Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Elidor - Doğanın Enerjisi Onarıcı Süper Saç Bakım Kremi - Avokado Ve Üzüm Çekirdeği Yağı

Marka:

Elidor

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Stearamidopropyl Dimethylamine Stearamidopropil Dimetilamin Stearamidopropil Dimetilamin, şampuanlarda ve saç kremlerinde yumuşatıcı ve anti-statik madde olarak kullanılan bir saç bakım maddesidir. Sürfaktan olarak da kullanılabilir. Şampuanlarda (%...

Çok İyi

+
Behentrimonium Chloride Behentrimonyum Klorür "Behentrimonyum Klorür, asıl olarak kozmetikte bir anti-statik madde veya saç kremi olarak kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Organik olarak yasaktır. Antistatik etkiye sahiptir. Saçı kolay t...

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Dipropylene Glycol Dipropilen Glikol Dipropilen glikol, renksiz ve kokusuz olarak propilen glikolün üretiminde yan olarak üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik ürünlerinde çözücü olarak ve viskoziteyi artırıcı olarak kulla...

Çok İyi

+
Amodimethicone Amodimetikon Uzun süreli saç bakım faydaları nedeniyle özellikle saç bakım ürünleri için önerilir. Saç ürünlerinde elektriklenme önleyici etkisi vardır. Aynı zamanda saça parlaklık ve kolay tara...

Düşük

+
Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
PEI-45/TMP/Xylene Diisocyanate Crosspolymer PEI-45/TMP/Ksilen Diizosiyanat Çapraz Polimer PEI-45/TMP/Xylene Diisocyanate Crosspolymer, kozmetik ürünlerde kullanılan bir polimerdir. Bu bileşik, genellikle saç şekillendirme ürünlerinde ve bazı cilt bakım ürünlerinde bulunur. Cilt...

Çok İyi

+
Cetrimonium Chloride Setrimonyum Klorür Setrimonyum klorür, antistatik özellikleri nedeniyle kozmetikte kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Katyonik bir yüzey aktif madde olduğu için suyu ve yağı dağıtır ve böylece yumuşak ve...

Çok İyi

+
PEG-7 Propylheptyl Ether PEG-7 Propilheptil Eter Saçınızı yumuşatmaya yardımcı olur. Formülasyondaki ham maddelerin düzgün bir şekilde karışmasını sağlar.

Orta

+
Polyquaternium-4 Polikuaterniyum-4 Polyquaternium-4, akrilamid ve dimetil dialil amonyum klorürün polimerik kuaterner amonyum tuzudur. Cilt, saç veya tırnaklarda film tabaka oluşturur ve elektiriklenmeyi önler.

Düşük

+
Sodium Polystyrene Sulfonate Sodyum Polistiren Sülfonat Sodyum Polistiren Sülfonat (SPS), bir polimer bileşiğidir ve kozmetik ürünlerde özellikle saç bakım ürünlerinde ve şampuanlarda kullanılabilir.

Orta

+
Bentonite Bentonit Bentonit, genellikle volkanik külden elde edilen bir kildir. Ciltteki sebumu(yag bezlerinin meydana getirdiği salgı) ve pisligi emerek cildi arındırır. Cildi pürüzsüzleştirir. Antibakteriyel...

Orta

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Cellulose Gum Selüloz Sakızı Yeşil bitkilerin hücre duvarında bulunan büyük bir molekül olan selüloz sakızı emülsiyon stabilizatörü ve kıvam verici olarak kullanılan bir maddedir.

Çok İyi

+
Magnesium Nitrate Magnezyum Nitrat Saç bakım ürünlerinde kullanılır. Saça parlaklık ve yumuşaklık sağlar. Kolay taranmasına destek olur.

Çok İyi

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Methylchloroisothiazolinone Metilkloroizotiazolinon Koruyucular, depolama sırasında ve tüketiciler tarafından kullanım sırasında mikroorganizmaların büyümesine karşı koruyarak ürünlerin güvenliğini ve kalitesini sağlamaya yardımcı ol...

Orta

+
Methylisothiazolinone Metilizotiazolinon Kozmetik sektöründe koruyucu olarak kullanılan metilizotiazolinonin en önemli görevi, mikroorganizmaların büyümesini engelleyerek ürünlerin güvenliğini ve kalitesini sağlamaya yardımcı ...

Orta

+
Magnesium Chloride Magnezyum Klorid Kirecin deniz suyu ile karışımından magnezyum oksit elde edilir. Oluşan magnezyum oksidin de klorür ile tepkimesiyle magnezyum klorür elde edilir. Mineralden elde edilir. Kozmetik ürünlerde k...

Çok İyi

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Behentrimonium Chloride Behentrimonyum Klorür "Behentrimonyum Klorür, asıl olarak kozmetikte bir anti-statik madde veya saç kremi olarak kullanılan kuaterner bir amonyumdur. Organik olarak yasaktır. Antistatik etkiye sahiptir. Saçı kolay t...

İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Dipropylene Glycol Dipropilen Glikol Dipropilen glikol, renksiz ve kokusuz olarak propilen glikolün üretiminde yan olarak üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik ürünlerinde çözücü olarak ve viskoziteyi artırıcı olarak kulla...

Çok İyi

+
Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
PEG-7 Propylheptyl Ether PEG-7 Propilheptil Eter Saçınızı yumuşatmaya yardımcı olur. Formülasyondaki ham maddelerin düzgün bir şekilde karışmasını sağlar.

Orta

+
Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama