Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

92

20% indirim
0Yorumlar

Jijivisha Cosmetics - Çift Etkili Temizleme Balmı Double Cleansing Balmı 50 mL

Stokta var
280.00₺ 350.00₺ 280.00₺

Jijivisha Çift Etkili Temizleme Balmı, ilk aşamada ciltteki makyaj ve toz kalıntılarını temizler, ardından derinlemesine temizlik sağlayarak fazla yağ ve ölü hücrelerden arındırır. Cildi kurutmadan temizler ve parlak bir görünüm kazandırır. 

Kullanımı: Nemli cilde uygulanarak dairesel hareketlerle masaj yapılmasını ve ardından durulanmasını içerir. Akşam kullanımı tavsiye edilir. Tüm cilt tipleri için uygundur ancak alerjik reaksiyon riskine karşı önceden test edilmesi önerilir.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Sodium Cocoyl Isethionate Sodyum Kokoil İzetionat Sodyum kokoil izetionat, cilt bariyerine zarar vermeden nazikçe temizleyen yumuşak bir temizleme maddesidir. Hindistan cevizinden elde edilir. Genel olarak, diğer yüzey aktif maddeler kadar sert o...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Hydrogenated Coco-Glycerides Hidrojene Koko-Gliserit Hidrojene koko gliseritler; hindistancevizi yağının mono, di ve trigliseritlerinin bir karışımıdır. Kozmetik endüstrisinde nemlendirici göreviyle kullanılarak cildin yumuşamasına yardımc...

Çok İyi

+
Stearalkonium Hectorite Stearalkonyum Hektorit Bu bileşen, doğal olarak oluşan bir mineral ve bentonit kilinin ana bileşeni olan hektoritten üretilir. Kremsiz beyaz bir toz halinde gözlemlenir. Kozmetik endüstrisinde jel oluşturucu olarak ...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate Bütilen Glikol Dikaprilat/Dikaprat Butilen glikol dikaprilat/dikaprat, 1,3-butandiol ve hindistancevizi yağından türetilen kaprilik/kaprik yağ asitlerinden oluşan bir esterdir. Formülasyonlarda nem vermek amacıyla kullanılır.

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Citrate Gliseril Stearat Sitrat Gliseril stearat sitrat, sitrik asit ve gliseril stearatın bir esteridir. Formülasyona ve hangi miktarda kullanıldığına bağlı olarak yumuşatıcı, emülgatör veya yüzey aktif madde olarak k...

Çok İyi

+
PCA Glyceryl Oleate PCA Gliseril Oleat Pyrrolidone Carboxylic Acid de gliserin ve oleat birleşimidir. Çok iyi bir nem vericidir. %100 biyobozunur bir maddedir. Cilt ve saç derisinde bir tabaka oluşturarak nem sağlar. Saç kremlerinin...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-2 Caprate Poligliseril-2 Kaprat Gliserol ve kaprik asidin (hindistan cevizi, hurma yağ asidinin) bir türevidir. Kozmetikte emülgatör olarak kullanılan iyonik olmayan bir yüzey aktif maddedir. Yağ fazı ve su fazını homojen ...

Çok İyi

+
Caprylyl Methicone Kaprilil Metikon Cildi besleyen ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan geçirgen bir bariyer sağlayan bir maddedir. Berrak, renksiz ve kolay yayılabilir uçucu bir sıvı silikondur. Doğal bitki yağları ile o...

Orta

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride Kaprilik/Kaprik/Süksinik Trigliserit Kaprilik/Kaprik/Süksinik Trigliserit, kaprilik, kaprik ve süksinik asitle karışık bir gliserin esteridir. Cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Cildi nemlendirir. Kaprilik/Kaprik/Sük...

Çok İyi

+
Propylene Carbonate Propilen Karbonat Propilen karbonat, kozmetik ürünlerde çözücü görevi görür. Formülasyon açısından önemli bir bileşen oldup ideal bir çözücünün sahip olması gereken tüm özelliklere sahiptir. Prop...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama