Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Kerastase - Densifique Baume Densité Homme

Marka:

Kerastase

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil PEG-40 Hidrojene Hint Yağı Doğal hint yağından üretilen PEG-40 hint yağı polietilen glikol türevlerinden sadece biridir. PEG 40 açık sarı renkli hafif viskoz bir sıvıdır. Kozmetikte yüzey aktif madde olarak kullan...

Orta

+
Stearyl Alcohol Stearil Alkol Stearil alkol, bitkilerde ve böceklerde doğal olarak bulunan bitkisel kaynaklı bir bileşendir. Ayrıca memeli dokularında bulunabilen hayvan kaynaklı bir bileşendir. Sentetik olarak ise, 1-okta...

Çok İyi

+
Tribehenin Tribehenin Tribehenin, cildi yenileyen gliserin ve behenik asit olarak bilinen cildi iyileştiren ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan bir yağ asidi karışımıdır. Bu yumuşak mum benzeri içerik aynı...

Çok İyi

+
PVP Polivinilpirolidon Povidon veya polivinilpirolidon olarak da adlandırılan PVP, soluk sarı bir katıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, maskara, eyeliner, saç kremleri, saç spreyleri, şampuanlar ve di...

Orta

+
Petrolatum Vazelin Petrolatum (petrol jeli ve beyaz petrolatum olarak da bilinir). Petrolatum petrolün rafine edilmesiyle elde edilen bir yan üründür. Kozmetik sektöründe dudak balzamlarında, nemlendirici kremler...

Orta

+
Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters Hidrojene Zeytinyağı Stearil Esterleri Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, kozmetik ürünlerde sıkça kullanılan bir bileşiktir. Bu bileşik, su ve yağ fazlarını bir araya getirerek emülsiyon oluşturulmasına yardımcı olabili...

Çok İyi

+
Polyacrylamide Poliakrilamid Poliakrilamid, kozmetikte ürünleri stabilize etmek ve bileşenleri bağlamak için kullanılır. Ayrıca köpürme, antistatik ve yağlama özelliklerine sahiptir.

Düşük

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Oleth-10 Phosphate Oleth-10 Fosfat Oleth-10 Fosfat, kozmetik ürünlerde kullanılan bir yüzey aktif madde türüdür. Oleth-10 Fosfat, temizleyici ürünlerde kullanılarak yağ ve kirleri yüzeyden uzaklaştırmaya yardımcı olur. ...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
C13-14 Isoparaffin C13-14 İzoparafin C13-14 izoparafin, kozmetiklerde ve kişisel bakım ürünlerinde esas olarak bir yumuşatıcı olarak kullanılan, ancak aynı zamanda bir koyulaştırıcı madde veya jelleştirici bileşen olarak d...

Çok İyi

+
Methylparaben Metilparaben Paraben, para aminobenzoik asitten türetilen bir bileşen sınıfını tanımlamak için kullanılan terimdir. Metilparaben ise bir paraben türüdür ve kozmetikte koruyucu olarak kullanılmaktadır...

Düşük

+
Sorbic Acid Sorbik Asit Sorbik asit, doğal olarak üvez (üvez olarak da bilinir) meyvelerinden elde edilen veya sentetik olarak üretilen bir koruyucudur. Sorbik asit adı, üvezin taksonomik adı olan Sorbus aucuparia'dan...

İyi

+
PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate PEG-150 Pentaeritritil Tetrastearat Polietilen glikol (PEG)-150 pentaeritritil tetrastearat, 150 eşdeğer etilen oksit birimi içeren, stearik asidin ve pentaeritritolün bir PEG eteri olan tetraesterdir. Kozmetik ürünlerde viskozite...

Orta

+
Laureth-7 Laureth-7 Laureth-7, bir noniyonik yüzey aktif madde olan polietilen glikol etoksilatı temsil eder. Kozmetik ürünlerde genellikle temizleyiciler, şampuanlar, losyonlar ve diğer kişisel bakım ürünlerin...

Çok İyi

+
Taurine Taurin Taurin insan vucudunda doğal olarak bulunan bir amino asittir. Taurin et ve balık ürünleriyle insan diyetinde yer alan bir amino asittir. Üretimi herhangi bir maddeden ekstre edilerek elde edilme...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Potassium Hydroxide Potasyum Hidroksit Diğer adı potas kostik olarak bilinen, potasyum hidroksit beyaz renkte olan, oldukça alkali bir kimyasaldır. Kozmetik formüllerde pH ayarlamak için ve sıvı sabun imalatında kullanılmaktadır...

İyi

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Hydroxycitronellal Hidroksisitronelal Hydroxycitronellal, yaygın bir koku bileşenidir. Kozmetik ürünlere hoş koku vermesi ve/veya istenmeyen kokuları bastırması amacıyla kullanılır.

Orta

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Biotin Biotin;B7 Vitamini;H Vitamini Biotin, vücudumuzda üretilebilen ve suda çözünen bir vitamindir. B kompleks vitamin grubunun bir parçası olarak kabul edilir. Nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkisi sebebiyle kozmetik ür...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama