Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Bioderma - Cicabio Pommad

Marka:

Bioderma

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Fructooligosaccharides Fruktooligosakkaritler Fruktooligosakkaritler (FOS), soğan, hindiba, sarımsak, kuşkonmaz, muz, enginar gibi bitkilerde doğal olarak bulunan oligosakkaritlerdir. Beta (2-1) bağları ile bağlanan doğrusal fruktoz birim...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate Poligliseril-4 Diizostearat/Polihidroksistearat/Sebakat Kozmetik formülasyonda yer alan su ve yağ fazlarının homojen bir şekilde karışarak emülsiyon oluşturulmasını sağlar. Ayrıca temizleyici özelliği göstererek cilt yüzeyindeki kiri ve se...

Çok İyi

+
Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

+
Xylitol Ksilitol Yulaf, çilek, pancar, şeker kamışı ve mısır kabuğu gibi birçok bitkide bulunur. Tatlandırma gücü şekere eşdeğer olan ancak kalorisi şekerin yarısı olan bir tatlandırıcııdır. Koz...

Çok İyi

+
Zinc Stearate Çinko Stearat Çinko Stearat, genel olarak stearik asidin çinko tuzudur. Çinko Stearat, yüz pudraları veya göz farları gibi toz makyaj ürünlerinde en yaygın olarak kullanılan bağlayıcı maddedir. Tozlar...

İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Copper Sulfate Bakır Sülfat Bir cilt bakım maddesi olarak kabul edilir ve bakır, yaşlanmayı önleyici, antimikrobiyal ve iltihap önleyici gibi cildin daha iyi görünmesini sağlamak için doğal olarak tüm rolünü uygula...

Orta

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Capryloyl Glycine Kapriloil Glisin Kapriloil glisin, sentetik bir amino asit türevidir. Cilt veya saç bakım ürünlerinin formülasyonlarında kullanılabilir. Formüle bağlı olarak yüzey aktif madde olarak da kullanılabilir. Ka...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Vitis Vinifera Vine Extract Üzüm Asma Ekstresi Vitis Vinifera Vine Extract, üzüm asması (Vitis vinifera) yapraklarından veya gövdesinden elde edilen bir bitki ekstresidir. Üzüm yapraklarının içerdiği doğal antioksidanlar sayesinde cilt...

Çok İyi

+
Zinc Sulfate Çinko Sülfat Çinko Sülfat, Çinko ve sülfürik asitten oluşturulan kimyasal bir bileşiktir. Öncelikle banyo ürünleri, bakım ve diş hijyeni ürünlerinde antimikrobiyal ajan olarak kullanılır.

İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Madecassic Acid Madekasik Asit Centella asiatica bitkisinden izole edilen aktif bileşenlerden bir tanesidir. Cilt yenileme, yara iyileştirme ve nemlendirme özellikleri ile cilt görünümünü iyileştirir. Cildimizde radyasyon,...

Çok İyi

+
Laureth-3 Laureth-3 Laureth-3, lauril alkolün (POE 3 lauril alkol) polietilen glikol eterinden yapılmış etkili bir sıvı iyonik olmayan emülgatör ve yüzey aktif maddedir. Laureth-3, kozmetik ve kişisel bakım en...

Orta

+
Asiatic Acid Asiatik Asit Centella asiatica bitkisinden izole edilen aktif bileşenlerden bir tanesidir. Kozmetik ürünlerde yatıştırıcı, nemlendirici, yenileyici etkisi ve antioksidan özellikleri sebebiyle kullanılır...

Çok İyi

+
Asiaticoside Asiatikosit Centella Asiatica, diğer adıyla Gotu Kola olarak bilinen bitkinin ana aktif bileşenlerinden biridir. Cilt üzerinde antioksidan ve yatıştırıcı etkileri bulunmaktadır. Kolajen üretimini teşv...

Çok İyi

+
Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Laminaria Ochroleuca Extract Laminaria Ochroleuca Ekstresi Laminaria Ochroleuca Extract, Alga, Laminaria ochroleuca, Laminariaceae'nin bir özüdür. Laminaria ochroleuca özü, bazen kahverengi deniz yosunu veya kahverengi alg olarak da adlandırılan bir yo...

Çok İyi

+
Mannitol Mannitol Mannitol'ün nemlendirici görevi gördüğü bilinmektedir. Cildin nemini artırarak yumuşak ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Ayrıca nemlendiriciler, aktif bileşenlerin cilde nüfuz etme kabili...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester Asetil Dipeptid-1 Setil Ester Asetil dipeptid-1 setil ester, asetik asit ve setil alkolü, aminoasitleri arginin ve tirozinden oluşan bir peptit olan dipeptid-1 ile birleştiren, laboratuvarda tasarlanmış sentetik bir peptitti...

Çok İyi

+
Rhamnose Ramnoz Ramnoz (Rha, Rham) doğal olarak oluşan bir deoksi şekerdir. Metil-pentoz veya 6-deoksi-heksoz olarak sınıflandırılabilir. Ramnoz, kozmetik ürürünlerin üretiminde yaygın olarak kullanılm...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama