Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

86

Stokta yok
0Yorumlar

Yeşilmarka - Çok Amaçlı Hero Cream 100 ml

195.00₺ 195.00₺ 195.00₺

Hero Cream, cilt sorunlarını iyileştirmeye ve hasarlı bölgeleri yeniden canlandırmaya yönelik özel bir kremdir. Hızlı emilen krem formuyla dikkat çeker ve kolay kullanımıyla öne çıkar. Benzersiz formülü, ciltteki tahrişleri, hasarları, yanıkları ve ton eşitsizliklerini hızla iyileştirmeye yardımcı olur. Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş olan bu krem, cildin doğal iyileşme sürecini destekler ve hasarlı bölgelerin yeniden sağlıklı bir şekilde onarılmasına yardımcı olur. Derinlemesine nemlendirir, besler ve cildin elastikiyetini artırarak daha sağlıklı bir görünüm kazandırır. Günlük cilt bakım rutininin vazgeçilmez bir parçası olabilir, cildi temizledikten sonra hasarlı bölgelere uygulanabilir ve düzenli kullanıldığında ciltteki değişimleri fark edebilirsiniz. Yeşilmarka Hero Cream, ProVitamin B5 ve seçilmiş onarıcı bitkisel yağlar içerir. Yüz ve vücut için uygundur, bebekler dahil tüm aile için kullanılabilir.

Kullanım: Yüz ve vücudunuza yumuşak hareketlerle uygulayınız. 

Marka:

Yeşilmarka

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Undecane Undekan Hindistan cevizi, palmiye, dikenli armut, bektaşi üzümü, alg ve mantarlarda doğal olarak bulunur. Tridekan adı verilen başka bir yumuşatıcı madde ile genellikle beraber kullanılır. Kullan...

Çok İyi

+
Tridecane Tridekan Bamya bitkisinde doğal olarak bulunmaktadır. Şeffaf yağlı bir sıvıdır. Undekan maddesi gibi yumuşatıcı bir maddedir. Silikon alternatifi bir maddedir. Kullanıldığı formülasyonlara kayg...

Çok İyi

+
Hypericum Perforatum Oil Sarı Kantaron Yağı Sarı kantaron yağı bitkinin yapraklarından, çiçeğinden ve sapının sabit bir yağ içerisinde bekletilmesiyle elde edilir. Antioksidan özelliğe sahip aktif bileşeniyle cildi zararlı serbes...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Lavandula Officinalis Flower Oil Lavanta Çiçeği Yaği "Lavanta yağı". Lavandula officinalis Çiçek Yağı, Lavanta, Lavandula officinalis (syn: L. vera), Labiatae'nin taze çiçekli tepelerinden elde edilen esansiyel bir yağdır. Linalil asetat, lina...

Düşük

+
Triticum Vulgare Germ Oil Buğday Tohumu Yağı Poaceae familyasına mensup olan Triticum Vulgare türkçe adıyla buğday bitksi tohumlarından elde edilen yağdır. Buğday tohumu ekstrakte edilen yağ, önemli miktarlarda biyoaktif bileşik içe...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

Çok İyi

+
Sodium Polyacrylate Sodyum Poliakrilat Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir. Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

Düşük

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Macadamia Ternifolia Seed Oil Makademya Yağı Macadamia ternifolia ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Vitaminler ve antioksidanlar açısından zengindir. Antioksidanlar serbest radikal hasarını önley...

Çok İyi

+
Ozonized Olive Oil Ozonize Zeytinyağı Ozonlanmış Zeytinyağı, Olea Europaea Meyve Yağının kontrollü ozon işleminin son ürünüdür. Pullanmayı azaltarak ve esnekliği geri kazandırarak kuru ve/veya hasarlı cildin görünümün...

Çok İyi

+
Anthemis Nobilis Flower Oil Alman Papatyası Uçucu Yağı Alman papatyası uçucu yağı yatıştırıcı özelliklere sahiptir. Cilde uygulandığında cilt iltihabı ve tahrişini azaltır. Aynı zamanda antibakteriyel etkiye sahiptir, bu nedenle akne, kü...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

Çok İyi

+
Cetearyl Glucoside Setearil Glukozit Özellikle düşük viskoziteli losyonlar ve hatta spreyler için harika olan şeker bazlı bir emülgatör. Kozmetikte öncelikle emülgatör olarak işlev gören setearil alkol ve glikoz karışım...

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Distearate Pentaeritritil Distearat Kozmetik formülasyonlarda yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu destekler.

Çok İyi

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama