Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Vichy - CAPITAL SOLEIL Anti-Sand Mist For Kids - Hassas çocuk cildi için kumun cilde yapışmasına karşı etkili, çok yüksek faktörlü güneş koruyucu sprey SPF 50+

Marka:

Vichy

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Butane Bütan Bütan, ozon tabakası üzerindeki etkiyi ve sera etkisini sınırlamak için kloroflorokarbon ve hidroflorokarbonların yerine kullanılan bir soğutucu ve aerosoldur. Çevre üzerinde diğerlerine g...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Ether Dikaprilil Eter Dikaprilil eter, hindistancevizi ve hurma çekirdeği yağlarında bulunan bir yağ asidi olan kaprilik asitten türetilen bir yağdır. Cilt bakım maddesi (yumuşatıcı) ve doku geliştirici bileş...

Çok İyi

+
Homosalate Homosalat Homosalat yaygın bir güneş koruyucu maddedir. Kozmetik endüstrisinde UV filtresi olarak ve UV emici olarak kullanılmaktadır. 306 nm'de maksimum koruma ile cildi UVB'den (295-315 nm) koruyan, ya...

Düşük

+
Drometrizole Trisiloxane Drometrizol Trisiloksan Drometrizol trisiloksan, güneş ışığının zararlı UVA ve UVB ışınlarını emerek cildi koruması çin çeşitli güneş kremlerinde aktif bileşen olarak kullanılır. Fotostabil bir filtred...

İyi

+
Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Styrene/Acrylates Copolymer Stiren/Akrilatlar Kopolimer Stiren/Akrilatlar Kopolimer, bir stiren polimeri ve akrilik asit, metakrilik asit veya bunların basit esterlerinden oluşan bir monomerdir.Suya dayanıklı güneş koruyucu formüller oluşturmak iç...

Orta

+
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
PEG-30 Dipolyhydroxystearate PEG-30 Dipolihidroksistearat PEG-30 dipolihidroksistearat sıklıkla kullanılan bir emülgatörüdür. Ürün formülasyonlarında yağlı ve sulu fazların birbiri içerisinde karışmasına yardımcı olur.

Orta

+
Nylon-12 Naylon-12 PA-12 veya poliamid-12 olarak da bilinen naylon-12, bir polimerdir. Bir polimer, monomer adı verilen tekrarlayan birimlerden oluşan bir polimerdir. Kozmetik ürünlerde esas olarak hacim artırıcı...

Orta

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Methyl Methacrylate Crosspolymer Metil Metakrilat Çapraz Polimer Kimyasal sınıfı sentetik polimerlerdir ve bir film oluşturucu ve viskozite arttırıcı bir ajan olarak işlev görür susuz. Sadece sentetik kaynaklara sahiptir.

Orta

+
Cyclohexasiloxane Siklohekzasiloksan Siklopentasiloksanın birincil işlevi yumuşatıcı olarak çalışmaktır. Ayrıca ürünlere ipeksi bir his vererek pürüzsüzce kaymalarını ve tüm aktif bileşenleri vücuda eşit şekilde ile...

Düşük

+
Polymethylsilsesquioxane Polimetilsilseskioksan Polimetilsilseskioksan, metiltrimetoksisilanın hidrolizi ve yoğunlaştırılmasıyla oluşan bir polimerdir. Kozmetiklerde ürünü opaklaştırmak ve dokusunu düzenlemek için kullanılır.

Orta

+
P-Anisic Acid P-Anisik Asit Kozmetik ürünlerde koruyucu olarak kullanılan antiseptik özelliklere sahip bir bileşik. Cilt yumuşatma özelliklerine sahip p-Anisik Asit, antiseptik özelliklere sahip bir bileşiktir. Doğal o...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Disteardimonium Hectorite Disteardimonyum Hektorit Genelde renk pigmentleriyle beraber kullanılan bir maddedir. Kil maddesinin değiştirilmiş(modifiye edilmiş) halidir. Bu hammadde yağları kalınlaştırır ve deodorant aersollerde, kalıp sabun...

Çok İyi

+
Dodecene Dodesen Dodesen, karbon zinciri üzerinde on iki adet karbon atomu bulunan doymamış bir alken hidrokarbonudur. . Kozmetik ürünlere hoş bir koku ve aroma katmak için kullanılır. Birçok kozmetik ürün...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

+
Isododecane İzododekan İzododekan, moleküler formülü C12H26 olan alkanların madde grubundan dallanmış bir hidrokarbondur. Ana izomer 2,2,4,6,6-pentametilheptan olan ve %80'den fazlasını oluşturan farklı dodekan i...

Çok İyi

+
Isostearyl Alcohol İzostearil Alkol Isostearyl Alcohol, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşendir. Bu madde, cilt bakım ürünlerinde ve makyaj ürünlerinde emülsiyon stabilizatörü, kıvam artırıcı ve yumu...

Çok İyi

+
Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone Lauril PEG/PPG-18/18 Metikon Lauril PEG/PPG-18/18 Metikon, ortalama 18 mol etilen oksit ve 18 mol propilen oksit içeren bir alkoksile edilmiş lauril metikon türevidir. Cilt bakımı amacıyla formülasyonlarda kullanılır.

Orta

+
PEG-8 Laurate PEG-8 Laurate PEG 8 Laurate, Laurik Asit'in polietilen glikol esteridir ve kozmetik ve güzellik ürünlerinde yüzey aktif madde ve emülsifiye edici madde olarak kullanılır. PEG 8 Laurate'in düşük moleküler...

Orta

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Poloxamer 407 Poloxamer 407 Poloksamer 407, bir polioksietilen polimer ve hidrofilik iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Merkezi bir hidrofobik polipropilen glikol bloğunun her iki tarafında iki hidrofilik polietilen gli...

Orta

+
Poly C10-30 Alkyl Acrylate Poli C10-30 Alkil Akrilat Akrilik asit ester ve C10-30 alkol polimeridir. Formülasyonlarda oluşturulan emülsiyonun fazlara ayrışmasını önlemek amacıyla stabilizatör olarak ve viskozite kontrolü sağlamak amacıyla k...

Orta

+
Propylene Carbonate Propilen Karbonat Propilen karbonat, kozmetik ürünlerde çözücü görevi görür. Formülasyon açısından önemli bir bileşen oldup ideal bir çözücünün sahip olması gereken tüm özelliklere sahiptir. Prop...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama