Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Otama Kırkpınar - Gaokerena (Vücut Yağı)

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Extract Aynısefa Çiçek Ekstresi Aynısafa olarak bilinen Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bitki özüdür. Özü, papatya ailesinin bir üyesi olan calendula bi...

Çok İyi

+
Matricaria Recutita Flower Oil Mayıs Papatyası Uçucu Yağı Mayıs papatyası uçucu yağı, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev g...

Çok İyi

+
Corylus Avellana Seed Oil Fındık Yağı Corylus avellana bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemle elde edilen sabit yağıdır. Cilt nemini ve esnekliğini geliştirerek cilt bariyeri onarır. Antioksidan etkisiyle serbest radikaller...

Çok İyi

+
Hippophae Rhamnoides Oil Yalancı İğde Ağacı Meyvesi Yağı Hippophae rhamnoides ağacının meyvelerinin soğuk sıkım yöntemi sonucunda elde edilen sabit yağıdır. Cilt tarafından hızlıca emilir. Yüksek karotenoid içeriği nedeniyle güçlü hücre ...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Salvia Sclarea Flower Oil Misk Adaçayı Çiçek Yağı Salvia Sclarea Flower Oil, adaçayı bitkisinin çiçeklerinden elde edilen bir uçucu yağdır. Salvia Sclarea Flower Oil, kozmetik ürünlere hoş bir koku ve aroma katmak için kullanılır. Birço...

Çok İyi

+
Cananga Odorata Flower Oil Ylang Ylang Çiçek Uçucu Yağı Ylang-ylang veya diğer adıyla Cananga ağacının çiçeğinden elde edilen yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve kozmetik ürünlerde koku verici ol...

Çok İyi

+
Salvia Triloba Leaf Oil Anadolu Adaçayı Yaprağı Uçucu Yağı Lamiaceae familyasına ait olan Salvia triloba bitkisi Türkçe adıyla Adaçayı olarak bilinir. Bitkinin yaprak yapısı;yaprak ayası yaklaşık 8 ila 50 mm uzunluğunda ve 4 mm ila 20 mm genişli...

Çok İyi

+
Santalum Spicata wood oil Santalum Spicata Yağı Santalum Spicata Wood Oil, Hint sandal ağacının (Santalum spicatum) odunundan elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik ürünlere hoş bir koku ve aroma katmak için kullanılır. Birçok kozmetik...

Çok İyi

+
Anethum Graveolens Seed Oil Dereotu Tohumu Uçucu Yağı Dereotu tohumlarından elde edilen uçucu yağdır. Parfümlerde kullanılabilir. Ayrıca yapılan araştırmalarda dereotu tohum u uçucu yağının enfekte yaraların iyileşmesine yardımcı olduğ...

Çok İyi

+
Cinnamomum Camphora Leaf Oil Kafur Yaprağı Uçucu yağı Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Camphor, Cinnamomum camphora (L.), Lauraceae bitkilerinin yapraklarından elde edilen uçucu bir yağdır. Uçucu yağ elde edilirken beyaz kâfur, kahverengi kâfur ve s...

Çok İyi

+
Cymbopogon Martini Herb Oil Palmarosa Bitki Yağı Cymbopogon Martini Herb Oil, rosen veya palmarosa olarak da bilinen tropikal bir bitki olan Cymbopogon martini bitkisinin yapraklarından elde edilen bir uçucu yağdır. Kozmetik ürünlere hoş bir ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama