Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Head & Shoulders - Derma Xpro Yatıştırıcı Saç Ve Saç Derisi Bakım Kremi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Behentrimonium Chloride Behentrimonyum Klorür "Behentrimonyum Klorür, asıl olarak kozmetikte bir anti-statik madde veya saç kremi olarak kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Organik olarak yasaktır. Antistatik etkiye sahiptir. Saçı kolay t...

İyi

+
Stearyl Alcohol Stearil Alkol Stearil alkol, bitkilerde ve böceklerde doğal olarak bulunan bitkisel kaynaklı bir bileşendir. Ayrıca memeli dokularında bulunabilen hayvan kaynaklı bir bileşendir. Sentetik olarak ise, 1-okta...

Çok İyi

+
Isopropyl Alcohol İzopropil Alkol İzopropil alkol bir alifatik alkol hidrokarbondur. Petrolün parçalanması veya asetonun indirgenmesi ile elde edilen propilenden hazırlanır.İzopropil Alkol, antibakteriyel özelliklere sahip bir...

Çok İyi

+
Bis-Aminopropyl Dimethicone Bis-Aminopropil Dimetikon Bis-Aminopropil Dimetikon, amin işlevli bir silikondur. Bis-Aminopropil Dimetikon, saça bakım, yumuşatma, geliştirilmiş taranabilirlik ve yönetilebilirlik sağlar. Saçın kütikülündeki hasa...

Düşük

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Piroctone Olamine Pirokton Olamin Piroctone olamine, kepek önleyici şampuanlarda mantar önleyici işlevleri için de kullanılan bir koruyucudur.

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

+
Menthol Mentol Mentol, nane ve nane yağlarından elde edilir. Cilt üzerinde canlandırıcı etkisi sebebiyle kozmetikte kullanılmaktadır. Ayrıca ağrı kesici, kaşıntı azaltıcı, antibakteriyel, mantar önl...

Orta

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Hydroxycitronellal Hidroksisitronelal Hydroxycitronellal, yaygın bir koku bileşenidir. Kozmetik ürünlere hoş koku vermesi ve/veya istenmeyen kokuları bastırması amacıyla kullanılır.

Orta

+
Opuntia Ficus-Indica Flower Extract Hint İnciri Çiçek Ekstresi Opuntia Ficus-Indica bitkisinin çiçeklerinden elde edilen ekstresidir. İçeriğinde lif, protein ve potasyum, kalsiyum, mağnezyum gibi çeşitli mineraller bulundurmaktadır. Ayrıca içeriğindek...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract Bambu Yaprak/Kök Ekstresi Bambusa Vulgaris Yaprak/Gövde Ekstresi, Bambusa, Bambusa vulgaris, Poaceae bitkilerinin yapraklarından ve gövdelerinden elde edilen bir ekstrakttır. Bambu ekstresi, cildi nemlendirme ve nem denges...

Çok İyi

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama