Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Rahik-i Mahtum - Diken Dutlu Topuk Kremi - 50ml

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Cannabis Sativa Seed Oil Kenevir Tohumu Yağı Kenevir tohumu yağı, Cannabis sativa tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan ve fitokanabinoidler dahil olmak üzere esansiyel yağ asitleri (omegas 3 ve ...

Çok İyi

+
Beeswax Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Calophyllum Inophyllum Seed Oil Tamanu Çekirdeği Yağı Kozmetik ve güzellik endüstrisi, ürünlerinde uzun süredir Calophyllum Inophyllum Tohum Yağı kullanmaktadır. Bu yağ, dünyanın dört bir yanındaki tropikal bölgelere özgü Calophyllum Inop...

Çok İyi

+
Hypericum Perforatum Leaf Extract Sarı Kantaron Yaprak Ekstresi Hypericum Perforatum Leaf Extract, yaygın olarak bilinen adıyla St. John's Wort Leaf Extract, St. John's Wort bitkisinin yapraklarından elde edilen bir bitki ekstraktıdır. Doğal olarak yüksek m...

Çok İyi

+
Rubus Idaeus Fruit Extract Ahududu Ekstresi Rubus idaeus bitkisinin meyvelerinden elde edilen ekstredir. Meyve kırmızı rengini antosiyaninler olarak bilinen antioksidan bileşiklerin varlığından alır. İçeriğinde bulunan polifenoller s...

Çok İyi

+
Cymbopogon Nardus Oil Citronella Uçucu Yağı Cymbopogon Nardus Yağı, kurutulmuş taze ot citronella, Cymbopogon nardus (L.), Gramineae'nin doğrudan buharla damıtılmasıyla elde edilen esansiyel yağdır. Temel ürün kokusunu veya tadını ...

Çok İyi

+
Eucalyptus Globulus Leaf Oil Ökaliptus Yaprağı Uçucu Yağı Okaliptus ağacının yapraklarının buharla damıtılması yoluyla elde edilen yağdır. Aktif bileşenleri yapraklarda ve onlardan elde edilen yağda bulunan kokulu bitki yağıdır. Yağın cilt i...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Juniperus Communis Fruit Oil Adi Ardıç Meyvesi Uçucu Yağı Juniperus communis ağacının meyvelerinden su distilasyonu sonucu elde edilen uçucu yağdır. Esas olarak bir koku maddesi olarak kullanılır fakat hafif bir antibakteriyel etkiye de sahiptir.

Çok İyi

+
Curcuma Longa Root Oil Zerdeçal Kökü Uçucu Yağı Curcuma longa bitkisinin kök kısmından elde edilen uçucu yağdır. Kurkumin adı verilen ana aktif maddeye sahiptir. Yüksek oranda doğal antioksidanlar sayesinde erken cilt yaşlanması ve kır...

Çok İyi

+
Boswellia Serrata Oil Akgünlük Uçucu Yağı Bir ağacın sakız reçinesinden elde edilen bir özüttür. Aynı zamanda bir Hint tütsü kaynağıdır. Cilt için kokulu bileşenleri hassaslaştırıcı olma potansiyeline sahiptir. Öte yandan,...

Çok İyi

+
Eugenia Caryophyllus Bud Oil Karanfil Uçucu Yağı Karanfilin kurutulmuş çiçek tomurcuklarından buharla damıtılmış uçucu bir yağdır. Aynı zamanda kullanıldığı formülasyondaki hoş olmayan veya istenmeyen kokuların maskelenmesine yard...

Çok İyi

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Eugenol Öjenol Öjenol, birçok bitkide doğal olarak bulunan (karanfil yağı, hindistan cevizi, tarçın ve defne yaprağında) karanfil benzeri bir aromaya sahip açık ve soluk sarı bir sıvıdır. Kozmetik ür...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama