Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Heaven on Earth - Deo Roll-On Fresh

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Hydrogenated Ethylhexyl Olivate Hidrojene Etilheksil Olivat Hidrojene etilheksil olivat zeytinyağından elde edilen, sağlıklı cildi desteklemek için besleyici fito bileşikler içeren, cildi iyileştirici yağ asitlerinin doğal bir esteridir. Cilt üzeri...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Zinc Ricinoleate Çinko Risinoleat Topaklanmayı önleyici ajan: Toz veya sert kütle halindeki kozmetik ürünlerde katı parçacıkların akışkanlığını sağlar ve bunların aglomerasyonunu sınırlar. Deodorant: Hoş olmayan v...

Çok İyi

+
Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables Hidrojene Zeytinyağının Sabunlaşmayan Kısmı Zeytin yağının sabunlanmayan kısmının hidrojenlenmiş yani doyrulmuş halidir. Bu bileşen kozmetik sektöründe cilt üzerine yumuşatıcı etkisi için , saçı kolay taranır, esnek, yumuşak...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Xylityl Sesquicaprylate Ksilitil Seskikaprilat Ksilitil seskikaprilat, antimikrobiyal özelliğe sahip ksilitol esteridir. Koruyucu kullanımını azaltmaya veya ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Çok İyi

+
Sorbitan Caprylate Sorbitan Kaprilat Sorbitan Kaprilat, sorbitolden türetilen kaprilik asit ve heksitol anhidritlerin bir monoesteridir. Kozmetik preparatlarda su ve yağın karışmasına yardımcı olan (diğer adıyla emülgatör ), ...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Starch Pirinç Nişastası Pirinç nişastası, pirincin soyulmuş tohumlarından elde edilen yüksek polimerik bir karbonhidrat maddesidir. Genellikle kozmetik ürünlerde emici özelliği ile kullanılmaktadır. Örneğin kur...

Çok İyi

+
Cymbopogon Schoenanthus Oil Limonotu Uçucu Yağı Cymbopogon schoenanthus bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Limon kokusuna benzemesi sebebiyle koku verici ajan olarak formülasyonlarda yer almaktadır....

Çok İyi

+
Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein Potasyum Palmitoil Hidrolize Buğday Proteini Potasyum palmitoil hidrolize buğday proteini, palmitik asit klorür ve hidrolize buğday proteininin yoğunlaşma ürününden elde edilen bir potasyum tuzudur. Saç ve cilt bakımı ürünlerinde ku...

Çok İyi

+
Eucalyptus Globulus Leaf Oil Ökaliptus Yaprağı Uçucu Yağı Okaliptus ağacının yapraklarının buharla damıtılması yoluyla elde edilen yağdır. Aktif bileşenleri yapraklarda ve onlardan elde edilen yağda bulunan kokulu bitki yağıdır. Yağın cilt i...

Çok İyi

+
Anhydroxylitol Anhidroksilitol Nemlendirici: Bir kozmetik ürünün ambalajındaki ve cilt üzerindeki su içeriğini korur Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar

Çok İyi

+
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Amorphophallus Konjac Root Extract Konjak Kök Ekstresi Film oluşturucu ajan: Cilt, saç veya tırnaklarda sürekli bir film oluşturur. Nemlendirici: Bir kozmetik ürünün ambalajındaki ve cilt üzerindeki su içeriğini korur

Çok İyi

+
Melaleuca Quinquenervia Oil Niaouli Uçucu Yağı Niaoli ağacından elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde koku verici olarak kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur.

Çok İyi

+
Citral Sitral Limon gibi kokan, acı tatlı bir tada sahip koku bileşenidir. Limon, portakal, mine çiçeği gibi birçok bitkinin yağında doğal olarak bulunabilir. Tıraş losyonları, banyo ürünleri, nemlen...

Orta

+
Zinc PCA Çinko PCA Çinko PCA, kızarıklığı ve tahrişi azaltmanın yanı sıra yağlılığı azaltmaya yardımcı olan bir hammaddedir. Yağlı, akneye meyilli bir ciltlerde sebum üretimini kontrol altına alır ...

Çok İyi

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Eugenol Öjenol Öjenol, birçok bitkide doğal olarak bulunan (karanfil yağı, hindistan cevizi, tarçın ve defne yaprağında) karanfil benzeri bir aromaya sahip açık ve soluk sarı bir sıvıdır. Kozmetik ür...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama