Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Avene - Cicalfate+ - Hassas Ciltler İçin Kurutucu ve Yatıştırıcı Sprey

Marka:

Avene

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Hydrogenated Starch Hydrolysate Hidrojene Nişasta Hidrolizatı Hidrolize nişastanın kontrollü hidrojenasyonu ile oluşur. Yapısında çok sayıda -OH grubu bulunduğundan cilde daha fazla su çekerek nemlenmesine yardımcı olur. Özellikle kuru ciltler için...

Çok İyi

+
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Aquaphilus Dolomiae Ferment Filtrate Aquaphilus Dolomiae Ferment Süzüntü Aquaphilus Dolomiae Ferment Filtrate, Aquaphilus dolomiae mikroorganizması tarafından büyüme ortamının fermantasyonu ile elde edilen ürünün bir filtratıdır. Yapılan çalışmaların sonuç...

Çok İyi

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Hectorite Hektorit Hektorit, bentonitekilin ana bileşenleri olan montmorillonit minerallerinden biridir. Pürüzsüz ve ipeksi bir his veren bir kil türüdür. Kozmetik endüstrisinde kullanılmaktadır. Suyu veya ya...

Çok İyi

+
Copper Sulfate Bakır Sülfat Bir cilt bakım maddesi olarak kabul edilir ve bakır, yaşlanmayı önleyici, antimikrobiyal ve iltihap önleyici gibi cildin daha iyi görünmesini sağlamak için doğal olarak tüm rolünü uygula...

Orta

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Sclerotium Gum Sklerotyum Sakızı Sclerotium Gum, Sclerotium rolfssii bakterisi tarafından üretilen bir polisakkarit sakızıdır. Glikoz monomerlerinden oluşur. Daha yaygın olarak kullanılan ksantan sakızına benzer bir maddedi...

Çok İyi

+
Zinc Sulfate Çinko Sülfat Çinko Sülfat, Çinko ve sülfürik asitten oluşturulan kimyasal bir bileşiktir. Öncelikle banyo ürünleri, bakım ve diş hijyeni ürünlerinde antimikrobiyal ajan olarak kullanılır.

İyi

+
Tromethamine Trometamin Trometamin, kozmetik endüstrisinde tamponlama ajanı olarak kullanılır. Yani ürünün pH'ının ayarlanmasını sağlar. Bunun yanında koku verici olarak da temel ürünün kokusunun baskılanmas...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama