extract, siyah söğüt kabuğundan elde edilen bir bitki özütüdür. Anti-inflamatuar etkisi ile cildinizi korur.

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Acacia Decurrens Flower Cera Siyah Akasya Çiçek Mumu Acacia decurrens ağacının çiçekli kısımlarından elde edilen bir mumdur. Mumsu yapısı cilt üzerinde bariyer oluşturarak nemi içeride tutar ve dış etkilere karşı koruyucu bir tabaka olu...

Çok İyi

+
Polyglycerin-3 Poligliserin-3 Birbirine bağlı üç gliserin molekülünden oluşmaktadır. Tıpkı gliserin gibi nemlendirici bir bileşendir , ancak daha büyük moleküler yapılı olduğu için cilde daha yavaş nüfuz eder v...

Çok İyi

+
Sorbic Acid Sorbik Asit Sorbik asit, doğal olarak üvez (üvez olarak da bilinir) meyvelerinden elde edilen veya sentetik olarak üretilen bir koruyucudur. Sorbik asit adı, üvezin taksonomik adı olan Sorbus aucuparia'dan...

İyi

+
Vanilla Planifolia Fruit Extract Vanilya Ekstresi Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Cilt koruma maddesi: Dış etkenlerin cilt üzerindeki zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur. Pürüzsüzleştirici ajan: Cildi eşit hale getirm...

Çok İyi

+
Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract Stevia Yaprak/Gövde Ekstresi;Şekerotu Yaprak/Gövde Ekstresi Stevia rebaudiana bitkisi yaprakları ve gövdesinden elde edilen ekstredir. Antimikrobiyal, antifungal, antienflamatuar ve yara iyileştirici özellikleri vardır. İçeriğinde alkaloidler, glikozit...

Çok İyi

+
Glycine Soja Oil Glisin Soya Yağı Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

Düşük

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama