Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

98

50% indirim
0Yorumlar

Maruderm - C Vitamini ve Peptid Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu 30 ml

Stokta var
185.00₺ 370.00₺ 185.00₺

Maruderm C Vitamini ve Peptid Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu, cildin daha parlak ve canlı görünmesini sağlar, pürüzsüz bir cilt yapısı oluşturur. Cilde gereken nemi kazandırır. Ciltteki renk tonu farklılıklarını dengelemeye yardımcı olur. Kırışıklık gibi yaşlanma belirtilerini azaltmaya katkı sağlar.

Kullanım: Temizlediğiniz cildinize sabah veya akşam bakım kreminizden önce birkaç damla serum uygulayınız. Bu ürünü kullanırken cildinizi güneşten koruyunuz. İstenmeyen herhangi bir durum yaşamamak ve tahrişi önlemek için ürünü kullanmadan önce cildinizin küçük bir bölümünde yama testi yapmanız önerilir. Tahriş durumunda kullanmayı bırakıp dermatoloğunuza başvurunuz. Ürün sadece harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayınız.

Marka:

Maruderm

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Phenylalanine Fenilalanin Fenilalanin, esansiyel bir amino asittir yani insan vücudunda doğal olarak bulunmaz ve gıdalardan elde edilmesi gerekir. Diğer amino asitlerin sentezinde önemli bir rol oynar ve cilt pigmenti mel...

Çok İyi

+
Histidine Histidin Histidin, cilt için antioksidan ve yatıştırıcı özelliklere sahip bir amino asit polipeptittir. Cildin bariyerini korumada öncü bir rol oynayan cilt proteini filagrin'in önemli bir yapı taş...

Çok İyi

+
Isoleucine İzolösin İzolösin, cilt bakım kozmetiklerinde diğer şeylerin yanı sıra yaşlanma karşıtı bir aktif bileşen olarak kullanılır. Amino asit, cildin doğal yenilenme yeteneğini destekler ve böylece ...

Çok İyi

+
Threonine Treonin Threonine, bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücut için önemli besin maddeleridir. Threonine, insanlar için esansiyel bir amino asittir, yani v...

Çok İyi

+
Proline Prolin Proline bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücutta çeşitli biyokimyasal süreçlerde yer alır. Proline, özellikle kollajen gibi proteinlerin yap...

Çok İyi

+
Valine Valin Valin, temel bir amino asittir ve protein yapısının bir parçası olarak doğal olarak vücutta bulunur. Amino asitler, cilt hücrelerinin ve saç tellerinin yapısının temel taşlarıdır. Bu ne...

Çok İyi

+
Serine Serin Serin, vücudumuzda üretilen amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asit olmadığı için beslenme yoluyla alınmasına gerek yoktur. Kozmetik ürünlerde cilt yenilenmesi ve yaşlanma bel...

Çok İyi

+
Alanine Alanin Alanin hidrofobik bir amino asittir. Esansiyel olmayan bir amino asit olması sebebiyle yeterli düzeyde alanin yalnızca besinlerden alınabilir. Çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Aspartic Acid Aspartik asit Aspartik asit cildi nemlendiren esansiyel olmayan bir amino asitti. Kollajen ve elastinin önemli yapı taşıdır. Ayrıca kozmetik ürünün pH'ını ayarlamak için de kullanılır.

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Pisum Sativum Peptide Pisum Sativa Peptit Pisum sativum peptit, yeni teknolojiler kullanılarak hidrolize edilen bir bezelye proteinidir. Bu ürün cilde ve saça antioksidan, yaşlanma karşıtı, nemlendirici ve pürüzsüzleştirici faydal...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Sodium Ascorbyl Phosphate Sodyum Askorbil Fosfat C vitamininin suda çözünebilir bir çeşididir. Antioksidan özellik gösterir. Cilt bakım ürünlerinde, kişisel bakım ve makyaj ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Havaya maruz kalın...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama