Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Babe - Hassas Ciltler İçin Yatıştırıcı Etkili Nemlendirici - 50ml

Marka:

Babe

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Isopentyldiol İzopentildiol İzopentildiol, kozmetik solüsyonlar oluşturmak için çözücü olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ayrıca nemlendirici özelliği sayesinde cilde nem katar. İzopentildiol, yüz maskele...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Octyldodecanol Oktildodekanol Berrak ve renksiz bir sıvı olan oktildodekonal yumuşatıcı ve çözücü özelliklerinden dolayı kozmetikte kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Inulin İnülin İnülin, prebiyotik ve potansiyel antikanser aktiviteye sahip belirli bitkilerin kökleri tarafından üretilen, doğal olarak oluşan, sindirilmeyen ve emilmeyen bir oligosakkarittir. Prebiyotik akt...

Çok İyi

+
Acetyl Hexapeptide-49 Asetil Hekzapeptit-49 Acetyl Hexapeptide-49, kozmetik sektöründe kullanılan bir peptid bileşiğidir. Bu peptid bileşiği, cildin enflamasyonunu azaltarak cildi yatıştırabilir. Cilt elastikiyetini artırarak sıkıl...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Escin Escin Escin, at kestanesi ağacının tohumlarından elde edilen aktif bir bileşendir. Mikrosirkülasyonu artırır, ciltteki oksijen oranını iyileştirir, selülitteki ödemi atar, göz şişkinliğini ...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Ruscus Aculeatus Root Extract Ruscus Aculeatus Kök Özü Buttercup Kök Ekstresi Ruscus Aculeatus Kök Ekstresi, Butcheerbroom, Ruscus aculeatus, Liliaceae köklerinin bir özüdür. Kozmetik ürünlerde iyi bir büzücü, canlandırıcı ve tonlayıcı bileşen olmanın yanı sı...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Yeast Protein Hidrolize Maya Proteini Protein hidrolizatları, maya. Esas olarak amino asitler, peptidler ve proteinlerden oluşan saccharomyces cerevisiae'nin asidik, alkalin veya enzimatik hidrolizi ile elde edilen madde. Biyolojik kök...

Çok İyi

+
Centella Asiatica Extract Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir.Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tri...

Çok İyi

+
Calendula Officinalis Flower Extract Aynısefa Çiçek Ekstresi Aynısafa olarak bilinen Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bitki özüdür. Özü, papatya ailesinin bir üyesi olan calendula bi...

Çok İyi

+
Ammonium Glycyrrhizate Amonyum Glisirizat Amonyum Glisirizat, Glisirizik Asidin amonyum tuzudur. Amonyum Glisirizat, meyan kökünden (Glycyrrhiza glabra) ekstrakte edilen doğal bir malzeme olan glisiretinik asidin saf türevidir. Doğal bir...

Çok İyi

+
Alpha-Glucan Oligosaccharide Alfa-Glukan Oligosakkarit Doğal şekerlerden (sakaroz ve maltoz) fermantasyon yoluyla elde edilen bir bileşendir. Yararlı organizmaların büyümesini destekleyen prebiyotik olarak kabul edilirler. Cilt üzerinde barınan f...

Çok İyi

+
Glucose Glikoz Glikoz, beyaz bir katı kristal veya sulu çözelti içinde oluşan basit bir şekerdir. Fotosentez sırasında bitkiler tarafından doğal olarak üretilir. Su tutma gücünden (nemlendirici) dolayı...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Urea Üre Üre, memeliler tarafından proteinlerin parçalanmasından üretilir, idrarla atılır. Doğal olarak epidermiste bulunur ve NMF'( natural moisturizing factor) nin bir parçasıdır. Kozmetikte üre ...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

Çok İyi

+
Gluconolactone Glukonolakton Glukonolakton, kimyasal ve işlevsel olarak alfa hidroksi asitler (AHA) ile benzerdir. Diğer asitler gibi, glukonolakton da ölü hücreleri cildin en dış tabakasından uzaklaştırma özelliğine ...

Çok İyi

+
Glutamic Acid Glutamik Asit Glutamik asiti nsan vücudunda doğal olarak bulunduğu için esansiyel olmayan bir amino asit olarak kabul edilir. Cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olan bir amino asittir. Kozmetik form...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Jojoba Esters Hidrolize Jojoba Esteri Hidrolize jojoba esterleri, jojoba esterlerinin asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilen hidrolizatıdır. Bu madde cildi iyi durumda tutmaya yardımcı olur. Uygulanan bölge üze...

Çok İyi

+
Lysine Lizin Lizin, esansiyel amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asitleri vücudumuz tarafından üretilemediği için beslenme yoluyla alınır. Kollajen oluşumunu destekleyen önemli bir amino asit...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
PEG-75 Stearate PEG-75 Stearat PEG-75 Stearat, Polietilen Glikol (PEG) ve Stearik Asit kombinasyonundan oluşan bir bileşiktir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılan bir emülsifiyer ve yüzey aktif madde türüdü...

Orta

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Hydroxyacetophenone Hidroksiasetofenon Hidroksiasetofenon, sentetik olarak üretilen bir antioksidan ve cilt bakım maddesidir. Serbest radikal türünü nötralize edebilen bir fenolik antioksidan olan "p-hidroksiasetofenon" olarak da bil...

Çok İyi

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Bisabolol Bisabolol;Levomenol Bisabolol, papatyada doğal olarak bulunan bir koku maddesidir. Sentetik olarak da üretilmektedir. Bilindik bir cilt yatıştırıcı maddedir. Açık sarı yağlı bir maddedir. Genellikle biyoaktif...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Steareth-20 Steareth-20 Steareth-20, etilen oksit ile stearik asitin (bir yağ asidi) reaksiyonu sonucu elde edilen bir bileşiktir. Steareth-20, temizleyici ürünlerde yüzey aktif madde olarak kullanılarak yağları ve k...

Orta

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Ceteth-20 Ceteth-20 Ceteth-20, bir çeşit yağ alkolüne dayanan bir yüzey aktif madde ve emülgatördür. Kozmetik formülasyonda yer alan bileşenleri normalde içinde çözülmeyecekleri çözücü içerisinde çöz...

Düşük

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Ethylcellulose Etilselüloz Etilselüloz, selülozdan türetilen bir polimerdir ve çeşitli endüstrilerde kullanılan bir madde olarak bilinir. Etilselüloz viskozite ayarlayıcı olarak kullanılabilir. Bu, ürünlerin kıvam...

Çok İyi

+
Silica Dimethyl Silylate Silika Dimetil Silikat Silika Dimetil Sililat, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde topaklanma önleyici, hacim artırıcı, kayma düzenleyici, viskozite artırıcı, yumuşatıcı ve çoğu zaman askıya alma maddesi...

Orta

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Zea Mays Starch Mısır Nişastası Mısır nişastası, özellikle yağlı ciltlerde parlamayı ve yağlılığı azaltmaya yardımcı olur ve ürünlerdeki yapışkanlık hissini önler. Bu özellikler, makyaj uygulamalarında olduğu...

Çok İyi

+
Lauric Acid Laurik Asit Hindistan cevizi sütü, hindistan cevizi yağı ve hurma çekirdeği yağında doğal olarak bulunan 12 karbon uzunluğunda bulunan doğal bir yağ asididir.Ayrıca anne sütünde de bulunmaktadır. ...

Çok İyi

+
Hydroxymethoxyphenyl Decanone Hidroksimetoksifenil Dekanon Hidroksimetoksifenil dekanon, güçlü bir antioksidan ve tahriş önleyicidir. Ciltteki serbest radikalleri etkisiz hale getirerek yaşlanma etkilerinin ortaya çıkmasını geciktirir. Hyaluronik as...

Çok İyi

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Polyglyceryl-10 Stearate Poligliseril-10 Stearat Poligliseril-10 stearat, gliserin polimeri ile stearik asidin esteridir. Cilt ve saç için nemlendirici ve yumuşatıcı faydaları vardır. Ayrıca formülasyonlardaki su ve yağ fazının birbirine...

Çok İyi

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Mannitol Mannitol Mannitol'ün nemlendirici görevi gördüğü bilinmektedir. Cildin nemini artırarak yumuşak ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Ayrıca nemlendiriciler, aktif bileşenlerin cilde nüfuz etme kabili...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama