Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Elidor - Doğanın Enerjisi Serum Bakım Yağı - Avokado Ve Üzüm Çekirdeği Yağı 80 Ml

Marka:

Elidor

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Cyclopentasiloxane Siklopentasiloksan Siklopentasiloksan, hammadde olarak görünümü berrak, kokusuz bir sıvı olan hafif bir silikondur. Uçucu bir silikondur. Kozmetik endüstrisinde, bileşenlerin çözülerek cilde daha hızlı ile...

Düşük

+
Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

+
Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Amodimethicone Amodimetikon Uzun süreli saç bakım faydaları nedeniyle özellikle saç bakım ürünleri için önerilir. Saç ürünlerinde elektriklenme önleyici etkisi vardır. Aynı zamanda saça parlaklık ve kolay tara...

Düşük

+
Phenyl Trimethicone Fenil Trimetikon Fenil Trimetikon beyaz, silikon bir sıvıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, çok çeşitli ürünlerin formülasyonunda kullanılmaktadır. Bitmiş ürün çalkalandığında köpük ol...

Düşük

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Elaeis Guineensis Oil Palm Yağı Palmaceae familyasına ait Elaeis guineensis, Afrika Yağ Palmiyesi yerel Batı ve Orta Afrika'nın yanı sıra Malezya ve Endonezya'da yaygın olarak yetiştirilmektedir. Genel olarak yağ üretimi ...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Methoxycinnamate Etilheksil Metoksisinamat Sülfürik asit ile metanolun birleşmesiyle oluşturulan octinoxate, güneşten koruyucu formülasyonlarda kimyasal bir UV emici olarak kullanılan, bir UV filtresidir.

Düşük

+
Lycopene Likopen Likopen domates, karpuz, papaya ve diğer kırmızı meyve ve sebzelerden elde edilir. Antioksidan etkisiyle serbest radikallerin neden olduğu etkileri azaltarak yaşlanma karşıtı etki sağlar.

Çok İyi

+
Zea Mays Oil Mısır Yağı Mısır yağı, yaygın olarak mısır bitkisinin tohumundan elde edilir. Yağ, cilt tarafından en kolay emilen E Vitamini olan alfa-tokoferol kaynağı olarak kabul edilir. E vitamini güçlü bir a...

Çok İyi

+
Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

+
Cinnamyl Alcohol Sinamil Alkol Doğal bir aromatik alkol olan sinnamil alkol, monolignollerin iskeletidir. Sinnamil alkol, tatlı-baharatlı kokusu ve tarçın tadı nedeniyle sadece gıda ve kozmetik endüstrisinde kullanılmaz, a...

Orta

+
Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

+
Benzyl Benzoate Benzil Benzoat Peru ve Tolm balzamında doğal olarak bulunan Benzil Benzoat, hafif tatlı yaygın olarak kullanılan bir koku bileşenidir. Çözücü olarak da kullanılabilen benzil benzoat mikroplara ve haşerel...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Benzyl Benzoate Benzil Benzoat Peru ve Tolm balzamında doğal olarak bulunan Benzil Benzoat, hafif tatlı yaygın olarak kullanılan bir koku bileşenidir. Çözücü olarak da kullanılabilen benzil benzoat mikroplara ve haşerel...

Orta

+
Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

+
Cinnamyl Alcohol Sinamil Alkol Doğal bir aromatik alkol olan sinnamil alkol, monolignollerin iskeletidir. Sinnamil alkol, tatlı-baharatlı kokusu ve tarçın tadı nedeniyle sadece gıda ve kozmetik endüstrisinde kullanılmaz, a...

Orta

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama