Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Nivea - Fresh Flower Roll-On

Fresh Flower Roll-On çiçeksi kokusu ile size 48 saate kadar deodorant koruması sağlayacaktır. Alüminyum içermeyen ürün dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanımı: Roll onu koltuk altınızı temizledikten sonra uygulayınız.

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Isoceteth-20 İzoset-20 Isoceteth-20, izo-setil alkolün etoksilasyonu ile oluşturulan bir polietilen glikol eterdir; n'nin ortalama 20 değerine sahip olduğu HO(C2H4O)nC16H33 genel formülü ile. Bazı kişisel bakım ür...

Orta

+
Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Glyceryl Isostearate Gliseril İzostearat Kozmetikte yumuşatıcı ve koyulaştırıcı madde olarak kullanılan gliserin ve izostearik asit kısımlarının karışımıdır.

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Polyquaternium-16 Polikuaterniyum-16 Polyquaternium-16, metil vinilimidazolyum klorür ve vinilpirolidondan oluşturulan bir polimerik kuaterner amonyum tuzudur. Polyquaternium-16, antistatik (saç yüzeyindeki elektrik yükünü nötral...

Orta

+
Ostrea Shell Extract İstiridye Kabuğu Ekstresi İstiridye kabuklarından elde edilen ekstredir. Kozmetik formülasyonlarda aşındırıcı ve cilt bakımı ajanı olarak kullanılır. Aşındırıcı olarak vücut yüzeyindeki kirleri uzaklaştır...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Trisodium EDTA Trisodyum EDTA Tetrasodyum EDTA (etilendiamintetraasetik asit anlamına gelir), bir "şelatlayıcı" olarak kullanılan suda çözünür bir bileşendir, bu da belirli mineral iyonlarını etkisiz hale getirmek içi...

Çok İyi

+
Maris Limus Extract Ölü Deniz Çamuru Maris Limus ekstresi Ölü deniz çamuru olarak da bilinmektedir. İçeriğinde çeşitli vitamin, mineral ve elementler bulundurur. Cilt görünümünü iyileştiren faydaları bulunmaktadır. Cilt...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
PEG-150 Distearate Peg-150 Distearate PEG-150 distearat, yüksek HLB'ye (18.9) sahip bir yüzey aktif maddedir. Esas olarak su içinde yağ tipi emülsiyonlar oluşturmak için kullanılır ve koyulaştırıcı görevi görür.

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama