Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

87

Stokta yok
0Yorumlar

Yeşilmarka - Doğal Bakım Onarım Şampuanı 400 mL

175.00₺ 175.00₺ 175.00₺

Yeşilmarka Doğal Bakım Onarım Şampuanı hasar görmüş, yıpranmış ve cansız saçlar için özel olarak geliştirilmiş formülüyle saç ve saç derinizi nazikçe temizlerken besler, güçlendirir ve onarır. Kolay kırılan saçlar için besleyici bakım sunar.

Kullanım: Islak saça masaj yaparak uygulayın ve köpürtün. Bitkisel içerikten faydalanabilmek için en az 2-3 dakika bekleyin ve bol suyla durulayın. Maksimum fayda için uygulamayı tekrarlayın. Günlük kullanıma uygundur.

Marka:

Yeşilmarka

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Melaleuca Alternifolia Leaf Extract Çay Ağacı Uçucu Yağı Çay ağacı özü, antimikrobiyal etkileri kanıtlanmış doğal bir uçucu yağdır. Akne oluşumuna neden olan bakterilerin giderilmesine yardımcı olduğu yapılan çalışmalar ile kanıtlanmı...

Düşük

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
PEG-120 Methyl Glucose Dioleate PEG-120 Metil Glikoz Dioleat PEG-120 metil glikoz dioleat, doku geliştirici ve temizlik maddesi olarak işlev görür.

Orta

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Guar Hidroksipropiltrimonyum Klorür Guar hidroksipropiltrimonyum klorür, formülasyonlarda antistatik ve bakım maddesi olarak kullanılır. Saç telleri arasında oluşan elektriklenmeyi azaltmaya yardımcı olarak kabarmayı azaltır...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Ether Dikaprilil Eter Dikaprilil eter, hindistancevizi ve hurma çekirdeği yağlarında bulunan bir yağ asidi olan kaprilik asitten türetilen bir yağdır. Cilt bakım maddesi (yumuşatıcı) ve doku geliştirici bileş...

Çok İyi

+
Glyceryl Oleate Gliseril Oleat Gliseril Oleat, doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan oleik asit ve gliserinden oluşur. Gliseril oleat;kozmetikte yumuşatıcı, yüzey aktif madde, emülgatör ve koku bileşeni olarak kullanıl...

Çok İyi

+
Decyl Glucoside Desil Glikozit Decyl Glucoside, vücut bakımında yaygın olarak kullanılan nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Durulanan ürünlere köpürme ...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Extract Aloe Vera Yaprak Ekstresi Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Sodium Lauryl Glucose Carboxylate Sodyum Lauril Glukoz Karboksilat Sodyum lauril glukoz karboksilat, hindistan cevizi yağ asitlerinden elde edilen nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Emülgatör o...

Çok İyi

+
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Disodium Cocoamphodiacetate Disodyum Kokoamfodiasetat Disodyum kokoamfodiasetat, hindistan cevizinden elde edilen hafif bir deterjan temizleme maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Köpük güçlendirici özelliğiyle ürünün daha faz...

Çok İyi

+
Sodium Cocoyl Isethionate Sodyum Kokoil İzetionat Sodyum kokoil izetionat, cilt bariyerine zarar vermeden nazikçe temizleyen yumuşak bir temizleme maddesidir. Hindistan cevizinden elde edilir. Genel olarak, diğer yüzey aktif maddeler kadar sert o...

Çok İyi

+
Coco-Glucoside Koko Glikozit Koko glikozit, hindistancevizi yağından elde edilen yağlı alkol ve şekerden elde edilen glikozun bir karışımıdır. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırma özelliğinden dolayı öncelikle ...

Çok İyi

+
Lauryl Glucoside Lauril Glikozit Lauril glukozit, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan hafif bir temizlik maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır.

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Allium Sativum Bulb Extract Sarımsak Ekstresi Allium sativum bitkisinden elde edilen ekstredir. Antimikrobiyal ve antifungal özelliğe sahiptir. Saç derisi ve kepeklenme probleminde kullanılır.

Çok İyi

+
Laurus Nobilis Leaf Extract Defne Yaprağı Ekstresi Cilt bakımında yaprak ekstresi antiseptik, antibakteriyel ve mantar önleyicidir. Akne, iltihaplı cilt, kepek ve saç dökülmesi gibi problemlere yönelik geliştirilen ürünlerde kullanılır.

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Extract Biberiye Ekstresi Rosmarinus officinalis bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstresidir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içerir. Ana maddesi rosmarinik asi...

Çok İyi

+
Mentha Piperita Oil Nane Uçucu Yağı Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

Çok İyi

+
Panax Ginseng Extract Ginseng Ekstresi Panax ginseng bitkisinden elde edilen ekstresidir. Antioksidan bileşenleri cildi, çevresel kirleticiler ve zararlı serbest radikallerden korur. Kollajen üretimini artırır, kırışıklıkları v...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Urtica Dioica Leaf Extract Isırgan Otu Ekstresi Urtica dioica bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Kozmetikte cilt veya kafa derisi rahatsızlığını hafifletmeye yardımcı olur. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden oldu...

Çok İyi

+
Aroma Aroma Kozmetik ürünlere aroma verici yani tatlarını değiştirmek amacıyla kullanılabilir.

Düşük

+
Corylus Avellana Seed Oil Fındık Yağı Corylus avellana bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemle elde edilen sabit yağıdır. Cilt nemini ve esnekliğini geliştirerek cilt bariyeri onarır. Antioksidan etkisiyle serbest radikaller...

Çok İyi

+
Juniperus Communis Fruit Oil Adi Ardıç Meyvesi Uçucu Yağı Juniperus communis ağacının meyvelerinden su distilasyonu sonucu elde edilen uçucu yağdır. Esas olarak bir koku maddesi olarak kullanılır fakat hafif bir antibakteriyel etkiye de sahiptir.

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Nigella Sativa Seed Oil Çörekotu Yağı Nigella sativa bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Doymamış yağ asitleri, proteinler, alkaloidler, saponinler ve uçucu yağ içerir. Ana bileşeni olan ...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Sativa Kernel Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Herb Oil Lavanata Uçucu Yağı Labiatae familyasına ait olan Lavandula angustifolia bitkisinin tüm dal, yaprak ve çiçeklerinden elde edilen yağdır. Hoş kokusu nedeniyle parfümeride kullanılmaktadır. Gevşemeyi teşvik ed...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama