Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Abtira - CORAL SEA - Bitkisel Retinoid İçeren Cilt Onarıcı Serum (Tüm cilt tipleri)

Marka:

Abtira

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Oenothera Biennis Oil Çuha Çiçeği Yağı Oenothera biennis bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğindeki yağ asitlerinin cildi yatıştırıcı ve yumuşatıcı faydaları bulunmaktadır.

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Rosa Canina Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yan...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Hippophae Rhamnoides Fruit Oil Yalancı İğde Meyvesi Yağı İğdegiller familyasından çalı formlu bir bitkidir. Bitkinin meyvelerinde A, C, E, vitaminleri ve beta-karotenler ayrıca mineraller, aminoasitler, yağ asitleri nedeniyle besleyici etkinliği yü...

Çok İyi

+
Crithmum Maritimum Extract Kaya Koruğu Ekstresi Crithmum maritimum bitkisinden elde edilen ekstresidir. Cilt için iyi olan vitaminler, mineraller ve antioksidanlar açısından zengindir. İltihabı gidermeye, kollajen, proteoglikanlar ve glikozam...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Hydrogenated Vegetable Oil Hidrojene Bitkisel Yağ Hidrojenasyon, olarak bilinen bir işlemle bitkisel yağlara hidrojen atomları eklenerek oluşturulur. Hidrojenasyon, sıvı bitkisel yağları katı veya yarı katı lipitlere dönüştürür.Hidroj...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Hybrid Oil Ayçiçeği Hibrit Yağı Helianthus Annuus Hybrid Oil, Ayçiçeği Tohumu Yağından farklı olarak ağırlıklı olarak oleik yağ asidi içeren hibrit bir ayçiçeği türünün tohumlarından elde edilen yağdır. Helianth...

Çok İyi

+
Lithospermum Erythrorhizon Root Extract Lithospermum Erythrorhizon Kök Ekstresi Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Boraginaceae'deki Lithospermum erythrorhizon'un kurutulmuş köklerinin bir özüdür. Kozmetik ürünlerde başlıca, anti-enflamatuar, antioksidan ve cilt be...

Çok İyi

+
Rosa Damascena Flower Oil Isparta Gülü Uçucu Yağı Isparta gülünün çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Pembe renkte çiçekli, kış mevsimine dayanıklı ve hoş kokulu bitkidir. Güldeki yağ içeriği verimi oldukça düşüktür. Bu y...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama