Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Bebak - Güneş Koruyucu Sprey SPF50

Tüm cilt tipleri için uygun bir üründür. 50+ SPF korumasıyla güneş ışınlarına karşı koruma sağlar. Suya dayanıklıdır. Sprey formu ilecilde kolay uygulama imkanı sağlar. Ciltte leke bırakmadan kolayca emilir. Kullanım: Kullanmadan önce çalkalayın. Güneşe çıkmadan önce yeterli miktarda ürünü 15 cm mesafeden cilde eşit şekilde uygulayın. Yüz için kullanırken elinize sıkarak da uygulayabilirsiniz.

Marka:

Bebak

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Propane Propan Propan, ozon tabakası üzerindeki etkiyi ve sera etkisini sınırlamak için kloroflorokarbon ve hidroflorokarbonların yerine kullanılan bir soğutucu ve aerosoldur. Çevre üzerinde diğerlerine g...

Orta

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Methoxycinnamate Etilheksil Metoksisinamat Sülfürik asit ile metanolun birleşmesiyle oluşturulan octinoxate, güneşten koruyucu formülasyonlarda kimyasal bir UV emici olarak kullanılan, bir UV filtresidir.

Düşük

+
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Benzophenone-3 Benzofenon-3 Benzofenon 3, oksibenzon olarak da adlandırılan, UVB ve kısa UVA ışınlarını (280-350nm) emen ve 288 nm'de en yüksek koruma sağlayan kimyasal bir güneş koruyucu ajandır. Diğer birçok kim...

Orta

+
Propylene Glycol Dibenzoate Propilen Glikol Dibenzoat Propilen Glikol Dibenzoat, cildi iyi durumda tutmak için cilt bakım ürünlerinde kullanılır.

Çok İyi

+
Butane Bütan Bütan, ozon tabakası üzerindeki etkiyi ve sera etkisini sınırlamak için kloroflorokarbon ve hidroflorokarbonların yerine kullanılan bir soğutucu ve aerosoldur. Çevre üzerinde diğerlerine g...

Çok İyi

+
Polyester-10 Poliester-10 Polyester-10, kozmetik ürünlerde film yapıcı olarak kullanılarak saç, tırnak ve ciltte film tabakası oluşturmayı sağlar.

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Isobutane İzobütan İzobütan, sprey formundaki ürünler için itici olarak kullanılan renksiz ve kokusuz bir gazdır. Petrol ve doğal gazda küçük miktarlarda bulunur, ancak kirleticileri ortadan kaldıran bir raf...

İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

+
Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

+
Hydroxycitronellal Hidroksisitronelal Hydroxycitronellal, yaygın bir koku bileşenidir. Kozmetik ürünlere hoş koku vermesi ve/veya istenmeyen kokuları bastırması amacıyla kullanılır.

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama