Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İnceleniyor

Stokta yok
0Yorumlar

The Balm - Gentle Face Scrub

Marka:

The Balm

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Sucrose Sükroz Genellikle şeker kamışı veya şeker pancarından rafine edilen disakkarit yapılı bir şeker türüdür. Ciltte su bağlama özelliği vardır ve cildinizin nemli kalmasına yardımcı olur. Tatl...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Triethylhexanoin Trietilheksanoin Trietilheksanoin, cildi güzel ve pürüzsüz, yani yumuşatıcı etki yapan renksiz ve soluk sarı bir sıvı esterdir . Hoş , yapışkan olmayan, yağlı olmayan bir his verir, formüllere pürüzs...

Çok İyi

+
Limnanthes Alba Seed Oil Çayırköpüğü Tohum Yağı Çayır köpüğü adı verilen beyaz çiçekli bitkinin tohumlarından elde edilen yumuşatıcı bitki yağıdır. Ayrıca fitosterollerin gibi maddelerin yanında E vitamini gibi antioksidan bileşe...

Çok İyi

+
Isostearyl Hydroxystearate

İnceleniyor

+
Sodium Polyacrylate Sodyum Poliakrilat Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir. Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

Düşük

+
Sorbitan Olivate Sorbitan Olivat Sorbitan olivate, zeytinyağı ve sorbitol bazlı bir yüzey aktif maddedir. Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu deste...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Citrus Grandis Peel Oil Greyfurt Kabuğu Uçucu Yağı Greyfurt kabuğundan elde edilen bir uçucu yağdır. Narenciye kabuğunda ek olarak hafif zararlı yapan furanocoumarin adı verilen sorunlu bileşiği de bulunur. Meyve ne kadar ekşi-acıysa zararl...

Çok İyi

+
Sodium Lauroyl Glutamate Sodyum Lauril Glutamat Sodyum lauril glutamat, amino asit olan glutamik asit, bitki kaynaklarından elde edilen bir yağ asidi olan laurik asit ve sodyum kullanılarak sentezlenir. Hafif bir temizleyici olduğu bilinmektedi...

Çok İyi

+
Cetearyl Olivate Setearil Olivat Zeytin yağı ile türetilmiş bir maddedir. Setearil alkolden ve zeytinyağının yağ asitlerinden meydana gelir. Genellikle Sorbitan Olivate ile birleştirilip kisi birlikte Olivem 1000 adlı iyi b...

Çok İyi

+
Cetyl Palmitate Setil Palmitat Setil palmitat, setil alkol ile palmitik asitin kimyasal reaksiyonundan elde edilen bir esterdir. Beyaz mumsu pul şeklinde sahiptir. Kozmetikte, cilt üzerinde su kaybını azaltan bir lipid filmi ol...

Çok İyi

+
Hydrogenated Polydecene Hidrojene Polidesen Yağ içinde su emülsiyonlarında, jellerde, losyonlarda ve sıvı ürünlerde kullanılır. Yağlı his bırakmayan bir yumuşatıcıdır. Düşük ve yüksek pH sistemlerinde kararlıdır.

Düşük

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Sorbitan Palmitate Sorbitan Palmitat Sorbitan Palmitat, hurma yağı ve sorbitolden (doğal bir şeker alkolü) yapılmış bir yüzey aktif madde ve emülgatördür. Biyolojik olarak parçalanabilir, toksik ve tahriş edici değildir. .

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Acacia Senegal Gum Akasya Senegal Sakızı Afrika'nın Sahra altı bölgesindeki Akasya ağacından hasat edilen doğal bir polimer, kurutulmuş özsuyundan hazırlanan sakızdır. İyi bir koyulaştırıcı ve bağlayıcı ajandır. Kozmetik ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Phytosterols Fitosteroller Phytosterols bitkilerde doğal olarak bulunan sterol bileşikleridir. Bitkisel kaynaklardan elde edilen yağlarda bulunurlar.

Çok İyi

+
Phospholipids Fosfolipit Fosfolipitlerin cilde uygulanması, temizlik yoluyla veya çevresel faktörlerden tükenen fosfolipitlerin değiştirilmesine yardımcı olabilir. Araştırma ayrıca, fosfolipidlerin antioksidan öze...

Çok İyi

+
Linoleic Acid Linoleik Asit Linoleik asit; doğal olarak oluşan, doymamış omega-6 bir yağ asididir. Linoleik Asit, aspir ve ayçiçeği tohumu yağları da dahil olmak üzere birçok bitkisel yağda bol miktarda bulunur. Esa...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Oryza Sativa Bran Extract Pirinç Kepeği Ekstresi Oryza Sativa Kepek Ekstresi, Pirinç, Oryza sativa L., Poaceae kepeğinin özüdür. Kepek, pirinç çekirdeğinin kahverengi dış tabakasıdır. Oryza sativa (pirinç) kepeği ekstresi, cildi yumuş...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Trideceth-6 Trideceth-6 Trideceth bileşenleri, tridesil alkolün polietilen glikol eterleridir. Trideceth sonundaki sayı, moleküldeki ortalama etilen oksit birimi sayısını gösterir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bak...

Orta

+
Citrus Aurantium Dulcis Oil Portakal Uçucu Yağı Citrus aurantium dulcis tüm bitki kısımlarından elde edilen uçucu yağdır. İçeriğinde sitrik asit, malik asit ve cilt yenilemeyi sağlayan AHA'lar (alfa-hidiroksi asit) vardır. Aynı zamanda...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil Bergamot Uçucu Yağı Citrus aurantium bergamia meyvelerinden elde edilen uçucu yağdır. Uçucu yağ antiseptik, antibakteriyel ve antiviral özelliklere sahiptir. Yağlı ciltlerde fazla sebum üretimini dengeler. Antib...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Extract Ayçiçeği Ekstresi Helianthus annuus bitkisinin tohum ve çiçek kısımlarından elde edilen ekstresidir. İçeriğinde amino asitler, proteinler, şekerler, mineral tuzları ve meyve asitleri bulundurur. Saç ve cilt ...

Çok İyi

+
Sodium Chloride Sodyum Klorür Deniz suyunda doğal olarak ve mineral olarak bulunur. Sodyum Klorür veya sofra tuzu, beyaz kristal bir katıdır. Dişleri parlatır, ağız kokusunu azaltır. Ayrıca kullanıldığı ürüne tat v...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik...

Çok İyi

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Saccharomyces/Camellia Sinensis Extract Ferment Filtrate

İnceleniyor

+
Phaseolus Angularis Seed Extract

İnceleniyor

+
Lactobacillus/Rice Ferment Filtrate Lactobacillus/Pirinç Fermenti Filtratı Lactobacillus/Pirinç Fermenti Filtratı, pirincin fermantasyonu sırasında oluşan bir probiyotik bileşen içeren bir kozmetik içeriktir. Bu tür probiyotikler cilt bakım ürünlerinde kullanıl...

Çok İyi

+
Lactobacillus/Centella Asiatica/Gleditsia Sinensis Thorn/Houttuynia Cordata Extract/Phellodendron Amurense Bark/Polygonum Cuspidatum Root/Prunella Vulgaris/Torilis Japonica Extract Ferment Filtrate #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Lactobacillus Ferment Laktobasil Fermenti Lactobacillus bakterisinin fermantasyonundan elde edilen üründür. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Cildi iyi durumda tutmaya yarar.

Çok İyi

+
Bacillus/Cordyceps Sinensis/Ganoderma Lucidum/Inonotus Obliquus/Lentinus Edodes/Phellinus Linteus/Schizophyllum Commune/Tricholoma Matsutake Extract Ferment Filtrate #N/A #N/A

İnceleniyor

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama