Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Avene - Hassas Bölgeler için SPF 50+ Stick

Marka:

Avene

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Polyethylene Polietilen Dünyanın en yaygın plastiği olan polietilen, üretimi basit ve ucuz olan bir polimerdir. Kozmetik sektöründe bağlayıcı, saç veya tırnaklarda film tabaka oluşturucu, ağız bakım ürünler...

Çok İyi

+
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

+
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat Dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, UV-A aralığında yüksek absorpsiyona sahip bir UV filtresidir. İnsan derisinin akut ve kronik fotohasara yol açabilecek ultraviyole radyasyona aşırı...

Çok İyi

+
Diethylhexyl Butamido Triazone Dietilheksil Butamido Triazon Yağda çok çözünür olan ve yüksek SPF değerlerine ulaşmak için daha düşük konsantrasyonlar gerektiren bir kimyasal güneş koruyucu ajandır. (izin verilen maksimum %10 konsantrasyonda bir...

İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Octyldodecanol Oktildodekanol Berrak ve renksiz bir sıvı olan oktildodekonal yumuşatıcı ve çözücü özelliklerinden dolayı kozmetikte kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

+
Butylene Glycol Cocoate Butilen Glikol Kokoat Butilen Glikol Kokoat, butilen glikolün (bir çözücü ve nemlendirici) ve kokos yağının (Cocos nucifera yağı) esterleşmesi sonucu elde edilen bir bileşiktir. Butilen Glikol Kokoat, su ve ya...

Çok İyi

+
Hydrogenated Castor Oil Hidrojenlenmiş Hint Yağı Hint yağı bitkisinin anavatanı Hindistan olarak bilinmektedir. Bu bitkiye halk arasında kene otu veya hint baklası da denmektedir. Hidrojenlenmiş hint yağı, tohum yağının hidrojenlenmesiyle...

Çok İyi

+
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Aluminum Hydroxide Alüminyum Hidroksit Opaklaştırıcı etkisi vardır, yani ürünü beyaz renkte şeffaf olmayan hale getirir. Bunun yanında cildi yumuşatma etkisi vardır. UV ışınlarına maruz kalan ciltte oluşan reaktif oksijen ...

Orta

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Disodium Stearoyl Glutamate Disodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, cildi yumuşatmak veya bir emülgatör olarak çalışarak formüldeki yağ ve su fazını homojen karıştırmak için eklenen yüzey aktif maddedir. Yüksek miktarlarda, di...

Çok İyi

+
Methyl Methacrylate Crosspolymer Metil Metakrilat Çapraz Polimer Kimyasal sınıfı sentetik polimerlerdir ve bir film oluşturucu ve viskozite arttırıcı bir ajan olarak işlev görür susuz. Sadece sentetik kaynaklara sahiptir.

Orta

+
Oxothiazolidine Oksotiyazolidin Oksotiyazolidin, kozmetik ürün formülasyonlarında cilt koruyucu olarak kullanılır. Bu sayede dış etkenlerin cilt üzerindeki zararlı etkilerinden cildi korumaya yardımcı olur.

Çok İyi

+
Saccharin Sakarin Saccharin, yapay bir tatlandırıcıdır. Ağız bakım ürünlerinde tatlandırıcı olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Beeswax Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Tocopheryl Glucoside Tokoferil Glukozit Tocopheryl Glucoside, E vitamini (tokoferol) ve glukozun birleşmesiyle oluşan bir bileşiktir. Kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Tocopheryl Glucoside, güçlü antioksidan ...

Çok İyi

+
Hydrogenated Microcrystalline Wax Hidrojene Mikrokristalin Balmumu Mikrokristalin Balmumu, damıtma, kristalleştirme ve yağdan arındırma gibi arıtma teknolojisi yoluyla petrolün yan ürünlerinden elde edilir. Tüm mikrokristal mumlar, yüksek basınçlı hidro...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama