Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Avene - DermAbsolu DAY - Sıkılaştırıcı Gündüz Kremi

Marka:

Avene

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate Pentaeritritil Tetrakaprilat/Tetrakaprat Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, kozmetik ürünlerde kullanılan bir bileşiktir ve genellikle cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinde emollient (yumuşatıcı) özellik sağlamak için k...

Orta

+
Tribehenin PEG-20 Esters Tribehenin PEG-20 Esterleri Tribehenin PEG-20 esterleri, kozmetik ürün formülasyonlarında bulunan yağ ve su fazlarının birbiri içerisinde homojen olarak karışmasına ve oluşan emülsiyonun stabilitesini korumaya yard...

Düşük

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Glyceryl Linoleate Gliseril Linolat Gliseril Linoleat, esas olarak O/W emülsiyonlarını (su içinde yağ emülsiyonları) stabilize etmek için kullanılan ve çeşitli bitkisel yağlardan üretilen bir emülgatördür. Gliseril Linol...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Methyl Gluceth-20 Metil Gluket-20 Polietilen glikolün, glikoz (şeker) ile birleştirilmesiyle üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik endüstrisinde nemlendirici ve bakım maddesi olarak kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax Bis-Peg-12 Dimetikon Balmumu Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. Bir polimer olan dimetikon ile balmumu (beeswax) arasında bir ester bağı bulunan bir bileşiktir. Bi...

Çok İyi

+
Bakuchiol Bakuchiol Çin ve Hint Tıbbı'nda bulunan bir bitki olan Psoralea Corylifolia’nın tohumlarından elde edilir. Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı), antioksidan ve antibakt...

Çok İyi

+
Polymethyl Methacrylate Polimetil Metakrilat Polimetil metakrilat veya PMMA birden fazla metil metakrilat biriminin birleşmesiyle oluşan büyük molekül ağırlığına sahip kozmetik hammaddedir. Estetik cerrahide sıvı kolajen ve katı PMM...

Düşük

+
Behenyl Alcohol Behenil Alkol Behenil alkol, formülasyonlarda viskoziteyi düzenlemek için kullanılan bitkisel kökenli doymuş bir yağlı alkoldür. Kıvam arttırıcı ve stabilizatör görevi görür. Cilde yumuşak ve kadi...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Behenic Acid Behenik Asit Behenik asit, karboksil grubu içeren mumsu görünüme sahip doymuş bir yağ asididir. Moringa ağacı tohumlarından elde edilen sabit yağın ana bileşeni behenik asittir. Yağ asidi olduğu içi...

Çok İyi

+
Dimethicone Crosspolymer Çapraz Bağlı Dimetikon Çapraz bağlı dimetikon, dimetikon türevi bir ham maddedir. Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyi...

Düşük

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Glyceryl Linolenate Gliseril Linolenat Glyceryl Linolenate, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. Bu madde, gliserol ve linolenik asit moleküllerinin birleşmesiyle oluşan bir esterdir. Cilde nem kazandırarak ...

Çok İyi

+
Glyceryl Oleate Gliseril Oleat Gliseril Oleat, doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan oleik asit ve gliserinden oluşur. Gliseril oleat;kozmetikte yumuşatıcı, yüzey aktif madde, emülgatör ve koku bileşeni olarak kullanıl...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Glyceryl Palmitate Gliseril Palmitat Glyceryl Behenate, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. Lipofilik (yağda çözünen) özelliklere sahip bir bileşik olan Glyceryl Behenate, çeşitli kozmetik ürünlerde...

Çok İyi

+
Hydrogenated Polyisobutene Hidrojenize Poliizobüten Bu bileşen, kozmetik ürün formülasyonlarında sentetik olarak kullanılan bir polimerdir. Hidrojene poliizobüten, uzun süreli nem tutma özelliği sağlar. Cilt bakım ürünlerinde kullanılara...

Orta

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Glycine Soja Oil Glisin Soya Yağı Yumuşatıcı: Cildi yumuşatır ve yumuşatır Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Koku maddesi: Parfüm ve aromatik hammaddeler için kullanılır

Düşük

+
Hydrogenated Starch Hydrolysate Hidrojene Nişasta Hidrolizatı Hidrolize nişastanın kontrollü hidrojenasyonu ile oluşur. Yapısında çok sayıda -OH grubu bulunduğundan cilde daha fazla su çekerek nemlenmesine yardımcı olur. Özellikle kuru ciltler için...

Çok İyi

+
Mica Mika Mika doğal olarak oluşan bir silikat mineral grubudur. Makyaj ürünlerinde beyaz boya olarak da kullanılan bir mineraldir ve kişisel bakım ürünlerine parlak bir beyaz görünüm kazandırır.K...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether Peg-7 Trimetilolpropan Hindistan Cevizi Eteri Peg-7 Trimetilolpropan Hindistan Cevizi Eteri, bir PEG (polyethylene glycol) türevidir ve kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. Bu bileşik, bir yağ alkoli olan trimethylo...

Düşük

+
Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Hidroksietil Akrilat/Sodyum Akriloildimetil Taurat Kopolimer Hidroksietil akrilat/sodyum akriloildimetil taurat kopolimer, formülasyonda çözeltileri koyulaştıran, emülsifiye eden ve stabilize eden bir jelleştirici ajandır. Cilt üzerinde kadifemsi bir y...

Orta

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Sorbitan Isostearate Sorbitan İzostearat Sorbitan stearat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerin dokusunu geliştirmek için emülgatör olarak kullanılır. Ürün yapısını yoğunlaştırmaya ve fazları stabilize etmeye yardımcı olur. A...

Çok İyi

+
Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

Çok İyi

+
Tocopheryl Glucoside Tokoferil Glukozit Tocopheryl Glucoside, E vitamini (tokoferol) ve glukozun birleşmesiyle oluşan bir bileşiktir. Kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Tocopheryl Glucoside, güçlü antioksidan ...

Çok İyi

+
Tribehenin Tribehenin Tribehenin, cildi yenileyen gliserin ve behenik asit olarak bilinen cildi iyileştiren ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan bir yağ asidi karışımıdır. Bu yumuşak mum benzeri içerik aynı...

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Vanilla Tahitensis Fruit Extract Tahiti Vanilya Ekstresi Vanilla Tahitensis Fruit Extract, Tahiti vanilyasının meyvesinden elde edilen bir bitki ekstresidir. anilya özütleri, hoş ve sıcak bir koku ve aroma sağlar. Bu nedenle, parfümlerde, losyonlard...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama