Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Kiehl's - Grooming Solutions Texturizing Clay

Marka:

Kiehl's

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer VA/Krotonatlar/Vinil Neodekanoat Kopolimer VA/Krotonatlar/Vinil Neodekanoat Kopolimer kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan bir polimerdir. Bu Kopolimer, saç şekillendirme ürünlerinde sıkça kullanılır. Sa...

Orta

+
Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 Bis-Digliseril Poliasiladipat-2 Bu bileşen, lipid bazlı sentetik bir cilt bakım maddesidir.

Orta

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Tribehenin Tribehenin Tribehenin, cildi yenileyen gliserin ve behenik asit olarak bilinen cildi iyileştiren ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan bir yağ asidi karışımıdır. Bu yumuşak mum benzeri içerik aynı...

Çok İyi

+
Isopropyl Myristate İzopropil Miristat İzopropil miristat, doku düzenleyici ve yumuşatıcı olarak kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Ayrıca ciltteki penetrasyonu arttırarak kozmetik formülasyonundaki diğer bileşenlerin emili...

Çok İyi

+
Ceteareth-33 Ceteareth-33 Ceteareth grubu, kimyasal bir reaksiyon olan etoksilasyon olarak bilinen bir işlemle üretilir. Setil alkol veya stearil alkole etilen oksit eklenmesiyle sentezlenen bileşiklerdir. Yüzey gerilimini...

Orta

+
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil PEG-40 Hidrojene Hint Yağı Doğal hint yağından üretilen PEG-40 hint yağı polietilen glikol türevlerinden sadece biridir. PEG 40 açık sarı renkli hafif viskoz bir sıvıdır. Kozmetikte yüzey aktif madde olarak kullan...

Orta

+
Moroccan Lava Clay Rhassoul Kil Mineral, Fas Lava Kili, Fas'ta çıkarılan bir tür lekeli kildir. Ürün formülasyonunda oluşan kıvamının azaltılmasında veya artırılmasında da görev alır. Vücut yüzeyinde bulunan madd...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Aminomethyl Propanol Aminometil Propanol pH düzenleyici: Kozmetiklerin pH'ını stabilize eder. Bu bileşen, kozmetik ürünlerin pH'ını ayarlamak için kullanılır: pH'ı artıran alkali madde.

İyi

+
Cedrus Atlantica Bark Oil Atlas Sediri Kabuk Uçucu Yağı Atlas sediri (Cedrus atlantica), çamgiller (Pinaceae) familyasından doğal olarak Kuzey Afrika, Cezayir, Fas ve Atlas Dağlarında yetişen sedir türü. Kabuklarından elde edilen uçucu yağ kozme...

İyi

+
Sorbic Acid Sorbik Asit Sorbik asit, doğal olarak üvez (üvez olarak da bilinir) meyvelerinden elde edilen veya sentetik olarak üretilen bir koruyucudur. Sorbik asit adı, üvezin taksonomik adı olan Sorbus aucuparia'dan...

İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Amyris Balsamifera Bark Oil Amyris Balsamifera Kabuk Yağı Amyris Balsamifera Kabuk Yağı, Amyris bitkisinin kabuklarından damıtılarak elde edilen bir bitkisel yağdır. Amyris Balsamifera Kabuk Yağı, hoş ve rahatlatıcı bir kokuya sahiptir. Bu nedenl...

Çok İyi

+
Pentaclethra Macroloba Seed Oil Pracaxi Tohum Yağı Pracaxi Tohum Yağı, kuzey neotropiklere özgü bir gölgelik ağacı olan Pentaclethra Macroloba ağacının meyve tohumlarından elde edilen bir yağdır. Doğal bir saç bakım maddesi olan bu ya...

Çok İyi

+
Eucalyptus Globulus Leaf Oil Ökaliptus Yaprağı Uçucu Yağı Okaliptus ağacının yapraklarının buharla damıtılması yoluyla elde edilen yağdır. Aktif bileşenleri yapraklarda ve onlardan elde edilen yağda bulunan kokulu bitki yağıdır. Yağın cilt i...

Çok İyi

+
Mentha Piperita Oil Nane Uçucu Yağı Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

Çok İyi

+
Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil Turunç Yaprak/Dal Uçucu Yağı Acı portakal bitkisinin yaprak ve dallarından elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik ürünlerde aroma verici, koku verici ya da tatlandırıcı olarak kullanulabilir.

Çok İyi

+
Geranium Maculatum Oil Sardunya Maculatum Yağı Sardunya Maculatum Yağı antibakteriyel, anti-mantar ve anti-inflamatuar özellikler bakımından yüksektir. Bu, enfeksiyonlarla ve cilt hastalıklarıyla savaşmaya yardımcı olur, böylece saçı...

Çok İyi

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Zingiber Officinale Root Oil Zencefil Kökü Uçucu Yağı Zingiber officinale bitkisi rizomlarının buhar veya su distilasyonu ile elde edilen uçucu yağıdır. Ginserol aktif bileşeni sayesinde antioksidan etki göstererek serbest radikallerin neden oldu...

Çok İyi

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Lavandula Hybrida Oil Melez Lavanta Uçucu Yağı Lavandula hybrida bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rahatlat...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Fusanus Spicatus Wood Oil Sandal Ağacı Yağı Fusanus Spicatus Wood Oil, Avustralya'da yetişen Fusanus spicatus ağacının odunundan elde edilen bir yağdır. Bu yağ ayrıca sandal ağacı yağı veya sandalwood yağı olarak da bilinir. Kozme...

Çok İyi

+
Cistus Ladaniferus Oil Cistus Ladaniferus Uçucu Yağı Cistus Ladaniferus Oil, Cistus ladaniferus bitkisinin reçinesinden elde edilen bir bitkisel yağdır. Cilt bakım ürünlerinde kullanılarak cilde nemlendirme ve beslenme sağlayabilir. Cildin nem d...

Çok İyi

+
Farnesol Farnesol Ihlamur veya akasya çiçekleri gibi birçok uçucu yağda bulunur. Adını bu ağacın bir çeşidinden alır: Acacia farnesiana.Tatlı, hafif ve çiçeksi bir kokuya sahip olan Farnesol, kozmetikler...

Orta

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama