Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Nivea - Çilek Dudak Bakım Kremi

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
CI 15850 CI 15850 Ci 15850 kozmetikte renklendirici olarak kullanılır. Ruj, fondöten, yüz pudrasi, saç boyasi gibi makyaj ürünlerine turuncu-kahve-kirmizimsi renk vermek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 15985 CI 15985 Günbatımı Sarısı FCF Gün batımı sarısı aynı zamanda turuncu olarak da adlandırılır. Yenilebilir sentetik pigment, turuncu-kırmızı toz veya granüller, kokusuz, yağda çözünmez, etanolde az çözünür, suda...

Çok İyi

+
Aroma Aroma Kozmetik ürünlere aroma verici yani tatlarını değiştirmek amacıyla kullanılabilir.

Düşük

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Mica Mika Mika doğal olarak oluşan bir silikat mineral grubudur. Makyaj ürünlerinde beyaz boya olarak da kullanılan bir mineraldir ve kişisel bakım ürünlerine parlak bir beyaz görünüm kazandırır.K...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Ascorbyl Palmitate Askorbil Palmitat Ascorbyl Palmitate, Askorbik Asit (C Vitamini) ve doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan palmitik asitten oluşan bir bileşiktir. Laboratuvar ortamında yapılan çalışmalarda, C vitamininin bir...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Hydrogenated Castor Oil Hidrojenlenmiş Hint Yağı Hint yağı bitkisinin anavatanı Hindistan olarak bilinmektedir. Bu bitkiye halk arasında kene otu veya hint baklası da denmektedir. Hidrojenlenmiş hint yağı, tohum yağının hidrojenlenmesiyle...

Çok İyi

+
Fragaria Ananassa Fruit Juice Çilek Ananas Meyve Suyu Fragaria Ananassa Meyve Suyu, Çilek, Fragaria ananassa, Rosaceae meyvelerinden elde edilen meyve suyudur. Cildi iyi durumda tutar.

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 Bis-Digliseril Poliasiladipat-2 Bu bileşen, lipid bazlı sentetik bir cilt bakım maddesidir.

Orta

+
Cocoglycerides Kokogliserit Kokogliseritler kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve kıvam verici madde olarak kullanılır. Hindistan cevizi yağından elde edilen mono, di ve trigliseritlerin bir karışımıdır.

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Octyldodecanol Oktildodekanol Berrak ve renksiz bir sıvı olan oktildodekonal yumuşatıcı ve çözücü özelliklerinden dolayı kozmetikte kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama