Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

The Body Shop - Freestyle Pigment

Marka:

The Body Shop

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Candelilla Cera Candelilla Mumu Candelilla Cera olarak da bilinen Candelilla Wax, esas olarak Meksika'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nin bazı bölgelerinde bulunan Candelilla çalısının (Euphorbia antisyphilitica) yapraklar...

Çok İyi

+
Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate Dimer Dilinoleil Dimer Dilinoleat Dinoleyl alkol ve dimer dilinoleik asit arasındaki reaksiyonla elde edilen hidrofobik bir polyesterdir. Berrak ila hafif puslu bir sıvı şeklindedir. Saç ve cilt bakımı ürünlerinde kullanılı...

Çok İyi

+
C13-15 Alkane C13-15 Alkan Hemisqualene olarak da bilinen C13-15 Alkan kozmetikte çözücü ve yumuşatıcı olarak işlev görür. Alkanlar doymuş hidrokarbonlardır ve ham petrol ve petrol ürünlerinde bulunsa da, sentetik...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Synthetic Fluorphlogopite Sentetik Florfologopit Flor, alüminyum ve silikat bazlı sentetik bir mineraldir ve sentetik flor mika olarak da bilinir. Kozmetik endüstrisinde hacim arttırıcı olarak kullanılır. Ayrıca emülsiyonları kalınlaşt...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Hydrogenated Castor Oil Hidrojenlenmiş Hint Yağı Hint yağı bitkisinin anavatanı Hindistan olarak bilinmektedir. Bu bitkiye halk arasında kene otu veya hint baklası da denmektedir. Hidrojenlenmiş hint yağı, tohum yağının hidrojenlenmesiyle...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Tetraisostearate Pentaeritritil Tetraizostearat Pentaerythrityl Tetraisostearate, kozmetik ürünlerde kullanılan bir yağlı bileşiktir. Pentaerythrityl Tetraisostearate, cilt ve dudak bakımı, makyaj gibi ürünlerde nemlendirici, yüzeyk akti...

Çok İyi

+
Dextrin Isostearate Dekstrin İzostearat Dekstrin izostearat, ürünlerin istenen kıvam ve dokusuna ulaşması için kullanılan bir ham maddedir. Böylece uygulama kolaylığı sağlayarak ürünün uygulanan bölgeye daha kolay uygulanmas...

Çok İyi

+
Disteardimonium Hectorite Disteardimonyum Hektorit Genelde renk pigmentleriyle beraber kullanılan bir maddedir. Kil maddesinin değiştirilmiş(modifiye edilmiş) halidir. Bu hammadde yağları kalınlaştırır ve deodorant aersollerde, kalıp sabun...

Çok İyi

+
Alumina Alüminyum Oksit Alumina (Al2O3), alüminyum oksit olarak bilinir ve büyük ölçüde doğal olarak boksit, kristobalit ve diaspore gibi mineraller içinde bulunur. İlk olarak, boksit ya da diğer alüminyum mineral...

Çok İyi

+
Calcium Titanium Borosilicate Kalsiyum Titanyum Borosilikat Kalsiyum titanyum borosilikat, kozmetik formülasyonlarda bileşenlerin daha homojen yayılabilmesi için hacim arttırıcı olarak kullanılır. Kozmetik ürünlerin dokusunu ve kıvamını iyileşti...

Çok İyi

+
Barium Sulfate Baryum Sülfat Baryum sülfat doğada bulunan inorganik bir tuzdur. Kozmetik bir bileşen olarak, cildi tahriş edebilecek sülfürik asit safsızlıklarından kaçınmak için sentetik form kullanılır. Kozmetik ...

Çok İyi

+
Alcohol Alkol Kozmetik ürünlerde çözücü veya koruyucu olarak kullanılan bir alkoldür. Güçlü bir kokuya sahip renksiz bir sıvıdır. Oldukça geniş bir kullanım aralığı vardır ve bu kullanımlarıy...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Tetrasodium Pyrophosphate Tetrasodyum Pirofosfat Tetrasodyum pirofosfat (TSPP) Tartar oluşumunu önlemek, magnezyum ve kalsiyumu uzaklaştırmak için kullanılan bir sekestrasyon maddesidir. TSPP, dişlerin üzerinde bulunan tartarı çıkaramaz, ...

Çok İyi

+
Aluminum Benzoate Alüminyum Benzoat Alüminyum Benzoat, benzoik asit ve alüminyum hidroksit reaksiyonu ile elde edilen bir bileşiktir. Alüminyum içeren bazı tuzlar, ter bezlerinin aktivitesini azaltarak terlemeyi kontrol etmeye ya...

Düşük

+
Tin Oxide Kalay Oksit Kalay oksit, doğal olarak mineral formunda bulunan inorganik bir oksittir. Kalay oksit tipik olarak kozmetik ürünlerde opaklaştırıcı bir madde olarak işlev görür ve yaygın olarak mika ve ti...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Aluminum Hydroxide Alüminyum Hidroksit Opaklaştırıcı etkisi vardır, yani ürünü beyaz renkte şeffaf olmayan hale getirir. Bunun yanında cildi yumuşatma etkisi vardır. UV ışınlarına maruz kalan ciltte oluşan reaktif oksijen ...

Orta

+
CI 15850 CI 15850 Ci 15850 kozmetikte renklendirici olarak kullanılır. Ruj, fondöten, yüz pudrasi, saç boyasi gibi makyaj ürünlerine turuncu-kahve-kirmizimsi renk vermek için kullanılır.

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 19140 CI 19140;Pirazol Sarı Rengi CI 19140, kimyasal olarak pirazol rengi olarak sınıflandırılmıştır. Büyük çoğunluğu sentetik olarak kömür katranından veya petrolden üretilir. Sentetik kökenli sarı bir boyadır. Koz...

Çok İyi

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 42090 Parlak Mavi Fcf;Asit Mavi 9;CI 42090 Demir oksit bileşiiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

İyi

+
CI 45410 CI 45410 CI 45410, kozmetik ürünlerde kullanılan bir renklendirici pigmenttir. Kozmetik endüstrisinde sıkça kullanılan bir renk numarasıdır ve EEC (European Economic Community) renk kodu olarak da bil...

İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama