Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

La Roche Posay - Effaclar Duo Plus Spf30

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Homosalate Homosalat Homosalat yaygın bir güneş koruyucu maddedir. Kozmetik endüstrisinde UV filtresi olarak ve UV emici olarak kullanılmaktadır. 306 nm'de maksimum koruma ile cildi UVB'den (295-315 nm) koruyan, ya...

Düşük

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Sorbitan Stearate Sorbitan Stearat Bitkisel veya hayvansal kökenli normal bir yağ asidi olan stearik asit ve sorbitolden üretilir. Emülsifiye edici ajan: Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar aras...

Çok İyi

+
Styrene/Acrylates Copolymer Stiren/Akrilatlar Kopolimer Stiren/Akrilatlar Kopolimer, bir stiren polimeri ve akrilik asit, metakrilik asit veya bunların basit esterlerinden oluşan bir monomerdir.Suya dayanıklı güneş koruyucu formüller oluşturmak iç...

Orta

+
Isopropyl Lauroyl Sarcosinate İzopropil Lauroil Sarkozinat İzopropil Lauroil Sarkozinat, izopropil alkol ile bitki türevi hurma yağ asitleri ve sarkozinin bir türevidir. Kişisel bakım ürünlerinde cilt bakımı için kullanımının yanında yumuşatı...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

Çok İyi

+
Diisopropyl Sebacate Diizopropil Sebakat Güneşten koruyucu formüllerde kullanışlı bir yardımcı bileşen olarak işlev gören berrak, renksiz, pratik olarak kokusuz, hafif bir sıvı. UV filtrelerinin azaltılmış konsantrasyonları ...

Çok İyi

+
PEG-20 PEG-20 PEG-20, bir polietilen glikol türevidir ve kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılır. Bu bileşik, bir polimer zinciri olan polietilen glikol ve 20 molekül etilen oksit birimi içerir. ...

Orta

+
Zinc PCA Çinko PCA Çinko PCA, kızarıklığı ve tahrişi azaltmanın yanı sıra yağlılığı azaltmaya yardımcı olan bir hammaddedir. Yağlı, akneye meyilli bir ciltlerde sebum üretimini kontrol altına alır ...

Çok İyi

+
Sodium Dodecylbenzenesulfonate Sodyum Dodesilbenzensülfonat Kozmetik ürünlerde bulunan bir yüzey aktif maddedir. Bu madde, bir deterjan olarak kullanılır ve ürünlerin temizleme ve köpürtme yeteneklerini artırmak için formüllerde yer alır. Sodyum d...

Çok İyi

+
Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Dimetikon/Vinil Çapraz Bağlı Dimetikon Polimer Dimetikon/vinil dimetikon çapraz bağlı polimer, dokuyu iyileştirmek için cilt bakımı ve kozmetik formülasyonlarında kullanılan bir silikon türevidir.

Orta

+
2-Oleamido-1,3-Octadecanediol 2-Oleamido-1,3-Oktadekandiol 2-oleamido-1,3-oktadekandiol, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı olarak bulunmaktadır. Seramid bileşenlerine aittir. Saç bakım ve cilt bakım maddesi olarak işlev görür.

Çok İyi

+
Inulin Lauryl Carbamate İnülin Lauril Karbamat Birkaç bitkinin köklerinde ve rizomlarında bulunan doğal olarak oluşan bir polisakarit olan inulinden elde edilen polimerik yapıda bir emülgatördür. İnülinin üzerine yağ seven zincirler e...

Çok İyi

+
Mannose Mannoz Mannoz, glikozun bir monosakkaritidir. Topikal olarak uygulandığında nemlendirici faydalar sunar. Cildin yüzeyinde suyun tutulmasına ve çekilmesine yardımcı olan bir içeriktir. Cildin nem den...

Çok İyi

+
PEG-8 Laurate PEG-8 Laurate PEG 8 Laurate, Laurik Asit'in polietilen glikol esteridir ve kozmetik ve güzellik ürünlerinde yüzey aktif madde ve emülsifiye edici madde olarak kullanılır. PEG 8 Laurate'in düşük moleküler...

Orta

+
Poloxamer 338 Poloksamer 338 Poloxamer 338, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan bir polimerdir. Poloxamerler, polietilen oksit ve polipropilen oksit blok polimerleridir. Kozmetikte Poloxamer 338, birçok farklı...

Düşük

+
Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate Amonyum Poliakriloildimetil Taurat Amonyum Poliakriloildimetil Taurat, amonyum tuzlarından üretilen sentetik bir polimerdir. Kozmetikte, ürün formülasyonlarının kıvamlarını kontrol ederek stabilize edilmesine yardımcı olur.

Düşük

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Sucrose Cocoate Sükroz Kokoat Sükroz Kokoat, hindistancevizi yaği yağ asitlerinden ve şeker pancarindan elde edilen şekerden hazirlanan çok hafif bir yüzey aktif maddedir. Şampuanlarda, özel temizleme losyonlarında ve du...

Çok İyi

+
Capryloyl Salicylic Acid Kapriloil Salisilik Asit Kapriloil Salisilik Asit, Salisilik Asit ve Kaprilik Asit'in bir esteridir. Kapriloil salisilik asit, doğal olarak söğüt ağaçlarının kabuğundan elde edilebilir. Salisilik asidin lipofilize bi...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Vitreoscilla Ferment Vitreoscilla Fermentesi Vitreoscilla bakterisinin fermantasyonu ile elde edilen kozmetik hammaddedir. Cilt hücreleri ve cilt mikrobiyomu için gerekli besin öğelerini içerir. İltihabı geçirme, cilt savunmasını uyarm...

Çok İyi

+
Carnosine Karnosin Karnosin, iki amino asitli bir peptittir. Kırışıklık görünümünü azaltmaya yardımcı olur ve cilt tonunu ve dokusunu iyileştirir. Cilt bakında elastikiyet kaybına neden olabilecek kollaje...

Çok İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama