Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

90

Yeşilmarka - Doğal Dökülme Karşıtı Saç Kremi 350 ml

Stokta var
175.00₺ 175.00₺ 175.00₺

Marka:

Yeşilmarka

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Salvia Sclarea Oil Adaçayı Uçucu Yağı Salvia Sclarea Oil, Clary Sage, Salvia sclarea L., Lamiaceae'den elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde ürün formülasyonlarında koku verici olarak kullanılmaktadır. Bu sayede k...

Çok İyi

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Triticum Vulgare Germ Extract Buğday Tohumu Ekstresi Triticum vulgare bitkisinin tohumundan elde edilen ekstredir. E vitamini bakımından zengindir. Kozmetik ürünlerde cilt yumuşatıcı ve saç bakım maddesi olarak işlev görür. Gluten kaynağıd...

Çok İyi

+
Lavandula Officinalis Flower Oil Lavanta Çiçeği Yaği "Lavanta yağı". Lavandula officinalis Çiçek Yağı, Lavanta, Lavandula officinalis (syn: L. vera), Labiatae'nin taze çiçekli tepelerinden elde edilen esansiyel bir yağdır. Linalil asetat, lina...

Düşük

+
Mentha Piperita Oil Nane Uçucu Yağı Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis bitkisi yapraklarından su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içe...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Aloe Barbadensis Extract Aloe Vera Ekstresi Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur.Saç dökülmesi...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Tridecane Tridekan Bamya bitkisinde doğal olarak bulunmaktadır. Şeffaf yağlı bir sıvıdır. Undekan maddesi gibi yumuşatıcı bir maddedir. Silikon alternatifi bir maddedir. Kullanıldığı formülasyonlara kayg...

Çok İyi

+
Undecane Undekan Hindistan cevizi, palmiye, dikenli armut, bektaşi üzümü, alg ve mantarlarda doğal olarak bulunur. Tridekan adı verilen başka bir yumuşatıcı madde ile genellikle beraber kullanılır. Kullan...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Polyquaternium-37 Polikateryum-37 Polyquaternium-37 - Gevşek, ince veya "ince" saçlar için bakım için kullanılır. ("İnce" genellikle ince saçı ifade etmek için kullanılır). Saç hacmini ve gövdesini iyileştirmeye yardı...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Glyceryl Oleate Gliseril Oleat Gliseril Oleat, doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan oleik asit ve gliserinden oluşur. Gliseril oleat;kozmetikte yumuşatıcı, yüzey aktif madde, emülgatör ve koku bileşeni olarak kullanıl...

Çok İyi

+
Decyl Glucoside Desil Glikozit Decyl Glucoside, vücut bakımında yaygın olarak kullanılan nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Durulanan ürünlere köpürme ...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Ether Dikaprilil Eter Dikaprilil eter, hindistancevizi ve hurma çekirdeği yağlarında bulunan bir yağ asidi olan kaprilik asitten türetilen bir yağdır. Cilt bakım maddesi (yumuşatıcı) ve doku geliştirici bileş...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate Distearoylethyl Hidroksietilmonyum Metosülfat Kuaterner amonyum tuzudur. Saçları yumuşatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olmasıyla bilinir ve ayrıca kozmetik ürünlerde ıslatma maddesi olarak da kullanılabilir. Bitki kaynaklı bir bileşe...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Corn Protein Hidrolize Mısır Proteini Hidrolize mısır proteini;mısır veya mısırın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi (su ile bir kimyasal bağın parçalanması) ile elde edilen proteindir. Saçın kolay taranmasını ve parla...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Wheat Protein Hidrolize Buğday Proteini Amino asitlerden (yapı taşları), peptitlerden (birlikte birkaç amino asit) ve proteinlerden (birlikte çok sayıda amino asit) oluşan buğday proteininin kimyasal olarak parçalanmış halidir. S...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Soy Protein Hidrolize Soya Proteini Esas olarak amino asitler, peptitler ve proteinlerden oluşan soyanın asidik, alkali veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Esas olarak karbonhidratlar ve lipidlerden oluşan safsızlıklar ...

Çok İyi

+
Saccharomyces/Zinc Ferment Saccharomyces/Çinko Fermenti Saccharomyces/Çinko Fermenti, Saccharomyces'in (maya) çinko iyonları varlığında fermantasyon ürünü ile elde edilen üründür. Antioksidan özellikleri olduğu düşünülmektedir. Mikrobiyol...

İyi

+
Saccharomyces/Copper Ferment Saccharomyces/Bakır Fermenti Saccharomyces'in (maya) bakır iyonları varlığında fermantasyonu ile elde edilen üründür. Mikrobiyolojik olarak elde edilir.

Çok İyi

+
Saccharomyces/Magnesium Ferment Saccharomyces/Magnezyum Fermenti Magnezyum iyonları varlığında Saccharomyces (maya) fermantasyonu ile elde edilen üründür. Mikrobiyolojik olarak elde edilir.

Çok İyi

+
Saccharomyces/Iron Ferment Saccharomyces/Demir Fermenti Saccharomyces/Demir Fermenti, Saccharomyces'in demir iyonları varlığında fermantasyonu ile mikrobiyolojik olarak elde edilen üründür.

Çok İyi

+
Saccharomyces/Silicon Ferment Saccharomyces/Silikon Fermenti Saccharomyces'in (maya) silikon varlığında fermantasyonu ile elde edilen üründür. Mikrobiyolojik olarak elde edilir.

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Aroma Aroma Kozmetik ürünlere aroma verici yani tatlarını değiştirmek amacıyla kullanılabilir.

Düşük

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama