Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

81

BugaLab Dermatologique - Gentle Moisturizing Cleansing Oil 150 mL

Stokta var
379.00₺ 379.00₺ 379.00₺

Bugalab Gentle Moisturizing Cleansing Oil, cildinizi nazikçe makyaj ve güneş kremi gibi kalıntılardan arındırmaya yardımcı olurken gözeneklerinizde biriken kirleri derinlemesine temizler. Cilt bariyerinizi korur ve güçlendirir, aynı zamanda cildin yağ-nem dengesini korumaya yardımcı olur. Cildinizi temizlerken rahatlatır, nemlendirir ve besler. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Kullanımı: Kuru avucunuza aldığınız yağı nazikçe masaj yaparak cildinize uygulayın. Ardından elinizi ıslatıp yüzünüze tekrar masaj yaparak yağı aktif hale getirin. Su ile durulayın. Pamuk yardımıyla yumuşak hareketlerle cildi kurulayarak temizlemeyi sonlandırın. Sabah ve akşam kullanıma uygundur.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Cymbopogon Martini Oil Palmarosa Uçucu Yağı Cymbopogon martini bitkisinin topraüstü kısımlarının buhar veya su distilasyonu yöntemi sonucunda elde edilen uçucu yağıdır. Sebum üretimini dengeleyici ve antimikrobiyal özelliklerinden ...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis bitkisi yapraklarından su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik kimyasalları içe...

Çok İyi

+
Borago Officinalis Extract Hodan Ekstresi Hodan bitkisinden elde edilen bir ekstredir. Yumuşatıcı ve cilt bakım maddesi olarak kozmetik formülasyonlarda yer alır. Cilt üzerind oluşan kızarıklığı azaltmada ve hasarlı ve tahriş o...

Çok İyi

+
Centella Asiatica Oil Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir. Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tr...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Rosa Canina Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yan...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Lauryl Glucoside Lauril Glikozit Lauril glukozit, saç ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan hafif bir temizlik maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır.

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
PEG-7 Glyceryl Cocoate PEG-7 Gliseril Kokoat PEG-7 gliseril kokoat, polietilen glikol (PEG) ile hindistancevizi türevi bir temizleme ajanıdır. Yumuşatıcı, emülgatör ve yüzey aktif madde olarak formülasyonda bulunabilir.

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama