Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Head & Shoulders - Derma Xpro Onarıcı Kepek Karşıtı Şampuan

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Sodium Lauryl Sulfate Sodyum Lauril Sülfat Kısaca SLS olarak bilinen sodyum lauril sülfat kozmetik sektöründe yaygın olarak kullanılan temizleyici bir maddedir. Çok güçlü köpürme özelliğine sahiptir. Petrol bazlı veya hindistan ...

Çok İyi

+
Sodium Laureth Sulfate Sodyum Laureth Sülfat Kısaca SLES olarak bilinen sodyum laureth sülfat kozmetik sektöründe yaygın olarak kullanılan temizleyici bir maddedir. SLES ile SLS (sodyum lauril sülfat) benzer özellikler göstermektedir an...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Sodium Xylenesulfonate Sodyum Ksilensülfonat Sodyum ksilen sülfonat, suyun diğer molekülleri çözme yeteneğini artiran organik bir bileşik olan bir hidrotroptur. Sodyum ksilen sülfonat, sıvı ev deterjanlarında ve şampuanlarda, tekstil...

Çok İyi

+
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Glycol Distearate Glikol Distearat Glikol distearat, doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan stearik asit bazlı bir bileşiktir. Cildi veya saçı yumuşatmak için kullanılan beyaz veya krem renkli mumsu katı bir malzemedir. Kıv...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

+
Piroctone Olamine Pirokton Olamin Piroctone olamine, kepek önleyici şampuanlarda mantar önleyici işlevleri için de kullanılan bir koruyucudur.

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
TEA-Dodecylbenzenesulfonate TEA-Dodesilbenzensülfonat Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde bu bileşenler, banyo ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, şampuanlarda ve saç kremlerinde yüzey aktif madde olarak işlev görür ve cildi ve saçı ıs...

İyi

+
Sodium Salicylate Sodyum Salisilat Salisilik asit tuzudur ve söğüt gibi ağaç kabuklarindan elde edilir. Bir ürünün yarı ömrünü uzatmak ve patojenik bakteri ve mantarlarin büyümesini önlemek için kullanılır.

İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Guar Hidroksipropiltrimonyum Klorür Guar hidroksipropiltrimonyum klorür, formülasyonlarda antistatik ve bakım maddesi olarak kullanılır. Saç telleri arasında oluşan elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olarak kabarmayı azaltır...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Trideceth-10 Trideceth-10 Trideceth bileşenleri, etilen oksidin tridesil alkol ile reaksiyona sokulmasıyla üretilir. Sayısal gösterim, moleküldeki tekrarlayan etilen oksit birimlerinin ortalama sayısını belirtir. Kozm...

Orta

+
Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Hydroxycitronellal Hidroksisitronelal Hydroxycitronellal, yaygın bir koku bileşenidir. Kozmetik ürünlere hoş koku vermesi ve/veya istenmeyen kokuları bastırması amacıyla kullanılır.

Orta

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Triethylene Glycol Trietilen Glikol Koku verici özelliği bulunmaktadır. Kozmetik ürünlerin kıvamının ayarlanmasında kullanılır. Banyo ürünleri, tıraş ürünleri, cilt bakım ürünleri, makyaj, cilt temizleme ürünleri, ...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama