Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Tilia - El/Ayak Tırnak Serumu

Marka:

Tilia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Sesamum Indicum Seed Oil Susam Yağı Sesamum indicum bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Sakinleştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Cildin en üst katmanında koruyuc...

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama