Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

The Ordinary - Coverage Foundation

Marka:

The Ordinary

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Methyl Methacrylate Crosspolymer Metil Metakrilat Çapraz Polimer Kimyasal sınıfı sentetik polimerlerdir ve bir film oluşturucu ve viskozite arttırıcı bir ajan olarak işlev görür susuz. Sadece sentetik kaynaklara sahiptir.

Orta

+
Coconut Alkanes Hindistan Cevizi Alkanları Hindistancevizi yağından elde edilen yağ asitleri karışımının indirgenmesi ve hidrojenlenmesi işleminden elde edilen ham maddedir. Cildi yumuşatarak daha pürüzsüz ve nemli görünmesine k...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Trimethylsiloxysilicate Trimetilsiloksisilikat Trimetilsiloksisilikat bir siloksan polimeridir. Siloksan polimer, ana zincir yapısı değişen silikon atomları ve oksijen atomlarından oluşan bir polimerdir. Özellikle cilt üzerinde film tabak...

Orta

+
Isodecyl Neopentanoate İzodesil Neopentanoat İzodesil Neopentanoat, dallı zincirli desil alkollerin ve neo pentanoik asidin esteridir. Güneşten koruyucu maddeler veya pigmentler gibi belirli bileşenlerin neden olduğu yağlı veya ağırlı...

Çok İyi

+
Caprylyl Methicone Kaprilil Metikon Cildi besleyen ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan geçirgen bir bariyer sağlayan bir maddedir. Berrak, renksiz ve kolay yayılabilir uçucu bir sıvı silikondur. Doğal bitki yağları ile o...

Orta

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone PEG-9 Polidimetilsiloksietil Dimetikon PEG-9 polidimetilsiloksietil dimetikon, kozmetik ürünlerde kullanılan bir silikon bileşiğidir. Birbiri içinde karışmayan su ve yağ gibi iki farklı maddenin birbiri içinde homojen bir şekil...

Düşük

+
Cetyl Diglyceryl Tris(Trimethylsiloxy)Silylethyl Dimethicone Setil Digliseril Tris(Trimetilsiloksi)Sililetil Dimetikon Setil digliseril tris(trimetilsiloksi)sililetil dimetikon, kozmetik ürünlerde kullanılan bir silikon bileşiğidir. Kozmetik ürün formülasyonunda yer alan normal koşullarda birbiri içinde çö...

Düşük

+
Sucrose Laurate Sükroz Laurat Sükroz Laurat, esas olarak monoesterden oluşan laurik asidin sakaroz esterlerinin bir karışımıdır . Hafif bir yüzey aktif maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında temizleyici ve emülsi...

Çok İyi

+
Dipropylene Glycol Dipropilen Glikol Dipropilen glikol, renksiz ve kokusuz olarak propilen glikolün üretiminde yan olarak üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik ürünlerinde çözücü olarak ve viskoziteyi artırıcı olarak kulla...

Çok İyi

+
Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer Dimetikon/PEG-10/15 Çapraz Polimer Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, dimethicone ve PEG-10/15 crosspolymer gibi bileşenlerin bir karışımıdır. Cildin yüzeyini kaplayarak su kaybını önlemeye ve cilt bariyerini güçlendirmeye...

Orta

+
Polysilicone-11 Polisilikon-11 Polisilikon-11, bis-vinildimetikon ve hidrojen dimetikonun çapraz bağlanmasıyla yapılan sentetik bir silikondur. Kozmetikteki birincil rolü, film oluşturucu bir ajandır. Yükseltilmiş, ipeksi,...

Orta

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-3 Diisostearate Poligliseril-3 Diizostearat Poligliseril-3 Diizostearat, izostearik asit ve poligliserin-3'ün bir diesteridir ve açık sarı bir sıvıdır. Kozmetikte yumuşatıcı, yüzey aktif ve emülgatör olarak kullanılan bir bileşen...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate Poligliseril-3 Polirisinoleat Poligliseril-3 Polirisinoleat, poligliserin-3 ve risinoleik asitten üretilen bir polimeridir. Suyun yağ ile karışmasına yardımcı olan bitki bazlı bir bileşendir. Yağlı bir his vermez, hafif...

Çok İyi

+
Hectorite Hektorit Hektorit, bentonitekilin ana bileşenleri olan montmorillonit minerallerinden biridir. Pürüzsüz ve ipeksi bir his veren bir kil türüdür. Kozmetik endüstrisinde kullanılmaktadır. Suyu veya ya...

Çok İyi

+
Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer Dimetikon/Bis-İzobütil PPG-20 Çapraz Polimer Dimetikon/Bis-İzobütil PPG-20 Çapraz Polimer, bis-metalil PPG-20 ile çapraz bağlanmış bir Hidrojen Dimetikon polimeridir. Dimetikon/Bis-İzobütil PPG-20 Çapraz Polimer, kozmetikte öncelikle ...

Orta

+
Dimethyl Isosorbide Dimetil İzosorbid Dimetil İzosorbit (DMI), kişisel bakım ürünlerindeki aktif bileşenler için güvenli, etkili bir dağıtım geliştirme mekanizması sunan yüksek saflıkta bir çözücü ve taşıyıcıdır. G...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Chlorphenesin Klorfenezin Kozmetik ürünlerde koruyucu görevi gören klorfenezinin amacı ürünlerin içerisindeki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmak veya engellemektir.

İyi

+
Disteardimonium Hectorite Disteardimonyum Hektorit Genelde renk pigmentleriyle beraber kullanılan bir maddedir. Kil maddesinin değiştirilmiş(modifiye edilmiş) halidir. Bu hammadde yağları kalınlaştırır ve deodorant aersollerde, kalıp sabun...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Mica Mika Mika doğal olarak oluşan bir silikat mineral grubudur. Makyaj ürünlerinde beyaz boya olarak da kullanılan bir mineraldir ve kişisel bakım ürünlerine parlak bir beyaz görünüm kazandırır.K...

Çok İyi

+
Tin Oxide Kalay Oksit Kalay oksit, doğal olarak mineral formunda bulunan inorganik bir oksittir. Kalay oksit tipik olarak kozmetik ürünlerde opaklaştırıcı bir madde olarak işlev görür ve yaygın olarak mika ve ti...

Çok İyi

+
Aluminum Hydroxide Alüminyum Hidroksit Opaklaştırıcı etkisi vardır, yani ürünü beyaz renkte şeffaf olmayan hale getirir. Bunun yanında cildi yumuşatma etkisi vardır. UV ışınlarına maruz kalan ciltte oluşan reaktif oksijen ...

Orta

+
CI 77163 CI 77163 CI 77163, genellikle "Bizmut Oksiklorür" olarak adlandırılan bir kozmetik bileşendir. CI 77163, beyaz renkte olan bir bileşik olduğu için beyazdan farklı renklere kadar değişen tonlarda form...

Çok İyi

+
Triethoxycaprylylsilane Trietoksikaprililsilan Kozmetik ürünlerde kullanılan pigmentleri (güneşten koruyucu maddeler veya renklendiriciler gibi) kaplamak için kullanılan berrak, açık sarı bir sıvı maddedir. Bu kaplama sayesinde ürün...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama