Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Otama Kırkpınar - Göbüş Vücut Yağı

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Macadamia Integrifolia Seed Oil Makademya Tohum Yağı Yerli bir Avustralya cevizi olan Macadamia cevizinden elde edilen altın sarısı yağ. Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, yumuşatıcı ve besleyici yağ asitleri ile yüklüdür . Yüksek ole...

Çok İyi

+
Cucurbita Pepo Seed Oil Kabak Çekirdeği Yağı Cucurbita pepo bitkisinin çekirdeğinin soğuk sıkımıyla elde edilen sabit yağıdır. Cildin nem içeriğini iyileştirmeye, serbest radikallerin zararını hafifletmeye ve cilde bir besin ve min...

Çok İyi

+
Brassica Nigra Seed Extract Siyah Hardal Tohum Ekstresi Siyah hardal tohumlarının bir özüdür. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde kullanılmaktadır. Cildi iyi durumda tutmaya yarar.Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde kulla...

Çok İyi

+
Cannabis Sativa Seed Oil Kenevir Tohumu Yağı Kenevir tohumu yağı, Cannabis sativa tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan ve fitokanabinoidler dahil olmak üzere esansiyel yağ asitleri (omegas 3 ve ...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Citrus Grandis Peel Oil Greyfurt Kabuğu Uçucu Yağı Greyfurt kabuğundan elde edilen bir uçucu yağdır. Narenciye kabuğunda ek olarak hafif zararlı yapan furanocoumarin adı verilen sorunlu bileşiği de bulunur. Meyve ne kadar ekşi-acıysa zararl...

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil Turunç Yaprak/Dal Uçucu Yağı Acı portakal bitkisinin yaprak ve dallarından elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik ürünlerde aroma verici, koku verici ya da tatlandırıcı olarak kullanulabilir.

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Portakal Kabuğu Uçucu Yağı Portakal kabuğundan elde edilen uçucu bir yağdır. Ana bileşeni limonendir. Güzel kokuludur fakat cilt hassaslaştırıcı etkisi bulunmaktadır. Banyo ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, saç...

Çok İyi

+
Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

Çok İyi

+
Citrus Bergamia Peel Oil Expressed Bergamot Kabuğu Uçucu Yağı (Soğuk Sıkım) "Bergamot Yağı";"Bergamot Portakal Yağı". Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Bergamot, Citrus bergamia risso, Rutaceae'nin epikarplarından ifade edilen esansiyel bir yağdır. %35-45 L-linalil a...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama