Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Celenes - Güneş Koruyucu Losyon Sprey SPF30

30 SPF korumasıyla UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar. İçeriğinde hem kimyasal hem de fiziksel güneş filtreleri bulundurur. Suya dayanıklıdır. Güneşin zararlı etkileri sonucu oluşabilecek güneş yanıkları, erken yaşlanma ve cilt lekelerine karşı koruyuculuk sağlar. Gazsız sprey yapısı sayesinde kolay kullanıma sahiptir. Kullanım: Güneşe çıkmadan 30 dakika önce cilde uygulayın. Gün içerisinde 2 saatte bir tekrarlayın.

Marka:

Celenes

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Homosalate Homosalat Homosalat yaygın bir güneş koruyucu maddedir. Kozmetik endüstrisinde UV filtresi olarak ve UV emici olarak kullanılmaktadır. 306 nm'de maksimum koruma ile cildi UVB'den (295-315 nm) koruyan, ya...

Düşük

+
Ethylhexyl Methoxycinnamate Etilheksil Metoksisinamat Sülfürik asit ile metanolun birleşmesiyle oluşturulan octinoxate, güneşten koruyucu formülasyonlarda kimyasal bir UV emici olarak kullanılan, bir UV filtresidir.

Düşük

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Hydrogenated Ethylhexyl Olivate Hidrojene Etilheksil Olivat Hidrojene etilheksil olivat zeytinyağından elde edilen, sağlıklı cildi desteklemek için besleyici fito bileşikler içeren, cildi iyileştirici yağ asitlerinin doğal bir esteridir. Cilt üzeri...

Çok İyi

+
Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables Hidrojene Zeytinyağının Sabunlaşmayan Kısmı Zeytin yağının sabunlanmayan kısmının hidrojenlenmiş yani doyrulmuş halidir. Bu bileşen kozmetik sektöründe cilt üzerine yumuşatıcı etkisi için , saçı kolay taranır, esnek, yumuşak...

Çok İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Ceteareth-25 Stearat-25 Stearat-25, kozmetik ürün formülasyonlarında temizleyici ve emülsifiye edici olarak kullanılmaktadır. Birbiri ile karışmayan su ve yağ gibi maddelerin karışmalarını destekler. Malzemeler...

Orta

+
Titanium Dioxide Titanyum Dioksit Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Ammonium Polyacrylate Amonyum Poliakrilat Amonyum Poliakrilat, poliakrilik asitin bir amonyum tuzudur. Kozmetik ürünlerde film yapıcı olarak kullanılarak saç, tırnak ve ciltte film tabakası oluşturmayı sağlar. Kozmetiklerin yüzey ...

Düşük

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Hydrated Silica Silika Hidrat Silikon dioksit olarak da anlandırılır. Kozmetik ürünlerin viskozitesinin ve opaklık seviyesinin ayarlanmasında kullabılır. Mineral güneş koruyucu maddelerin kaplanması görevinde de kulla...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
VP/Hexadecene Copolymer VP/Heksadesen Kopolimer VP/Hexadecene Copolymer, Bu bileşen, petrolden elde edilen bir hidrokarbon olan heksadesen ve vinilpirolidon bazlı sentetik bir polimerdir. Bağlayıcı özelliği sayesinde ürün formülasyonları...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama