Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Avene - Güneş Sonrası Onarım

Marka:

Avene

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
PEG-4 PEG-4 PEG-4 (Polyethylene Glycol 4), polietilen glikolün (PEG) bir türüdür. PEG, bir polimerdir ve farklı moleküler ağırlıklara sahip olabilir. PEG-4, daha düşük bir moleküler ağırlığa sahi...

Orta

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Isododecane İzododekan İzododekan, moleküler formülü C12H26 olan alkanların madde grubundan dallanmış bir hidrokarbondur. Ana izomer 2,2,4,6,6-pentametilheptan olan ve %80'den fazlasını oluşturan farklı dodekan i...

Çok İyi

+
Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Sorbitan Stearate Sorbitan Stearat Bitkisel veya hayvansal kökenli normal bir yağ asidi olan stearik asit ve sorbitolden üretilir. Emülsifiye edici ajan: Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar aras...

Çok İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Carthamus Tinctorius Seed Oil Aspir Tohumu Yağı Aspir yağı olarak da bilinen Carthamus Tinctorius Tohum Yağı, Afrika ve Asya'ya özgü devedikeni benzeri bir bitki olan Carthamus tinctorius bitkisinin tohumlarından elde edilen bitki bazlı bir...

Çok İyi

+
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

+
Beta-Sitosterol Beta-Sitosterol Beta-sitosterol bitkilerden elde edilen fitosteroldür. Birçok meyve, sebze, yemiş ve tohumda doğal olarak bulunur. Deride doğal olarak bulunan kolesterole benzerlik gösterir. Bu sebeple hayvansa...

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Glycyrrhetinic Acid Glisiretinik Asit Glisiretinik Asit meyan kökü bitkilerinden izole edilen bir bileşendir. Meyan kökü ekstresi içeriğinde, cildi sakinleştirme ve hassasiyet belirtilerini en aza indirme özelliğine sahip bileş...

Çok İyi

+
Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Hidroksietil Akrilat/Sodyum Akriloildimetil Taurat Kopolimer Hidroksietil akrilat/sodyum akriloildimetil taurat kopolimer, formülasyonda çözeltileri koyulaştıran, emülsifiye eden ve stabilize eden bir jelleştirici ajandır. Cilt üzerinde kadifemsi bir y...

Orta

+
Isohexadecane İzohekzadekan Cilt bakım maddesi ve yumuşatıcıdır. Özellikle yağlı ciltler için kullanılır.

Çok İyi

+
Glycine Soja Seed Extract Soya Fasulyesi Tohum Ekstresi Glisin soja (Soya fasulyesi) tohumu ekstresi, izoflavon olarak bilinen zengin bir antioksidan kaynağı olan soya fasulyesinden elde edilir. Cildin daha genç, sağlıklı ve eşit tonlu görünmesine...

Çok İyi

+
PEG-400 PEG-400 PEG-400, polimer zincirine bağlı 400 birim monomer içeren bir polietilen glikol polimeridir. PEG-400 kozmetik ürünlerde çözücü, bağlayıcı ve emülsiyon stabilizatörü olarak kullanılır....

Orta

+
PEG-32 PEG-32 PEG-32, polimer zincirine bağlı 32 birim monomer içeren bir polietilen glikol polimeridir. PEG-32 kozmetik ürünlerde çözücü ve nemlendirici olarak kullanılır. Çevreden su moleküllerini ç...

Orta

+
Polysorbate 60 Polisorbat 60 Kozmetik sektöründe emülgatör (su ve yağın birbirine karışmasına yardımcı olan madde) olarak kullanılan polisorbat 60, kozmetik sektöründe nemlendiricilerde, saç kremlerinde kullanılan...

Orta

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Sorbitan Isostearate Sorbitan İzostearat Sorbitan stearat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerin dokusunu geliştirmek için emülgatör olarak kullanılır. Ürün yapısını yoğunlaştırmaya ve fazları stabilize etmeye yardımcı olur. A...

Çok İyi

+
Sodium Cetearyl Sulfate Sodyum Setearil Sülfat Sodyum Setearil Sülfat, kozmetikte yüzey aktif madde ve temizleme maddesi olarak ≥ %0,1 ila %25,0 arasında değişen konsantrasyonlarda kullanılan setil ve stearil sülfat karışımının sodyu...

Çok İyi

+
Sucrose Cocoate Sükroz Kokoat Sükroz Kokoat, hindistancevizi yaği yağ asitlerinden ve şeker pancarindan elde edilen şekerden hazirlanan çok hafif bir yüzey aktif maddedir. Şampuanlarda, özel temizleme losyonlarında ve du...

Çok İyi

+
Tocopheryl Glucoside Tokoferil Glukozit Tocopheryl Glucoside, E vitamini (tokoferol) ve glukozun birleşmesiyle oluşan bir bileşiktir. Kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Tocopheryl Glucoside, güçlü antioksidan ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama